Erkek arkadaşım benim cebimden geçiniyor..Sinirlerim çok bozuk... Yardım edin bana

canım gerçekten zor bi durum bu..
bence yapacağın tek bişey var
oda ayrılmak olur erkek dediğin sevgilisine
böyle şeyler söyleyemez..
hadi evli olsan neyse ayrı gayrı yok dersin ama bu farklı..
ben asla katlanamam çok ayıp bişey böyle bi kişiyle mantık evliliği
yapmak büyük mantıksızlık olur....
seni üzmek istemem ama böyle düşünüyorum....yasakkelime

Arada söz, nişan, evlilik gibi bir bağ yoksa hep erkek ödemesine katılmıyorum.:1no2:
henüz arkadaşken bir tarafa yüklenmek diğer tarafı ona borçlu hissettirir.
Bence bir sefer biri ödediyse diğerinde öbürü ödemeli.

Bence maddi olarak erkek sorumluluğunu bilecek, kız arkadasına bunun lafını bile yapmayacak. Ben borçlu hissetmekte istemem ara ara pşan yapaarım ona ufak hediyeler alırım ama kasada erkek arkadasım beni üzmemeli ..

Vallaha ben öyle görüyorum....bence erkek adam yanindaki kadina hesap ödetmez.

Ha kadin ister, kendiliginden bunu yapar ona birsey demem.

Lakin erkekte böyle bir beklenti olmamali...

bencede sogu bumbuz ol:sinifsinif:boshayallersmile
zaten sevmiyorsun , mantik evliligi diyosun , ama böyle sömürgen biriyle evlenmek mantikli degil

Görünce arkama bakmadan uzaklaşacağım erkek tipi...

Sende öyle yap...

Bana destek oldu diyorsun...
Bana da para ver ben de destek olurum öyle destekten kolayı ne...
ış gibi düşünüyor bunu, görevini yap paranı al hesabı... :jeyyar:
Burda yasak olmasa bu tarz adamların asıl mesleklerini söylerdim ama....
Kazen balar diye korkuyorum...
Gene de ipucu vereyim:
Böylesine 'j.golo' diyoruz cimri değil...
Cimri olsa ne olursa olsun parasını tutardı bu ise, sevgili parası için yaradılmış birisi resmen....
ohaoldumsmile

ayyyy aynıı tür bi adamla bende çıkıyordum tam 1.5 yıl evvel..sonunda ne mi oldu..ayrıldımmmm...dayanılmaz oluyor çünküü..daha evlenmeden bu tarz davranan biri evlendikten sonra ne olur hayal bile edemiyorum,zaten ben işi hayale bırakmadan sonlardırmıştım.kendimi sürekli enayi gibi hissetmeye başlamıştım..yol parasını bile ben veriyordum yaa...kıymetimiz bilcek bi insan çıkar dedim( gerçi henüz çıkmadı gibi ama) biraz aklını devreye sok canım,sürekli üzüntün olur bu durum senin....

ne zorunluluğun var ki ya baksana şimdiden soğumuşsun ilerde taammen kopacak bazı şeyler emin ol çünkü sevgilinin yaptığı iç hoş değil yol yakınken ilişkini bi gözden geçir derim

Arkadaşım sevdiğim birisi değil mantığımla çıkıyorumkötükedihüso diyosun bunun neresinde mantık. Kusura bakma ama cidden bu adam senin sırtından geçinio seni kullanıo. Ben bütün hesapları erkeğin ödemesine de kesinlikle karşıyım, beraber ortak bi bütçeyle herşeyinizi halledebilirsiniz. Ama bu adam herşeyini sana aldırıyo, resmen seni banka gibi görüo. Bence onu uyarmalısın, bi erkeğin bi kızın parasına ihtiyaç duyması onun parasını yemesi hiç hoş değil....

canım kusura bakma ama neden hala o adamlasın ki.sen bile bile bunları kabul ediyorsan hiç şikayet etme hakkın yok.ben de bulsam ööyle yiyecek birini ben de yapışırım yakasına.valla sen böyle davrandığın sürece bu durumu hakketmiş oluyorsun.bu bile bile lades.hem adamın huyu huy değil üstüne aşık değilim mantık evliliiği yapacağım dmeişin.işte bunu da benim mantığım almadı.insan anca çok aşıksa böyle bir adamı idare eder.aşık da değilse neden devam eder ki anlayamadım valla.

cnm bu cocuk seni kullaniyo gibi geliyo bana...
hadi herkese boyle olsa neyse dicem ( ki ozaman bile normal degil)
ama yanlizca sana karsi boyleyse bi sorun var demektir.:uhm:

bu konuyu konus onla bence veya yine kahvalti yapacaginiz bi zaman daha o demeden
sen de bugun de kahvalti senden olsun cnm de.
baktin hic orali degil daha fazla kendini yipratma cnm
zararin neresinden donulse kardir...

Yetersiz şey nolcak bunlar için söylenilecek çok güzel sözler var 6 yıldan sonra bunu farketmeniz kötü olmuş aslında en başından birbirinizi tanıma döneminde bunlar farkedilir ve olmadı denilip ayrı bir yola devam edilir ama sizin farketmemeniz sizin aleyhinize olmuş.

Şimdiden geçmiş olsun..

kim olsa o soğur canım hiç hoş değil erkeğin böyle davranması,evleneceksen iyi düşün derim sana bu kadar sırtını yaslaması seni yormayacak mı?

mantik evliligi kadar mantiksiz birsey yok su dunyada sakin kendine boyle bi haksizlik yapma. bugun senin cebinden geciniyor ilerde ne piskinlikleri daha olur bu adamin.

Canım isyan ettiğin kadar var ama bunu burda paylaşmışsın ne güzel ama gidip erkek arkadaşına bu durumdan rahatsız olduğunuda söyleyebilirsin. Ben önce sorucaktım sana ne kdr zmndr çıkıyorsunuz ona göre rahatsızlığını ifade et diye ama yazmışsın uzun zamandır birlikteymişsiniz o yüzden konuşmalısın mantık evliliği demişsin bu arada ama mantıkla düşünürsek bu kişide seni taşıyabilecek biri değil onunla evlenmekte mantıksızlık olur bana göre çünkü erkek adam yanındaki bayana para ödetmez. Bence ilişkini gözden geçir ve sevmediğin biriyle evlenme.

ilerki hiç bi yorumu okumadan şuan yazıyorum sonra tekrar yazabilirim
ilk izlenim olarak sanki erkek arkadaşının maddi durumu baya iyi gibi geldi
sanki seni deniyor gibi benle maddi sebeplerle mi birlikte diye
eğer çok uzun süredir böyle değilse deniyor bence seni
eğer dediğim gibiyse onunla mantık evliliği yüzünden birlikte olduğunu hissetmiş olsa gerek
gerçekten onu mu seviyorsun yoksa parasını mı gibi bi deneme yapıyor olabilir

yok normal bi birliktelikse de aklıma senden ayrılmaya çalışmasından başka bişey gelmiyor
bu kadar yüzsüzlük fazla ya
bayan olmanı geçtim ben sevgilime hayatta böyle konuşamam ki hep o ısmarlar herşeyi
ona rağmen "nası olsa senden" "sen ne alırsan onu yeriz" fln ne bu ya resmen enayi yerine koyuyor
koymayı geçtim bi de üstüne dalga geçiyor yüzüne karşı münasebetsiz ya
insan ailesine böle konuşamaz bırak sevgilisini
ben olsam bi daha öyle dediğinde "aşkım valla para bitti bende 2 kişilik harcadığım için
bu haftasonu sendenim artık" derdim hiç de gocunmazdım
bak bakalım ne tepki veriyor
eğer bi tepki verirse koy kapının önüne
tamam aşkım diyip yola gelirse o zaman demek ki para işlerini kafaya çok takmayan biri demektir
o zaman orta yol bulunur canını sıkma yardım ederiz o zaman

Bir an evvel kurtar kendini.Çok çirkin birşey,erkeğe saygın olmazsa sevgin de olmaz...Bunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…