Erkek arkadaşım cimri mi ?

Onun da ilişkisi olmamış.Bir kişiyle olmuş.Böyle jelatini hiç açılmamış tipler olur ya aynı öyle biraz da bilmiyor gibi
Bunu özellikle alıntılamak istedim. Konu sahibi, inan bana erkekler seven erkekler her şeyi çok iyi biliyor, bilmeseler bile çevreden yardım alıp öğreniyorlar. 16 yaşında ergenler bile neler yapıyor. Bırak jelatiniyle kalsın bu, erkek olarak sevgili yapmak masraf gerektiyor, bu adamında ona gönlü yok.

Char mar deme aww bu şimdi pokemon zanneder charizard fln shhddhdhdh

Kayda değer görüşleriniz o kadar muazzam ki terbiyeniz de belli. Kumda oyna ne ya ? Bu nasıl bir alt seviye? Tartışmasında bir üslübü, adabı olmalı. İnsan bu kadar küçülmemeli.

Char mar deme aww bu şimdi pokemon zanneder charizard fln shhddhdhdh
Hayatı boyunca pokemon izlediğini bile düşünmedim de bi hakaret sanar onu da anlamaz gibi geldi yazarken ne yalan söyleyeyim hdhshsh

Kayda değer görüşleriniz o kadar muazzam ki terbiyeniz de belli. Kumda oyna ne ya ? Bu nasıl bir alt seviye? Tartışmasında bir üslübü, adabı olmalı. İnsan bu kadar küçülmemeli.

Ahahahhahahaahagga. Ay Allah da seni güldürsün ne diyeyim

Katılıyorum.İnsanlar uzaya filo kuruyor , buluşlar yapıyor teknoloji şirketleri kuruyor , dünyaya açılıyor gençler . Biz ne konuşuyoruz ? Elbette herkes herşeyin , imkanları dahilinde en iyisini isteyecek . Okulun da eşin de çocuğun da giyimin de takının da evin de arabanın da . Çıkarcılık mı bunlar ?İyi çadırda otursun o zaman çobanla da evlensin , bulaşığı da derede yıkar . Cidden sadece muhalefet olmak için saçmalanıyor

Sen de bizimle aynı fikirde çıktın . Hocam seni de yiyicileri ve çıkarcıları koruma ve yaşatma derneğimize üye yapabilir miyiz ?

Ailenizde üniversite eğitimi alıp memur olan ilk kişi siz misiniz?
Ailemdeki herkes memur. Erkek kardeşim polis, kız kardeşim üniversite son sınıf öğrencisi. Kuzenlerim de de öğretmen, hemşire, avukat, astsubay olanlar var. Özel sektörde mühendis olanlar var.

Kendisi bir ayı olduğu için kendisini sana lutfediyor gibi görüp almamış olabilir.

Ailemdeki herkes memur. Erkek kardeşim polis, kız kardeşim üniversite son sınıf öğrencisi. Kuzenlerim de de öğretmen, hemşire, avukat, astsubay olanlar var. Özel sektörde mühendis olanlar var.
Ne mutlu o zaman.
Öğretmenim de öğretmenim demişsiniz de memurluğu ilk deneyimleyen siz misiniz acaba demiştim.
Ayrıca öğretmen halimle cahil de oldum demişsiniz de ne cahilleri var aklınız şaşar.

Aaa bu polis kardeş ailenizin sizden üstün tuttuğu kardeş . Sizden paraları alıp bu kardeşe gelecek kuruluyordu . Anneniz de aynıydı elinizden para alma derdinde devamlı . Bunların içinde yaşaya yaşaya çıkarcılık nedir ne değildir anlayamaz olmuşsunuz . Üzücü .

ne düsündügün yada nasil yorumladigin hic umurumda degil bu forumda senin ve bir kac kisinin yazdiklari benim icin anlam ifade etmiyor ama konuyu okuyan cahil , akli bir karis hava da ve aski cok kutsal sanan kurtarilabilme ihtimali olan kadinlara fikir olsun diye cevapliyorum .

Evlilik yada ikili gönül iliskileri holding gibi bir kurumdur aslinda , ne kadar yatirim yapiyorsaniz aynisini ortaklarinizdan da beklemelisiniz. yani iliskilerde ne kadar alirsaniz o kadar vereceksiniz ki arada ki saygi ve deger görme azalmasin. eger ortaklardan biri sürekli verir ve karsiligini hic almazsa bir süre sonra hic caba sarfetmeyen taraf saygisini yitirir . (cantada ki keklige de hic kimse özen göstermez) alma verme dengesi yazmissin ya , bak Bilal'e anlatir gibi anlatiyorum takip edebil diye.

evlendigim adamin cocuklarini dogurup soyunun devamini sagladigim icin tabii ki bana yatirim yapmak zorunda. (tamamen ilkel benliklerimiz üzerinden gidiyoruz) yaradilisimizin geregi üremek ve genetik cesitlilik saglamak ve bu sayede soyun devamini garantiye almak sonucta. dogal olarak beni yaninda tutmak icinde bunlari yapmaya devam etmeli ki , onunda ihtiyaclari karsilanmaya devam etsin. yani evet canim yatagima girmeye devam etmek istiyorsa hayattaki beklentilerimi karsilamaya devam etmesi gerektigini o da bilinc altinda biliyor . bu yüzden 25 yil sonra bile hala arabaya binerken kapilarim acilir , hesaplarim ödenir , saygida kusur etmez . bunun karsiliginda da benden huzurlu bir yuva , o isteyken düzenlenmis bir özel hayat alir.

benim gibiler sadece kendilerine denk olani secer. kocamdan önce ki sevgililerimde onlardan beklentilerimi bilip ona göre davranirdi. hic birinden beni inciten ne bir hareket gördüm ne de bir kelime duydum. arzularimiz bittiginde de insan gibi ayrildik hepsiyle. cünkü erkekler sadece deger verdikleri kadinlara yatirim yapar. cocuklarinin potansiyel anneleri olabilecek kisilere.

ama söyle bir de acik gercek var. boyacilarla takildigin sürece bu yazdiklarimin ne anlama geldigini hic anlamayacaksin. belki okuyan baskalari anlar. herkes boyacilarla takilmiyor sonucta.

Buradan vurmaya çalışıyorsunuz ama ben her şeyin farkındayım ve o konuyu da açan benim zaten. Ailem çıkarcı bunu kabul ediyorum zaten ama ben hiçbir ilişkimi çıkarlar üzerine kurmuyorum. Karşı taraftan ne alırım beklentisi içinde olmuyorum. Böyle olmak beni mutlu ediyor. Hele de bu çağda, bu kadar çıkara dayalı ilişkiler yaygın olunca.

Kesinlikle katılıyorum. İnsanların iyilik yaparak, başkalarına yardım ederek huzur bulmak istemesi ve ahirete yatırım yapması da etrafını bir şeyler öğrenebileceği veya eğlenebileceği insanlarla doldurarak güçlü bir network kurmaya çalışması da çıkar odaklıdır kelime kulağa ne kadar yanlış irite edici gelse de. İlla maddi olmak zorunda değil manevi veya psikolojik de olabilir örneğin beni sevmeyen sürekli kötü hissettirip aşağı çeken, gelişimime katkı sağlamayıp eğlenemediğim insanı ben napiim yada şiddet gösteren bir yakını bunun adı çıkarcılıksa varsın öyle olsun ben daha çok alma verme dengesi veya dengini bulma diyorum ama neyse

`