- 20 Mart 2022
- 165
- 11
- 28
- Konu Sahibi Deadly Smile
-
Ya tek hayalim onunla evlenip aynı evde yaşamaktı buna çok inanmıştım ama sanırım gerçekleşmeyecek.Siz çok naifsiniz ve erkekleri pek tanımıyorsunuz.1 hafta burada takılsanız biraz daha kolay anlayabilirsiniz.
O yaştaki bir erkek evlenmek istemez genelde.Gezip,tozup,hayatını yaşamak ister.Evlense de o sorumluluğu kaldıramaz.Sorunlar çıkar.Siz şimdi bu çocuktan biraz uzaklaşın,sosyalleşin,yeni arkadaşlar edinin,gezin tozun.Yaşı geç, bu kadar kısa zaman evlenmeye karar vermek için yeterli değil.O söz vermiş ama zaten tutamayacağı bir sözdü.Ona da kızamıyorum.O da kendi açısından haklı.Siz isterseniz yine arkadaşlık edecekseniz edin,ama bu işin ciddi olmadığını bilin.Öyle nişan kafasına girmeyin.Daha karşınıza nelere çıkar.
Bu kadar mı hayaliniz?Üniversite,iş,hobileriniz.Hiç başka hayaliniz yok mu?Onları gerçekleştirin.Ya tek hayalim onunla evlenip aynı evde yaşamaktı buna çok inanmıştım ama sanırım gerçekleşmeyecek.
Hayatımda hiçkimse yok ailem dışında. Ondan başka konuştuğum insanda yok. Çok yalnız birisiyim.Bu kadar mı hayaliniz?Üniversite,iş,hobileriniz.Hiç başka hayaliniz yok mu?Onları gerçekleştirin.
İş?Okul?Hayatımda hiçkimse yok ailem dışında. Ondan başka konuştuğum insanda yok. Çok yalnız birisiyim.
Üniversite okuyorum açık öğretim olarakİş?Okul?
Evet hiç arkadaşım yok dediğim gibi. Sadece o var.Arkadaş edinin,bir kursa gidin.İş arayın.Yeni çevrelere girer çıkarsınız,yeni insanlarla tanışırsınız.Hiç mi arkadaşınız yok ki tüm hayatınız 4 aydır tanıdığınız bu çocuk oldu?
Ailem dışında kimsem yok zaten ya, boşuna yaşıyor gibi hissediyorum.Bak sana zarar vermeyecek tek ailendir bunu aklından çıkarma
Sevgili,eş,arkadaş,dost bunlar geçici şeylerdir şöyle söyleyeyim bu saydıklarımdan kazık çok yiyedebilirsin yemeyedelirsin ama genelde yiyorsun şekil a (arkadaşlarım ve dostlarım)
O yüzden kendinden ve kendi annen babandan başka kimseye güvenme diyorum..herkesi kendimiz gibi görüyoruz ama öyle değiller
Çevre yapman gerek herkes kötü olacak değil ama çevrenin olması gerek..beraber sinemaya,tiyatroya gidecek,alışveriş yapacak kitap okuyacak dedikodu yapacak bir arkadaşının be ya dostunun olması gerekAilem dışında kimsem yok zaten ya, boşuna yaşıyor gibi hissediyorum.
Nasıl yapabilirim bu yaşıma kadar arkadaşımda olmadıÇevre yapman gerek herkes kötü olacak değil ama çevrenin olması gerek..beraber sinemaya,tiyatroya gidecek,alışveriş yapacak kitap okuyacak dedikodu yapacak bir arkadaşının be ya dostunun olması gerek
Çalışıyor musun açıktan üniversite okuyorsun bilmiyorum tatlım ama senin biran önce çevre yapman gerekNasıl yapabilirim bu yaşıma kadar arkadaşımda olmadı
4 aylık bir ilişkide karşı taraf evlenelim dedi diye, bunu hemen kabul etmekle en büyük yanlışı yapmışsınız zaten.Nerede hata yapıyorum?
Kısa sürede tanışıp evlenenler var bu yüzden neden olmasın diye aklımdan geçirdim ama yalan söylüyormuş erkek arkadaşım demek ki.4 aylık bir ilişkide karşı taraf evlenelim dedi diye, bunu hemen kabul etmekle en büyük yanlışı yapmışsınız zaten.
4 ayda bir insan karşıdakini evlenebileceği kadar tanıyamaz ki.Kısa sürede tanışıp evlenenler var bu yüzden neden olmasın diye aklımdan geçirdim ama yalan söylüyormuş erkek arkadaşım demek ki.
Ben de bilmiyorum nasıl davranacağımı çok fazla ilişki yaşamadım bu 2. İlişkim ve ilk defa bu kadar uzun sürüyor. Tecrübesizim kısaca.4 ayda bir insan karşıdakini evlenebileceği kadar tanıyamaz ki.
O kısa sürede evlenenlerin çoğu ya görücü usulü yada geç yaş problemi, yaşı geçmeden çocuk yapma hevesi olan kişiler için.
Sen aklından geçirmemişsin "maddi durumu halledersem evleniriz"demiş adam, yani burdan ben şunu çıkarıyorum, ya sen bu adama evlilik teklifi etmişsin ya da senin hayır deme ihtimalini bile düşünmemiş..
Bu arada erkek arkadaşın yalan söylememiştir o an öyle istemiştir, sonra vazgeçmiştir, en azından karakterinden bir ip ucu vermiş oldu sana, anlık heveslenip anlık duygu boşluğuna düşüp kararlarından vazgeçen biri.
Ve sen zaten 4 ayda bu kararı alamam, bakarız-ederiz-gidişata bir bakalım-evlilik anlık karar verilecek birşey değil-hayatımı biriyle birleştirmek evlilik benim için çok özel v.s gibi sözler sarfetmediğin için (olabilir yanlışta olsa çok heveslenip istemişsindir, içinden bu şekilde şeyler söylemek gelmemiştir söylememişsindir) bu yüzden seni basitte görmüş olma ihtimali yüksek.
4 aylık sevgilinizin hemen evleniriz lafından korkmalıydınız bence??Merhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
Benim kocamda benden küçük, kırıldımmm21 yaşındaki erkekle evlenmeyi düşünme noktasında hata yapıyorsun daha bir dur o daha sütten yeni kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?