Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

Ee ayrilsana o zaman. Neden bu kadar pasifsin. Agzin dilin yok mu???

Degil mi? Disaridan konusmak ne kolay. Oyle. Bir duysan neler dedigimi, neler yaptigimi. Bir gorsen boyle konusmazsin tabi. Beni en cok uzen bu. Kenardan beni deli saniyorlar. Ayni senin gibi pasif, karaktersiz, iradesiz ve s. saniyorlar. Ama kimse neler yasadigimi ne biliyor, nede hayaline getiriyor. Ona demedigim laf kalmiyor. Hirpaliyor. Dovecek hale geliyor neredeyse.... Gozu donuyor. Ama yinede dediyimi diyorum. Yuzugu alip firlatiyorum, kolumu kopartacak gibi oluyor. Neler, ne krizler yasiyorum, kimse bilmiyor. Evde ses cikartsam..... herkes "neden o zaman nisanlandin" diyor baska birsey demiyor. Evde diyorum yaptiklarini, herseyi anlatiyorum, suc sende aklini basina topla yeter artik dedigimizi yapacaksin bundan sonra dedikleri zaman banada evi terketmekden, herkesi terkedip kacmaktan baska secim yolu birakmiyorlar. Onu da yapamam. Zaten cok cektiler benden. Hastalik buldular benim yuzumden. Boyle yaparsam offf offf... Mahvolacaklar. Herkesi mahvedemem. Biktilar benden. Ama ayrila bilmek icin elimden geleni yapiyorum. Cok cikmazdayim cok. Battikca batiyorum. Kimseye anlatamadim, zaten bu zorlukla geldim ciktim bu noktaya diye. Olduruyor beni o adamda. Birakmiyor, birakmiyor.

Birincisi nişanlınızın yerine kendinizi koyun sizi hiç bir şekilde beğenmeyen,yanınızda zoraki duran birini ister miydiniz ? Şahsen ben istemezdim. İkincisi ailenizi kırmak istememenizi de anlıyorum ancak nişan çiftlerin birbirlerini aileler araya girdiğinde,o ciddi atmosfer içinde de tanıyıp karar vermeleri için bir süreçtir bana göre. Ne olursa olsun baştan sona istemediğiniz,içinize sinmeyen hiç bir şeyi yapmayın. Bu hayatı siz yaşayacaksınız o eve siz gireceksiniz sonuçta. Hayatın tekrarı yok lütfen dik durun kararınızı verin ve uygulayın. Dışarıdan konuşmak kolay ancak uygulamak içinde biraz güçlü olmalısınız.

Yok abacim olmuyorsa için almıyorsa olmaz iyise cennete girsin bir kere anladığım kadarıyla karakteri de zayıf özgüven eksikliği var ki neler söylemene rağmen ayrılmıyo senin gibi bir kızın onu kabul ettiği için şanslı olduğunun farkında ama bu böyle gitmez sen göz yumar susar belkide bu benim kaderim der söz nişan düğüne kalkışırsan o saftirik enişte panter olacak zararin neresinden dönersen kar;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamamen haklisiniz. Ben gucluyum, ne istedigimi bilen ve hep uygulayan birisi oldum. Bu "nisanli" o kadarrrrr o kadddaaaaarr sakiz ve soz anlamayan zayif karakterli birisi ki. Biktirdi hayattan beni. Biktim usandim. Evet, biliyor istemedigimi. Bile bile devam etmek istiyor. Nefret ediyorum diyorum, yuzune tukuruyorum. Yine yarim saat sonra zorla kucaklamaya calisip "yok ben yapamam" diyor. Yapisiyor.

Bende en sonunda ne yapacagimi sasirarak, yorularak, "artik tamam bitsin bu kavga bitsin bu azap isgence" diyerek kabul ettim nisani. Hayattan bir istegim kalmadigi icin. Ama biliyorum ki, hayat beni bekliyor yasanmak icin. Daha yasim coook genc. Insanlar 27-lerinde ilk gercek asklarini bulmaya basliyorlarda, yasiyorlar... Su yillarim benim zaten hata yaparak birsey oyrenme yillarim. Hata yapmaktan korkmuyorum. Evet yaptigim cok buyuk bir hata ama durumun icinde oldugu zaman benim psikolojimin nasil darmaduman oldugunu gorseniz belkide anlarsiniz beni. Sadece duygusal acidan zayif oldugum icin ilk baslarda oyle oldu. Iliskimi yeni bitirmistim onu tanidigim zaman, ihanete ugramistim, canim aciyordu ve guyaa intikam amaciyla, hicbirseyi dusunmeden onunla basladim konusmaya. Yoksa benim ne isim olurdu onunla. Ilk konusmaya basladigimizdan zaten 1 hafta gecmemisti ona "ne sen benlik, ne ben senligim, herkes kendi yoluna" dedim.

Ben evlenmeyecegim. Isterse yillarca beklesin beni. Zaten resmi ona bagliligim yok, birsey yok. Firsat buldugum zamanda kacib gidecegim. Olmaz, yapamam ben

Durumun üç sene önceki hali mi anlatıyo tamamam zor sabrettım ama tek bir günde sildim attım nişanı inan ki hiç pişman değilim hem onun hayatını mahvedecektim hem kendi hayatımi

şimdüü tarif veriyorum bu cocugu atıyorsun yakışıklı bir oğlancık bulup evlenıyorsun sonra bu yakısıklıyı tabaga koyup yiyiyorsun sonra doyuyorsun ama huyu bozuk olduğu için bagırsakları bozuyorsun hayır ishal olsan iyi çıkarıp rahatlarsın kabız oluyorsun

umarım anlaşılmıştır

Ben konu sahibine yani size hak veriyorum. Anlatımlarınızdan nişanlınızın nasıl biri olduğunu tahmin ediyorum yakışıklılık vs. konusunda yorum yapamam güzellik görecelidir. Ama fazlasıyla yüzsüz ve yılışık olması sizi baymış çünkü sanmıyorum tipsiz olduğunu düşündüğünüz biriyle beraber olacağınızı. Tek sorununuz onun çok sülük biri olması bunca şeye rağmen hala yaptığı tavırlara bakarsak kim olsa ondan tiksinir. Çok fazla duygu sömürüsü yüzünden bu noktaya gelmişsiniz hemen yüzüğü atın aileler konuşsun ve onunla iletişimi kesin.

ne diye beğenmediğin biriyle nişanlandın ?

yada ne diye sürdürüyorsun ki ayrılsana ..

Bende hic pisman olacagimi sanmiyorum acikcasi. Ondan uzaklasmak dusuncesi bile beni bir hayli rahatlatiyor...

ne diye beğenmediğin biriyle nişanlandın ?

yada ne diye sürdürüyorsun ki ayrılsana ..

Surdurmuyorum zaten, hergun kavga, ayrilik sozleri. Ayrildik sayilir zaten, ama ailem birlestirmeye calisiyor, razi olmuyorlar. Kendisi de birakmiyor. Ben yinede yuzugu parmagima takmiyorum, bitti ayrildik diyorum ve mumkun oldugu kadar uzak durmaya calisiyorum. Kendileride pes etseler artik rahatlayacam...

Arkadasim mayis ayinda acmissin konuyu, yapamam edemem diye.
Simdide "beni nisanladilar" diyorsun?!
2 ay sonra "evlendirdiler, yapamiyorum" desen hic sasirmam.

Konuyu actigin zaman resti cekseydin, durum bu kadar kotuye gitmezdi.

iki sene istikrarlı olup ayrılmayı sağlayamadıysan bu adamın iki senesini yemişsin demektir sırf görüntüsü için ayrılmayı düşünüyosan çok yazık...ama suç çocuğun neden bi Tom neden bir Brad değil ki değil mi ?saf demişsin ona saflık değil iyi niyet denir parasının beti bereketi olur öylelerinin bilmiyorum ama bir an önce ayrılığı kabullendirip kendi yolunuza bakın...erkek arkadaşınızda değerini bilecek biri ile hayatını idame ettirmeli..

Benim de yillar once bi sevgilim aynen boyleydi. Her dedigine tamam derdi asla kirmazdi beni maco ol biraz falan derdim yapmaciktan bana sert yapmaya calisirdi Allahim nasil gozume batiyodu cekemiyodum yaa ama benimki cok yakisikliydi ama artik safligini cekemiyodum yani cok sikiciydi Allah yolunu acik etsin bitirdim mecburen

o paraları sana harcıyorsa pahalı hediyeler,yemekler,hediyeler zımbırtılar belki ondan vazgeçememişsindir sende kro emme parası var ayağı
yapmayın böyle şeyler yazık ya acıdım çocuğa..

İnşallah görürde bi şekilde Allah okumasına vesile olur burayı..

mesela googleye rast gele senin başlığını yazar da çıkar
yada senin pc girer falan güzel olur yani

Keşke girsede okusa vazgeçer belki o zaman ama öyle tipler ne yaparsan yap vazgeçmezler sülük misali

Çirkinlik konusuna bir şey demiyorum dış görünüş her şey değil benim için ama gerçekten kişiliksiz ve yapışkan birisiymiş. Onunla ömür geçmez. Aynı anlattığın gibi birisini tanıyorum inan ki çok zor, haklısın

Arkadasim mayis ayinda acmissin konuyu, yapamam edemem diye.
Simdide "beni nisanladilar" diyorsun?!
2 ay sonra "evlendirdiler, yapamiyorum" desen hic sasirmam.

Konuyu actigin zaman resti cekseydin, durum bu kadar kotuye gitmezdi.

Evet yeni konusunu bir kaç aya kalmaz açar.

Birak canim..zorlamayla itekaka bi iliski gitmiyor.batiyosa bide adamin her hali yazik ikinizede.bende 20gun oldu 3aylik ayni senin gibi bi durumu bitirdim.ailem iyi diye olsun istedi ama olduramadim.evlilik olsun diye olmuyormus bu isler.burda banada cok dediler olmaz o is diye ama dinlemedim direttim ama yapamadim iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…