Bence ayrılmalısınız bende o durumdayıdım 2 yıl çıktık, hiç beğenmiyodum ama sahipleniyodu filan oda biliyordu beğenmediğimi, tipe önem veren bi insan değilim ama giyimi bile sogutuyodu beni evlensenizde düşünsenize ya çocugunuz ona benzerseşimdi onada günah yani yol yakınken dönün
Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
Nasil korkuyorum cocugun kasi gozu agzi burnu ona benzer diye, anlatamam.
biliyorum bu korkuyuevliliğe doğru gitmeden bitirmelisiniz. Mesela beni sürekli tehdit ediyordu daha cumartesi günü yemediğim dayak kalmadı diyebilirim birazda korkudan dı benım devam ettirmem. Anlattım aileme bu böyle gidemezdi çünkü. Unutmayın aileniz her zaman destek olur sevabıylada günahıylada
Bugun yine konustum onunla. Her zamanki gibi yine aklimda fikrimde olanlari tam seffafligi ile anlattim ona. Dusunmuyormuyum saniyorsunuz? Tabiki bunun irelide nelere sebeb olacagini biliyorum. Anlattim dedim ki, ben seni sevmiyorum. Herseyin bana batiyor. Senin beklentilerini de biliyorum. Seni sevmeyen bir kadini asla istemezsin. Sevgi ask onemli. Ben seni bu 2 yilda bunca seylere ragmen sevemediysem, asla sevemeyecem. Ben mutsuz oldum, bundan hani gectim. Peki sen nasil katlanacaksin? Sana karsi en fazla olsa olsa, alisma olur, onun bile olacagini sanmiyorum. Peki benimle evlenmeyi nasil istersin, kabullenirsin? Neden? Secim senin dedim, kimse karismiyor, bu hayat senin, istedigin gibi yasayabilirsin. Hani ben kabul ettim evlenmeyi, evlendim, peki ya sen nasil kabul edip yasayacaksin? Kendine bunu nasil reva gorebilirsin?
Tek cevabi var: kahretsin, seni seviyorum.
Bu insan anlamiyor ki. Allahim nasil bir ise dustum ben. Hata suc hepsi bende hepsi. Zaten kac kez hatalar yaptim, bu kez tam oldu. Kendimi dere asagi araba kazasi yapmis gibi hissediyorum. Birde herkes nisana hazirlaniyor ya....herkesten bir laf, "iyi olacak" lafi. Biktim. Bazen kendime "oh olsun sana" diyorum, "yaptigin sucun cezasini cek" diyorum amma tabi cok mantiksiz... Ask olsa, sevgi olsa ben niye boyle seyler getireyim dusunceme? Olmaz. Allahim sen bana yardim et, bari kurtar beni bu zor durumdan.... neden soz verdim herkese, neden... elbise seciyorlar nisana giyinmek icin, ne deyim ben adamlara.... Bari kendisini caydirmak, kafasina dank ettirmek istedim, oda olmuyor.
Ailem bana destek oluyor, her zaman oldular, anlayuislidirlar da... benim yuzum kalmadi yaAbim dedi ki, bu artik son, yeter artik dedi.
Nasil korkuyorum cocugun kasi gozu agzi burnu ona benzer diye, anlatamam.
Tek umudum neye, biliyormusunuz? Hani bir yara kurur sonra kendisi kopar ya. Bunu da simdi kanatarak koparmak yerine, kendine birakmak istiyorum isi. Cunku biliyorum sevmeyen bir kadinla yapamayacagini. Onunki cunku acizlik, boyle olmaz.
Cok sacma olsa bile, dusunuyorum ki, simdi ben birsey yapmayayim, tamam nisanlanalim hatta. karari ona birakayim. Her zamanki gibi soguk, sevmeyen bir tavrim olsun. Buda cocuk degil ya, irelide evlenmek istediyi insan boyle olamaz, kendiside anlar bunu da cayar...Umuda bak... Ona dedim, benim karar verme yetkim kalmadi artik, ikimzin de hayatina sen karar veriyorsun diye.
tiple evlilik olmuyor canım...adam olması önemli...merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... Cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. ısteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... Begenmiyorum. Bana gore cirkin. Yani yuzune bakmak bile istemiyorum. Asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... Zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. Onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! ıcimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. Ayrilmadi benden. Birakmadi pesimi. Surekli askini dile getirip durdu. Evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. Birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? Dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? Hayatta en onemlisi nedir?
tiple evlilik olmuyor canım...adam olması önemli...
ben de bekarım ve ben de tipe önem verenlerdenim fakat şöyle mantıklı bakarsak olaya diğer arkadaşlarda demiş gerçi ama bende demek istiyorum..
Gerçekten seni seviyor kıymetini biliyor ve en önemlisi merhametliyse tipin önemi kalmıyor o onu kamufle ediyor..
Dı ş görünüşe kafanı yoracağına bence iyice bi gözlemle bak evliliğide düşünüyormuşssunuz..
Ailesiyle arası nasıl seninle ailasi arasına bi sınır koyabiliyor mu,dozunda davranabiliyor mu bi gözlemle bunları..
SAFLIK KONUSUNA GELİNCEDE RAHATSIZ OLDUĞUN KONULARI UYGUN BİDİLLE SÖYLEMELİSİN VE BAZI ŞEYLERİ SEN DE ÖĞRETEBİLİRİSİN NETİCEDE HAYAT PAYLAŞMIYCAKMISINIZ KARŞILIKLI GOCUNMADAN BİRİBİRİNİZE ÖĞRETEBİLİRSİNİZ,YANLIŞLAR UYGUN Bİ USLUPLA SÖYLENEBİLİR..
Tek umudum neye, biliyormusunuz? Hani bir yara kurur sonra kendisi kopar ya. Bunu da simdi kanatarak koparmak yerine, kendine birakmak istiyorum isi. Cunku biliyorum sevmeyen bir kadinla yapamayacagini. Onunki cunku acizlik, boyle olmaz.
Cok sacma olsa bile, dusunuyorum ki, simdi ben birsey yapmayayim, tamam nisanlanalim hatta. karari ona birakayim. Her zamanki gibi soguk, sevmeyen bir tavrim olsun. Buda cocuk degil ya, irelide evlenmek istediyi insan boyle olamaz, kendiside anlar bunu da cayar...Umuda bak... Ona dedim, benim karar verme yetkim kalmadi artik, ikimzin de hayatina sen karar veriyorsun diye.
Ailem bana destek oluyor, her zaman oldular, anlayuislidirlar da... benim yuzum kalmadi yaAbim dedi ki, bu artik son, yeter artik dedi.
yahu sen sevgilinden ayrılmayı beceremeyecek kadar duruş noksanı bir kızsın, nişan nasıl atacaksın o karakterinle sen?
canim forum arkadasim, bak icime biraz su serptin... herkes asip kesiyor ya beni...
cok anlayislidir, onda sorun yok. hicbir seyten alinmaz, elestiriyi kabul eder, anlar, duzeltir... hatalarimi duzeltmek istiyorum der. duzeltir de. bana hic gocunmaz. yani bana tek bir kotu davranisi olmadi bugune kadar. en zor, sinir krizi gecirdigimiz anlarda bile, yeni beni incitecek bir laf demedi, haraket etmedi. hatta en kucuk birsey dese bile ozur diledi. hic bunlarda sorun yok. Ailesine gelince, cok sever ailesini ama asla beni onlara karistirmaz. Aileside zaten cok anlayislidirlar, karismazlar. Aile ile asla ve asla sorun yok, benide cok severler. Tanitti cunku beni onlara. Konustu anlatti resmimi gosterdi, telefonla konusturttu beni. Oglumuzun gozu gonlu seni istiyorsa, seviyorsa bizde seviyoruz seni, nasil mutlu oluyorsaniz oyle olun, bir birinizi uzmeyin dediler. Ama serbest birakiyorlar, yani pek karismazlar. Birsey lazim olursa hep yaninizdayiz ama hayatiniz sizin, siz yasayin dediler. Zaten o cok ailesinden ayri yasadigi icin alisilmis durum...
Yaaani, bunlarda sorun yok. Zaten niye tereddud ettimki ben? Hep bunlar yuzunden. Bari iyi bakayim diyorum teselli icin, napiyim su dakikadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?