erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor ...

sence baskı mı kurmaya çalışıyor üstümde ?hani devamı gelir derken neler olur mesela bende bunları düşünüyorum işte .

sende fazla polyannacılık oynama ,bizim kocalarımız bizim yorulmamızı istedikleri içinmi çalışıyoruz asla kendı ayaklarımın üstünde duruyorum ötesi yok,onun derdi evlenirsek elime baksın sesi fazla çıkmasın, calısan kadınlar genelde muhalefet olur sesi cıkar ya bazı durumlarda sende öyle olmayasın diye yapıyor sende yorulmamı istemiyor diye avut kendini

koç ve sabancı ailelerindeki hanımların maddi durumlarıda iyi ama calısıyorlar .....

Valla ben bir dezavantaj görmedim evliliğimde canım.
Ayrıca evde oturan kadın sıkıntıdan kocaya sarar dezavantaj budur.
İki tarafında ev dışında uğraşları olmalı eve gelince birbirlerine anlatacak şeyleri olmalı.
Dediğim gibi kararı sen vermelisin taviz verme kendi düşüncelerinden.

Şu çalışmanı istemiyorum diyen erkeklere kötü niyetli değil diyorsunuz ya şaşıyorum!
Düz mantık düşünün biraz,tabii ki kötü niyetli.
Çalışmayan kadın için hayat çok daha zor bunu bile bile erkeğin böyle bir cümle kurmasında bir iyilik görmüyorum ben.
Yarın Allahım saklasın ona muhtaç mı olmanızı istiyor yani?
Ayrıca çalışmak istemeyen kadınları da anlamam ben.
İnsan hiç bir ihtiyacı yoksa bile çalışmalı,kazanmalı.

fikir sormuşsun insnalar çalış erkek arkadaşın yanlı düşünüyor deyince kötü niyetli değil diyorsun. Demekki onun fikirlerine katılıyorsun o zaman çalışma yani boşuna soruyorsun.

sence baskı mı kurmaya çalışıyor üstümde ?hani devamı gelir derken neler olur mesela bende bunları düşünüyorum işte .

aynen öyle, bugun calısma der,yarın kılık kıyatefıne dıkkat et der,diğer gün dışarı çıkma der vs vs yolun basındasın bak burda yazan bazı arkadaslar cok dogru söylüyor önünü gör biraz bunlara kanma yorulmamaı istemıyor dıye düşünme o benden ileride olmasın diye böyle yapıyor emın ol

İyimiş... :13:

kesinlikle kimse için maddi gücünüzden vazgeçmeyin. tek derdi eve özense gelirinizden biraz pay yapar eve bir yardımcı alırsınız kısa süreli gelip gidecek. ya da haftada 1 de olsa biri gelir size destek olur. tek dert evin özeniyse diyorum... siz onu evde beklemek zorunda mısınız afedersiniz "hizmetçi" gibi. bu ne demek böyle. sakın bu tarz şeyler için alttan almayın. çalışmak iyidir. kendi geliriniz olması da iyidir. yarın bir gün ne olacağı hiç belli olmaz. ayaklarınız yere bassın.

canım benim nekadar benim param yeter desede bir kadının ihtiyaçları bitmiyor bence sen ona şöyle bir şart koş çalışmayacağım ama sende bana şuan aldığım maaşı verebilecekmisin diye bir sor ben sordum ve bidaha çalışma demedi :)

bencede çalışmalı bir kadın yarın ne olur bilinmez . ama kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum yinede . hani bana muhtaç kalsın falan değilde klasik bir aile düzeni istiyor olabilir yada bilemiyorum ya kafam karışrık cidden

İçinizden neye inanıyorsanız ona göre yaşayın.

yok yorulmamı istemiyor yok ihtiyacımız yok diye çalışmayın.oturun evde temizlik bulaşık.bir de çocuk yapın.oh mis.hayata bak ya.bir kere asosyal olursun.sosyalliğin altın günlerinden ibaret olur.şiddetli bir kavgadan sonra da paran kalmadı mı kocanın eline bakarken ağlar durursun.çalışmayan birinden naçizane fikirler...

Benim erkek arkadaşım da hep okadar okudun çalış ayaklarının üzerinde dur, boşa mı okudun, bak benim annem biz varken bile çalışmış hakkını ödeyemem onun der bu durumda benimki de beni düşünmüyo, düşünse ben sana bakarım çalışma yorulma derdi

Şaka bi'yana ayaklarının üzerinde dur. Biri bana çalışma dese yıllardır beni okutmak için didinen ailemin yüzüne bakamazdım.

kesinlikle çok büyük bir sorun bu, sen evde oturmak için okumadın değil mi?
tamamen onun eline baktığın zaman bütün ipler onun elinde oluyor, belki ondan istemıyordur
''evıyle ilgilenemez ''işin bahanesi
bu konuyu bence onunla konuş
erkekler böyledir; üniversite mezunu olsun ama çalışmasın
güzel olsun, ama kimse bakmasın
kız arkadaşları olsun ama görüşmesin...böyle uzar gider bu

hayatını yakından ilgilendiren önemli bir olay için ne kadar kolayca karar almış eş adayın,böyle kararlar ortak alınır benim bildiğim, dayatmayla olmaz.sana neyin garantisini veriyor.geleceğin garantisini kim verebilir .hislerimiz duygularımız herşeyimiz an be an değişirken, on sene sonrasının garantisini sana nasıl verebilir,kendisi için bile veremez kendi duyguları için bile veremez..hatta ölümün garantisini hiç veremez..ne yapacak sana belli bir aylıkmı bağlayacak ömür boyu geçinmen için geleceğini böyle garanti altına alacakmı madem böyle bişey istio senden,sözleşme imzalasın da görelim

bi ara sevgilim de bana böyle demişti , ben de senin maaşla geçinebileceksek olur şekerim demiştim..

nerede yaşıyorsunuz ,artık tek maaşla geçinebilmek imkansız hale geldi..

ayrıca 20 yıl sonra liseye ,üniye giden çocuklarınız olur,dersane ,yurt paraları ne kadar biliyosunuz,tek maaşla nereye kadar yeticek..İki çocuk okutsanız beliniz bükülür tek maaşla.

hadi belki çok parası vardır bunlara da yeter,süsüne püsüne harcarsın işte kazandığını..

erkek bu kuaförde 10 dk dursan laf eder , kuaförlerin masraflarını duysa aklı gider erkeklerin,iki gün sonra kişisel bakımına harcadığın paraya laf edebilir..

çalış hem emeğin boşa gitmesin hem kendi paranı istediğin gibi harca..

madem durumu iyi kazandığını alışverişe ve kişisel bakımına harcarsın ^.^

Kizlar tamam yorum yaparsiniz calismayan kadinlari desteklemeyebilirsiniz anlarim
Ama bi iki arkadas ev hanimlarina hizmetci gibi yakistirmasi yapmis hic hos olmamis
Evhanimi olarak bu benzetmedeb hoslanmadim

Konu sahobi arkadasim sende nasil mutlu hissediceksen i sekilde yasa derim es adayin seni seviyosa dusuncenede saygi duymali
mutlu olarak yasaman icin elinden geleni yapan biri olmalidir

bende fikrimi belirteyim, hem çalışıp hem ev hanımı olmak zor gerçekten. hangi işte çalışıyosun bilmiyorum ama eşin olacak kişinin durumu gerçekten iyiyse bi düşün derim. ayakları üstünde durmak kimseye muhtaç olmamak çok güzel şahane bir şey buna hiç sözüm yok. ha birde mutlaka aileni dinle. onlar ne derse birgün çıkıp seni bulabiliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…