Sen ev isi yapinca yorulmayacak misin? Onu niye hic dusunmuyor? Sadece calisinca yorulmiycaksin ki... ev isleride gayet yorucu
Aynen!:13:
Hem bence ev işi daha yorucu dışarıdaki işten.
bi ara sevgilim de bana böyle demişti , ben de senin maaşla geçinebileceksek olur şekerim demiştim..
nerede yaşıyorsunuz ,artık tek maaşla geçinebilmek imkansız hale geldi..
ayrıca 20 yıl sonra liseye ,üniye giden çocuklarınız olur,dersane ,yurt paraları ne kadar biliyosunuz,tek maaşla nereye kadar yeticek..İki çocuk okutsanız beliniz bükülür tek maaşla.
hadi belki çok parası vardır bunlara da yeter,süsüne püsüne harcarsın işte kazandığını..
erkek bu kuaförde 10 dk dursan laf eder , kuaförlerin masraflarını duysa aklı gider erkeklerin,iki gün sonra kişisel bakımına harcadığın paraya laf edebilir..
çalış hem emeğin boşa gitmesin hem kendi paranı istediğin gibi harca..
madem durumu iyi kazandığını alışverişe ve kişisel bakımına harcarsın ^.^
iyide çalışan kadın eve gelince ev işide yapıyor .yani iki kat fazla yoruluyor hem evli hem çalışan kadınlar bence çok büyük bir iş yapıyor saygı duyuyorum .
helal olsun sana arkadasim. iste bizim kadinimiz boyle kimseye muhtac olmamali...mesela ben boşanmış bi kadınım çalışmasaydım halim haraptı bende eşime güvenerek evlendim evliyken çalışmıyordum.aldatılıp boşandıktan sonra kpss ye girip atandım
6 aylık bir ilişkim var . farklı şehirlerde yaşıyoruz . şimdide başladı evlenince çalışmayacaksın diye . ben çalışan biriyim şu an .ben diyorum okadar okudum ettim . ben çalışan birini istemiyorum diyor . nedenide evine yeteri kadar özeni gösteremiyormuş çalışan kadınlar bir sürü dezavantajı varmış . benim durumum iyi güzel geçiniriz diyor . annemde baskı yapıyor çalış koca eline bakma diye . ne yapıcağımı şaşırdım . şimdiden düşünüyorum bunu evlenince ne yapıcam diye .
acaba calismanin dini acidan nasil bir sakincasi var anlamadim.bazılarınız direkt savunma mekanızmasını çalıştırmış. bende üni mezunuyum iş imkanımda çok tu hemde devlette.ama çalışmak istemedim evleneceğim insanda benim çalışmamı istemeyecek biri olmalı dedim elhamdülillah öylede oldu evliyim evimdeyim.benm ailemde onun aileside çalışmama meselesine tepki gösterdi ama bizim doğrumuz buydu.(hem dini açıdan hem de hayatıın gösterdikleri)
Ben çok şükrediyorum çalışmadığım için evimdeyim işimi gücümü yapıyorm bunu sadece hafta sonu değil hafta içine yayarak yapıyorum. çalışsam sadece haftasonum olacak kocamlamı ilgileneyim temizliklemi kendimle mi?hem yorulmamış oluyorum. çalışan kadınların eşleri hep bir yönden eksik oluyor. işe giderken giyinip süsleniyor eve gelince pijamayla oturuyorsun yorgun argın hali kalmamış vaziyette. eşin bişey istese oflamalar poflamalar yorgunum demeler... sen işte stres yorgunlukla geliyosun eşinde aynı şekilde ne oluyor Evde patlamaya hazır 2 bomba..
Ayrıca çalışsan bile kadınlık vasfın değişmiyorki. yine temizlik yapacaksın yine yemek yapacaksın. Burda çalışmayı savunan hangi kadın kalkıp kocasına bugün çamaşırı sen yıka evi sen sil ütüyü sen yap diyor? dese bile binde bir diyordur...evlilik düşündüğün insan sana bu kolaylığı sunuyor sırf inat olsun yada ayaklarım üzerinde durayım saçmalığı yüzünden neden 2 kere yorulasın ki?
Hele hamile kalınca anlayacaksınız evde olmak ne büyük nimet....Elhamdülillah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?