arkadasım boyun eğme,6 aylık ilişkide nasıl karısma hakkı buluyormus böyle illa evleneceksın diye bir kaide yok ama bu kişiyle evlilik yapmayı 10 kez düşün bu çalışmayacaksın fikri hiç hoş değil ki arkasıde gelir bunun hayatını mahvetme derim ben ve sonuna kadar calıssss
ya okadar acımasız olmayalım . benim yorulmamı istemiyor . hayat müşterek tabi birlikte çalışıp kazanmak iyi birşey ama zaten maddi durumu iyi belkide onu düşünerek bunu söylüyor .bırakıp gitmek hemen öle kolay değil .
daha öncede söylemişti kulak asmamıştım . yine konuşuyorduk zaten evlenince çalışmayacaksın dedi . ben kaldım öle . nasıl ya dedim . şimdilik çalış ama evlenince istemem dedi . niye dedim olmaz çalışan istemem bir sürü dezavantajı var dedi kalakaldım .
sence baskı mı kurmaya çalışıyor üstümde ?hani devamı gelir derken neler olur mesela bende bunları düşünüyorum işte .
sende fazla polyannacılık oynama ,bizim kocalarımız bizim yorulmamızı istedikleri içinmi çalışıyoruz asla kendı ayaklarımın üstünde duruyorum ötesi yok,onun derdi evlenirsek elime baksın sesi fazla çıkmasın, calısan kadınlar genelde muhalefet olur sesi cıkar ya bazı durumlarda sende öyle olmayasın diye yapıyor sende yorulmamı istemiyor diye avut kendini
koç ve sabancı ailelerindeki hanımların maddi durumlarıda iyi ama calısıyorlar .....
6 aylık bir ilişkim var . farklı şehirlerde yaşıyoruz . şimdide başladı evlenince çalışmayacaksın diye . ben çalışan biriyim şu an .ben diyorum okadar okudum ettim . ben çalışan birini istemiyorum diyor . nedenide evine yeteri kadar özeni gösteremiyormuş çalışan kadınlar bir sürü dezavantajı varmış . benim durumum iyi güzel geçiniriz diyor . annemde baskı yapıyor çalış koca eline bakma diye . ne yapıcağımı şaşırdım . şimdiden düşünüyorum bunu evlenince ne yapıcam diye .
Şu çalışmanı istemiyorum diyen erkeklere kötü niyetli değil diyorsunuz ya şaşıyorum!
Düz mantık düşünün biraz,tabii ki kötü niyetli.
Çalışmayan kadın için hayat çok daha zor bunu bile bile erkeğin böyle bir cümle kurmasında bir iyilik görmüyorum ben.
Yarın Allahım saklasın ona muhtaç mı olmanızı istiyor yani?
Ayrıca çalışmak istemeyen kadınları da anlamam ben.
İnsan hiç bir ihtiyacı yoksa bile çalışmalı,kazanmalı.
bencede çalışmalı bir kadın yarın ne olur bilinmez . ama kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum yinede . hani bana muhtaç kalsın falan değilde klasik bir aile düzeni istiyor olabilir yada bilemiyorum ya kafam karışrık cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?