erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor ...

İki kişinin beraber kuracağı bir hayata, birlikte çıkacağı bir yola, "Ben böyle istiyorum, böyle uygun görüyorum, böyle olacak!..." yaklaşımları ile başlamak, üstüne bütün bu "Ben" cümlelerini bir de karşısındaki kişinin iyiliği için kılıfıyla sunmak çok eski bir taktik. Elbette kötü niyetli değil ve sizi sevdiğine inanıyorum ama sevgililik heyecanı bitip evliliğin gerçekleri ile baş başa kalındığında "uygun görülen" kalıplar içerisinde bir yaşam sizi ne kadar memnun eder?

Ne sevgilinizin, ne ailenizin telkinleri ile değil, kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeden şekillendirin bence hayatınızı... Mutlu bir kadın, ailesine de mutluluk saçar çünkü...

Sen ev isi yapinca yorulmayacak misin? Onu niye hic dusunmuyor? Sadece calisinca yorulmiycaksin ki... ev isleride gayet yorucu

onun durumu iyi yani laf ediceğini sanmam kuaföre falan . zaten para bile gönderir paran yoktur belki diye ki çalışan biriyim . hediyeler falan alır pahalı bilmiyorum evlenince değişceğini sanmam ama çalışmak ayaklarının üzerinde durmak üretmek çok güzel . insan evde sıkılır gibime geliyor .

6 ayda uzaktan yürüttüğün bir ilişkide bunu söyleyen erkekten arkana bakmadan kaçacaksın.

Hayır bir de üslup da çok kötü.
Emrediyor beyefendi, hani şahsi fikrini söylese,
tercihi sana bıraksa tamam diyeceğim ama o da yok...

iyide çalışan kadın eve gelince ev işide yapıyor .yani iki kat fazla yoruluyor hem evli hem çalışan kadınlar bence çok büyük bir iş yapıyor saygı duyuyorum .

Senin yorulacagini hesap eden arkadas sen calisirsan ev islerini seninle bolusebilir veya yardimci tutabilir.

yorulmanı düşünmesi bahane. amacı seni eve kapatmaya, kendine de bir nevi köle bulmaya çalışmak. maddi durumu isterse mükemmel olsun. sen iki gün sonra evde oturmaktan sıkılmayacak mısın acaba?

bazılarınız direkt savunma mekanızmasını çalıştırmış. bende üni mezunuyum iş imkanımda çok tu hemde devlette.ama çalışmak istemedim evleneceğim insanda benim çalışmamı istemeyecek biri olmalı dedim elhamdülillah öylede oldu evliyim evimdeyim.benm ailemde onun aileside çalışmama meselesine tepki gösterdi ama bizim doğrumuz buydu.(hem dini açıdan hem de hayatıın gösterdikleri)

Ben çok şükrediyorum çalışmadığım için evimdeyim işimi gücümü yapıyorm bunu sadece hafta sonu değil hafta içine yayarak yapıyorum. çalışsam sadece haftasonum olacak kocamlamı ilgileneyim temizliklemi kendimle mi?hem yorulmamış oluyorum. çalışan kadınların eşleri hep bir yönden eksik oluyor. işe giderken giyinip süsleniyor eve gelince pijamayla oturuyorsun yorgun argın hali kalmamış vaziyette. eşin bişey istese oflamalar poflamalar yorgunum demeler... sen işte stres yorgunlukla geliyosun eşinde aynı şekilde ne oluyor Evde patlamaya hazır 2 bomba..

Ayrıca çalışsan bile kadınlık vasfın değişmiyorki. yine temizlik yapacaksın yine yemek yapacaksın. Burda çalışmayı savunan hangi kadın kalkıp kocasına bugün çamaşırı sen yıka evi sen sil ütüyü sen yap diyor? dese bile binde bir diyordur...evlilik düşündüğün insan sana bu kolaylığı sunuyor sırf inat olsun yada ayaklarım üzerinde durayım saçmalığı yüzünden neden 2 kere yorulasın ki?

Hele hamile kalınca anlayacaksınız evde olmak ne büyük nimet....Elhamdülillah...

allah yuvanızı bozmasın ama bi insan bütün hayatı boyunca bi ideal için çalışmışssa ve buna kavuşmuşsa bir kişi için bunu kolaylıkla alaşağı edemez
hayatın ne getireceğide belli olmaz bu forumda aldatılmış gidecek yeri olmayan sokağa atılan da bi dolu kadın okuduk.madem çalışmayan istiyor beyimiz ev kızı bulsaymış

mesela ben boşanmış bi kadınım çalışmasaydım halim haraptı bende eşime güvenerek evlendim evliyken çalışmıyordum.aldatılıp boşandıktan sonra kpss ye girip atandım

canim simdi sen iyi niyetli dusunuyorsun. yorulmami istemiyor beni dusunuyor diyorsun ama hayatta bir kadina verilecek en onemli deger ayaklarinin uzerinde durmasina destek vermektir. hayat cok acimasiz esinde olsa kendi.kazancin gibi olmaz. tabiki esin sana bakmak zorunda ama neden sen hayatta birseyler uretmek hayata karismak varken ev hanimi olasin. ben ev hanimlarina birsey demiyorum ama calismak uretmek daha refah bir hayat neden yasayamayasin.
bence erkek arkadasina guzel gunlerin hatrina olur gitmem deme. iyice bir dusun. hayatta hersey insan icin cok sevdigin esin yarin birgun seni 5 kurusa bile muhtac edebilir...
karar senin...

Son düzenleme:
mesela ben boşanmış bi kadınım çalışmasaydım halim haraptı bende eşime güvenerek evlendim evliyken çalışmıyordum.aldatılıp boşandıktan sonra kpss ye girip atandım
helal olsun sana arkadasim. iste bizim kadinimiz boyle kimseye muhtac olmamali...

Bu nasıl bir laf! O zaman çalışmayan,çalışmayı da istemeyen birini bulsun! Seni değiştirmeye istediği kalıplara sokmaya çalışıyor.. Bu daha başlangıç buna tmm dersen gerisi çorap söküğü gibi gelir..

Gerçek eş, karısını muhtaç bırakmayan,kendi ayakları üzerinde durmasına destek olandır.. Anneni dinle sen..

acaba calismanin dini acidan nasil bir sakincasi var anlamadim.
ayrica siz calismiyorsunuz saygi duyuyorum ama iyi bir ornek degilsiniz . elhamdulillah.

Kendime notlar: Bu konudan ne ogrendim///

Yakisikli sarisin sevgiliye acil tekme basilacak( Malum beni calistiriyor arsiz, benim basim kel mi bende isterim evde oturmak!)

Hemen ardindan durumu cok iyi erkek arkadas bulunacak , kredi karti istenecek o kredi kartinin limitleri dolma noktasina gelene kadar alisveris yapilcak. Hemen acilen kirmizi convertible mustang aldirilcak. Kilolarca Godiva cukulatasi Maldivlerde tatil istencek yapilmazsa surat asilip sende ne bicim adamsin beaaa denilecek...Kozmetikci dukkanina gidilcek dukkan oldugu gibi toptan satin alincak!

Sonra evde oturulcak isten istifa edilcek, beni calistirmayacak biri olacak... ben yan gelip yatcam sonrada vurcam sirtina vurcam sirtina benim degil mi istedigimi yaparim Bu adam hala akli basinda kalir 3 posta dayak atmamdan oturu akilli kalabilirse hemen nikah basilacak ki kus ucmasin.... Eh onune bir kap yemek koyariz artik. camasir utude yaparim. yeter ki yan gelip yatayim yahuu.... evde tum gun sevdigim dizileri izlerim topuklu ayakkabilarimi giyer muzigi koyarim cesit cesit yeni almis oldugum kiyafetleri giyer Victoria's Secret mankeni gibi bir asagi bir yukari dolanirim.

Ah ahh hayali bile guzel bende isterim boyle koca- sevgili. Benim basim kel mi bende evde oturcam! Benim aiseaise den neyim eksik!!!

Son düzenleme:
''çalışan kadının kadınlık vasfı değişmiyor.yine evde temizlik, bulaşık, ütü yapacak'' derken??? kadınlık vasfı hizmet etme vasfı mıdır?işler bölüşülür yapılır.iki kişi çalışıyorsa, ev işini de iki kişi yapar.ilginç bir bakış açısı olmuş.kadınlık vasfı falan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…