Erkek arkadaşım bir garip davranıyor

Ya tek hayalim onunla evlenip aynı evde yaşamaktı buna çok inanmıştım ama sanırım gerçekleşmeyecek.
 
Arkadaş edinin,bir kursa gidin.İş arayın.Yeni çevrelere girer çıkarsınız,yeni insanlarla tanışırsınız.Hiç mi arkadaşınız yok ki tüm hayatınız 4 aydır tanıdığınız bu çocuk oldu?
 
Bak sana zarar vermeyecek tek ailendir bunu aklından çıkarma
Sevgili,eş,arkadaş,dost bunlar geçici şeylerdir şöyle söyleyeyim bu saydıklarımdan kazık çok yiyedebilirsin yemeyedelirsin ama genelde yiyorsun şekil a (arkadaşlarım ve dostlarım)
O yüzden kendinden ve kendi annen babandan başka kimseye güvenme diyorum..herkesi kendimiz gibi görüyoruz ama öyle değiller
 
Ailem dışında kimsem yok zaten ya, boşuna yaşıyor gibi hissediyorum.
 
Ailem dışında kimsem yok zaten ya, boşuna yaşıyor gibi hissediyorum.
Çevre yapman gerek herkes kötü olacak değil ama çevrenin olması gerek..beraber sinemaya,tiyatroya gidecek,alışveriş yapacak kitap okuyacak dedikodu yapacak bir arkadaşının be ya dostunun olması gerek
 
Çevre yapman gerek herkes kötü olacak değil ama çevrenin olması gerek..beraber sinemaya,tiyatroya gidecek,alışveriş yapacak kitap okuyacak dedikodu yapacak bir arkadaşının be ya dostunun olması gerek
Nasıl yapabilirim bu yaşıma kadar arkadaşımda olmadı
 
Kısa sürede tanışıp evlenenler var bu yüzden neden olmasın diye aklımdan geçirdim ama yalan söylüyormuş erkek arkadaşım demek ki.
4 ayda bir insan karşıdakini evlenebileceği kadar tanıyamaz ki.
O kısa sürede evlenenlerin çoğu ya görücü usulü yada geç yaş problemi, yaşı geçmeden çocuk yapma hevesi olan kişiler için.
Sen aklından geçirmemişsin "maddi durumu halledersem evleniriz"demiş adam, yani burdan ben şunu çıkarıyorum, ya sen bu adama evlilik teklifi etmişsin ya da senin hayır deme ihtimalini bile düşünmemiş..
Bu arada erkek arkadaşın yalan söylememiştir o an öyle istemiştir, sonra vazgeçmiştir, en azından karakterinden bir ip ucu vermiş oldu sana, anlık heveslenip anlık duygu boşluğuna düşüp kararlarından vazgeçen biri.
Ve sen zaten 4 ayda bu kararı alamam, bakarız-ederiz-gidişata bir bakalım-evlilik anlık karar verilecek birşey değil-hayatımı biriyle birleştirmek evlilik benim için çok özel v.s gibi sözler sarfetmediğin için (olabilir yanlışta olsa çok heveslenip istemişsindir, içinden bu şekilde şeyler söylemek gelmemiştir söylememişsindir) bu yüzden seni basitte görmüş olma ihtimali yüksek.
 
Ben de bilmiyorum nasıl davranacağımı çok fazla ilişki yaşamadım bu 2. İlişkim ve ilk defa bu kadar uzun sürüyor. Tecrübesizim kısaca.
 
yahu kendini 23 yaşındasınız, daha 4 aydır tanıdığınız 21 yaşında bir çocukla evlenmek için kafanızın içinde fıstık olması lazim. erkek arkadaşın 21 yaşında ama hala ergenlikte bir erkek olduğu için onu kendi 17 yaşın gibi düşün, sen 17 yaşındaki kendin şimdi karşında otursa ciddiye alır mısın? saçmalamış iste evlilik falan, buna yalan söylemek denmez. hata sende, çoluk çocuğun lafına ne bakıyosun.

amaaaan kimler kimlerle karşılacaksın daha. duygusal yaklaşıyorsun da 4 aylık bir ilişkiye uzun diyecek kadar tecrübesizsin, sosyal hayatın yok. imkanın varsa örgün öğretime geçsen çok faydalı olur senin için.
 
4 aylık sevgilinizin hemen evleniriz lafından korkmalıydınız bence??
 
21 yaşında bir erkeğin evlenme hayallerine sizin tereddütle yaklaşmanız lazımdı asıl.

Mesleğini edinmiş mi, birikimi var mı, evliliği sürdürebilecek maddi ve manevi yeterlilikte mi? Bunlar yoksa -ki yoktur- yazın evleniriz dediğinde ne hayal etmiştiniz ki. Baba parası ile evlenmeyi mi?

Siz de 23 yaşındaymışsınız. Siz bu saydığım yeterliliklere sahip misiniz peki? Yoksa laf olsun diye evlilik mi konuşuyorsunuz iki genç?

Laf olsun diye söylemiş sonra makul düşünmeye başlamış anlaşılan. Buna bu kadar anlam yüklemeniz biraz da sizin hatanız yani.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…