Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

Nasil korkuyorum cocugun kasi gozu agzi burnu ona benzer diye, anlatamam.

Tek umudum neye, biliyormusunuz? Hani bir yara kurur sonra kendisi kopar ya. Bunu da simdi kanatarak koparmak yerine, kendine birakmak istiyorum isi. Cunku biliyorum sevmeyen bir kadinla yapamayacagini. Onunki cunku acizlik, boyle olmaz.

Cok sacma olsa bile, dusunuyorum ki, simdi ben birsey yapmayayim, tamam nisanlanalim hatta. karari ona birakayim. Her zamanki gibi soguk, sevmeyen bir tavrim olsun. Buda cocuk degil ya, irelide evlenmek istediyi insan boyle olamaz, kendiside anlar bunu da cayar... Umuda bak... Ona dedim, benim karar verme yetkim kalmadi artik, ikimzin de hayatina sen karar veriyorsun diye.

ben de bekarım ve ben de tipe önem verenlerdenim fakat şöyle mantıklı bakarsak olaya diğer arkadaşlarda demiş gerçi ama bende demek istiyorum..
Gerçekten seni seviyor kıymetini biliyor ve en önemlisi merhametliyse tipin önemi kalmıyor o onu kamufle ediyor..
Dı ş görünüşe kafanı yoracağına bence iyice bi gözlemle bak evliliğide düşünüyormuşssunuz..
Ailesiyle arası nasıl seninle ailasi arasına bi sınır koyabiliyor mu,dozunda davranabiliyor mu bi gözlemle bunları..
SAFLIK KONUSUNA GELİNCEDE RAHATSIZ OLDUĞUN KONULARI UYGUN BİDİLLE SÖYLEMELİSİN VE BAZI ŞEYLERİ SEN DE ÖĞRETEBİLİRİSİN NETİCEDE HAYAT PAYLAŞMIYCAKMISINIZ KARŞILIKLI GOCUNMADAN BİRİBİRİNİZE ÖĞRETEBİLİRSİNİZ,YANLIŞLAR UYGUN Bİ USLUPLA SÖYLENEBİLİR..

biliyorum bu korkuyu evliliğe doğru gitmeden bitirmelisiniz. Mesela beni sürekli tehdit ediyordu daha cumartesi günü yemediğim dayak kalmadı diyebilirim birazda korkudan dı benım devam ettirmem. Anlattım aileme bu böyle gidemezdi çünkü. Unutmayın aileniz her zaman destek olur sevabıylada günahıylada

Ailem bana destek oluyor, her zaman oldular, anlayuislidirlar da... benim yuzum kalmadi ya Abim dedi ki, bu artik son, yeter artik dedi.

hey artık dur de şu gidişe.. nişanlanınca da nişan atamam der, evlenince de boşanamam der senin gibi tipler, hayatı yok yere kendine zindan eder.. önce sevgiline, sonra herkese bitti bu iş de yoluna bak. bulursun ilerde seveceğin birini merak etme, yazım tarzından anladığım kadarıyla yaşın küçük. bırak bu saçmalığı bir duruş sergile artık.

iyiyse iyi, gönül güzel görmek ister. iyi diye biriyle evlenilir mi? yere batsın sana aşkı da. ne yapayım ben karşı tarafı bunaltmaktan başka işe yaramayan insanı. onurlu olsa sevmiyorum dediğinde diretmez. zaten safmış da.. ee bişe kalmadı geriye.. çıkar hayatından bak yoluna. bunu beceremiyosan, suç sende kimsede değil ağalyıp zırlama

Ailem bana destek oluyor, her zaman oldular, anlayuislidirlar da... benim yuzum kalmadi ya Abim dedi ki, bu artik son, yeter artik dedi.

aslında biraz çıkmaza kendımız sokuyoruz kendı soğur dıye beklemeyın. Oda blıyordur yakışıklı olmadığını sizden daha iyisini bulamıycagını ben olsam sogumam bırakmam yani siz yapın bişiyler abinizde anlatın hayatınızı mahfetmeyin

En kısa zamanda ayrıl.
Ayrılamam filan bahane.Zincirle bağlı değilsin ya.
Düşünce biçimini sağlıklı bulmadım ayrıca.İşi uzatıp uzatıp nişanlanmaya vardırmak ve hala adamın kendiliğinden senden kopmasını beklemek te neyin nesi.
kesip atacaksın arkadaşım,hem kendin hem de karşındaki için.

tiple evlilik olmuyor canım...adam olması önemli...

8 sene önce falan buna benzer bi olay yaşamıştım:)
Sevgilimi kabul ettim sonra yakışıklı bulmadım çocuğun tarzından kokusuna her şeyini değiştirttim
Ama yok sevemedim edemedim üzülür diye korktum zaman geçtikçe alışkanlık oldu terketmeye yanaşamadım
Sonra baktı ki ben alıştım sesimi çıkarmıyorum beni yerin dibine soktu üzdü beni seven erkek her hareketime katlanan erkek 180 derece döndü
En sonunda da benimle çıkarken başkasıyla çıkıp aldattı.
Üzülen ben oldum:))

Demem o ki şu an ulaşılmazsın onun için
Onun sevgisi sana ilgisi güvende hissettiriyor seni peki gerçekten sen aşık olsan ona ölecek kadar bu kadar sever miydi??
Bi an sen onun peşinden koşacak kadar sevsen bu kadar düşer miydi üstüne
Bence düşmezdi burda bir çok konu okuduk aşkımdan öldü öldü dirildi evlenince aldattı vs gibi
Aşık olarak yaşasan başına kötü olay gelse aşktan kördüm göremedim sevdim yaşadım dersin için bi nebze rahat olurda
Hiç sevmediğin beğenmedin birinin hayatını mahvetmesi çok koyar.
illa seni aldatır üzer demiyorum ama büyük aşkla bile evlensen bazı hareketleri batıyor insana
Sen yüzüne bakmaya dayanamadığın adamın sabah ağzı salyalı gözleri çapaklı hastayken kusmuklu yorgunken ter kokulu
yanlışlıkla gaz kaçırması geğirmesi kakasını yaptığı tuvaleti temizlemeyi kirli donlarını makineye atmaya dayanıcaksan evlen

canim forum arkadasim, bak icime biraz su serptin... herkes asip kesiyor ya beni...

cok anlayislidir, onda sorun yok. hicbir seyten alinmaz, elestiriyi kabul eder, anlar, duzeltir... hatalarimi duzeltmek istiyorum der. duzeltir de. bana hic gocunmaz. yani bana tek bir kotu davranisi olmadi bugune kadar. en zor, sinir krizi gecirdigimiz anlarda bile, yeni beni incitecek bir laf demedi, haraket etmedi. hatta en kucuk birsey dese bile ozur diledi. hic bunlarda sorun yok. Ailesine gelince, cok sever ailesini ama asla beni onlara karistirmaz. Aileside zaten cok anlayislidirlar, karismazlar. Aile ile asla ve asla sorun yok, benide cok severler. Tanitti cunku beni onlara. Konustu anlatti resmimi gosterdi, telefonla konusturttu beni. Oglumuzun gozu gonlu seni istiyorsa, seviyorsa bizde seviyoruz seni, nasil mutlu oluyorsaniz oyle olun, bir birinizi uzmeyin dediler. Ama serbest birakiyorlar, yani pek karismazlar. Birsey lazim olursa hep yaninizdayiz ama hayatiniz sizin, siz yasayin dediler. Zaten o cok ailesinden ayri yasadigi icin alisilmis durum...

Yaaani, bunlarda sorun yok. Zaten niye tereddud ettimki ben? Hep bunlar yuzunden. Bari iyi bakayim diyorum teselli icin, napiyim su dakikadan sonra

size tavsiyem bir an önce bu çocuğu kendinizden kurtarın

Bak canim, bu adamin yaptigi bencillik masum ask fln degil.. Evlendikten sonra simdi senin ona cektirdiklerini burnundan getirmeyecegini nerden biliyorsun? Bu son diye birsey yok, daha evlenmedin, al abini karsina ben birakmak istiyorum hep istedim ama o birakmiyor kurtar beni abicim de... Kendini anlat, hatta ac burayi okusun..

Gercekten cok sacma dusunuyorsunuz.
Size belli basli konularda hak verdim.
Biz bayanlar guclu bir erkek gormek istiyoruz karsimizda.
Evleneceginiz insan dunya yakisiklisi olmak zorunda degil ama cirkin bulmamak zorundasiniz kendiniz ve iliskiniz icin.
Bir an once su "hayat beni surukluyooo" tavrinizdan vazgecin.

tamam kişilik önemli de, beğenmediğin bir adamla evlilik olmaz.
o zaman zoraki bir evlilik olur, hep tek taraf yürütür. mutlu olamazsın.

kendini zorlama.

yahu sen sevgilinden ayrılmayı beceremeyecek kadar duruş noksanı bir kızsın, nişan nasıl atacaksın o karakterinle sen?

hiç sorun yok herşey normal ve yaşlarınıı bilemiyorum fakat erkek arkadaşın bayağı bi olgunluğa erişmiş..
inşallahta hep böyle gider..
aileside güzel konuşmuş..
bence tek sorun sensin sende bunu kabul ediyorsun zaten..
giyimi için kendin alıp hediye etsen veya birlikte alışverişe gidip imajbacerklik yapsan..
ne desm yalan olur bilemedim sen tipine bayağı bi takmışssın halen üzüntülü olduğuna göre..
kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…