Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

severim umuduyla birinin teklifini kabul etmişti mantığıma yatıyordu kalbimede elbet yatabilirdi. sonra baktım o hayaller kurmaya başladı ve ben hala bişi hissetmiyordum yapamam deyip ayrılmıştım. sonrası çok peşimden koştu annemi aradı, kaç sabah uyandığımda kapının önünde gördüm onu. bırakmadı peşimi hatta tehditlere bile başvurmuştu. istemedim hiç bir şekilde ben ayrılınca üzüldü çok mutsuzdu görüyordum ama benimle beraber olsa daha çok mutsuz olurdu biliyordum. neden anlattım bunları sen demişssin peşimi bırakmıyor diye tatlım ondan ayrılırsan en fazla 1 yıl peşinde koşar üzülür. ama eninde sonunda da unutur başkasıyla mutlu olabilir. sevmiyorsan fazla oyalama empati yap erkek arkadasın senin ona yaptığını sana yapsaydı ve senin gibi düşünseydi seni oyalasaydı hoş mu olurdu. evet bebeğim senin yaptığın çocuğu sadece oyalamak bırak o da yolunu çizsin...

İlk sayfa yorumlarini okudum ve yazilanlara hak verdim.srvgilinizi asagalayarak yazmissiniz biraz yoksa anlatmak istediginizi ben anladim.
İlk once tabiki icguzellik,saygi,sevgi herseyden once gelir fakat gorunuste onemli.
Esimle 2 sene normal arkadasken bi anda asik oldum ama asik olana kadar hic bana hitap etmiyordu .zaten 17 yasindaydim icguzellige ,mantiga gore asik olcak yasta degildim haliyle.esim cok bakimsizdi annesi utusuz giydirirdi,orta yas ustu gibi tshirtler ,ayakkabilar falan giyerdi.bende senin gibi dusunuyordum ve cevremdeki herkes te imalar ediyordu ben kuaforden cikmayan makyajsiz gezmryen suslu bi tiptim iste.
Sonra evlendik ve giyimine ben mudahale ettim halada ben seciyorum.kirli sakal biraktirip saclarina kadar ben diyordum .inanin bunlarla okadar degistiki eski resimlere bakarken kaynim,kvalidem bile esim icin sanki simdidaha genc duruyor diyorlar.sende boyle dokunuslar yapabilirsin ama su var ben hic icimden cirkin yuzune bakilmaz demedim sadece bakimsiz geliyordu ,yasli giyiniyordu vs.
Simdi tanisali 14 evleneli 9 sene oldu sonuc ne biliyomusun 40 li kilolardan 76 ya ciktim.platin sarisi saclarim vardi belime kadar,yandigi icin kisa kestirdim koyulastirdim.kilobeni bunalima soktu ve zaten sismanim makyaj niyeyapayim ,sismanim ne yakisir diyip kot+tshirtten baska bisey giymezdim esim ise ici den bana sisman ,cirkin,bakimsiz demek yerine hep iltifat etti hep askini haykirdi.
Hersey tersine dondu yani ama sevgimiz bunlari gormedi.bence sen cok sevmiyosun onsuz olmayi ayrilmayi dusunebiliyosan zaten belli hersey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi de insan bu kadar itici blduğu birini baştan kabul edemez bence ..
hem de 2 yıl sürmüş ,bu kadar tahammül edilmeyen birine insan en fazla 1 hafta dayanır.
bir de o insana yazık değil mi ,2 yıldır oyalıyorsunuz ,belliki sizi çok sevmiş ,hep kendinizi düşünmüşsünüz.
hiç 2 yıl boyunca düşünmediniz mi ben bu adamı sevmiyorum neden oyalıyorum ,zaman geçtikçe daha çok bağlanır ,ayrılınca da çok üzülür diye.
pes doğrusu ,insanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı .
kimisi iyi huylu ister ,kimi de kimsenin bulamayacağı o iyi huylu insanı bulur ,beğenmez.
biz doyumsuzuz kesin ben ona inandım .
elini çekin adamdan ,kendini hakkedecek birini bulsun ve mutlu olsun .
ne kadar sürdürürseniz o kadar çok yara alacak ,bunun vebalini nasıl alıyorsunuz

Ne kadar ayıp ve günah...MAdem beğenmiyordun neden 2 senedir adamın hayatındasın gerçekten yazık günah.Şöyle düşün.KArşına Brad Pitt gibi biri çıktı,kör kütük aşık olarak evlendin,2 gün sonra ihanet,şiddet,içki,kumar v. v.s daha mı iyi?

Ben olsam ayrılırdım yorumları hiç okumadım belki tepki alıcam ama ben olsam içimin almadığı bi adamın karısı olmam ağlayıp yalvarmalarına bakma ayrıl bence sen onu sevmiyosun sevsen güzel gelirdi zaten sana sadece iyi diye sevgilisin okadar

eşimi ilk tanıdığımda hiç beğenmemiştim :)
çirkin buluyordum gözlerine hiç bakmıyordum.
ama aşık oldum şimdi dünyanın en yakışıklı erkeği gibi geliyor bana..
saatlerce onu izleyebilirim.
ama eğer sen bu kadar soğuk ve negatif düşünüyorsan ve bu 2 senedir de değişmediyse demek ki ayrılman gerekiyor.......

Sizin söylediğinizden pek farklı birşey yazmamışım aslında ben. Burada kibar kibar iyi-kötü tüm yorumlara teşekkür edip saygı duyduğunuzu söylerken negatif oy göndermenizi pek anlayamadım.

Neyse yine de insanların hayatlarını mahvetmelerini izlemek üzücü olduğu için tekrarlamak istiyorum. Ayrılın. Nişanlanmış olmanız bir anlama gelmez. Mutlu olmazsınız siz öyle hergün kendi kendinizi ve adamın başını yersiniz farklı biriyle daha mı mutlu olurdum diye. Çünkü sizinki dış görünüşle bir sorun değil. Tamamen alfa/beta sorunu. Daha sert yüzlü bir adam arıyorsunuz hayatınızda. Çoğu kadınınki budur aslında.

bence hemen ayrıl sen onun kıymetini bilmiceksin çünkü yazık çocuğa. beğenmiyorsan niye yürütüyorsun ki. o ısrar etse ne değişir. bırak çocuğu. seviyosada zamanla unutur. zaten öyle birinin karşısına birileri çıkar ve sizi unutur mutlaka

Insanin biraz da olsa hosuna gitmeli karsisindaki insan. Sonucta aynı evde yasiyacaksiniz, hem her kör alicinin bir kör sahibi vardir. Size gore cirkin gelen baskasina guzel gelebilir daha cok hakkini yemeyin ayrılın. Ama sonra geri donmeyin pisman olmayin..

Birde bi dipnot: babam gencken okadar yakisikliymski yolda kizlar cevirirmis ki bu eski zamanlarda. Ama simdi gobekli falan çöktü yani annem der hep keske okdr yakisikli olmasaydida beni uzmeseydi diye. Hersey yakisiklilikta diil yani biyerde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herşeyi geçtim beğenmiyorsun , yanına yakıştırmıyorsun , Yakışıklı değil .... Tamam anladık 2 senedir sevgilin olan insana saygın yok . Peki beğenmediğin hoşlanmadığın yanına yakıştırmadıgın bi insanla 2 seneni paylaşarak kendine neden eziyet çektirdin ?
Senin kendine saygın yokki Erkek arkadaşına olsun ....

Çirkin bulmanı geçtim, bir de saf diyorsun.
Eeeeee ???
Zaten bir insan saf saf davranıyorsa tipi güzel olsa dahi çirkinleşir insanın gözünde.
Her neyse... Bunda bu kadar gece uyuyamayacak ne var anlamıyorum.
Ayrılmak neden bu kadar zor olsun ki sevmiyorken?
Saçma sapan işler. :S

kuzum bir kadın için zor bir şeydir
beğenmediği bir erkekle evlenmek
diğer huyları ne kadar iyi olursa olsun
gönlünün istemesi canının çekmesi lazım

Neredeyse tüm yorumlayan arkadaşlar söylemiş ama ben de aynı kanıdayım. Sen aşık değilsin, sevmiyorsun onu.. Seven bi insan , bir de üstüne bu kadar değer görüyorken asla içinden ne akdar çirkin diye geçiremezsin içinden... Ona bakarken içinden geçen cümle bu olamaz yani..

Yani sevmediğin için bırak çocuğu ayrıl diyeceğim sana. Sevgisiz yürümez bu işler. Yürüse de sana da yazık olur ona da. Ama emin ol o bahsettiğin dış güzellikle de bitmiyor ne yazık kii.. Öyle şeyler yaşarsın kii artık gözün ne kaşını görür ne gözünü... Tabii Allah yaşatmasın daa, hayat bu işte.

Sen o çocuğu bırak onu da ziyan etmee kendini de..Sana olan tutumu bahsettiğin gibiyse de bu işi gönlünü kırmadan yapmaya çalış.. O onu sevmeyen biriyle bir ömür geçirmesin, sen de sevmediğin bir insanla...

Bu durum aslında toplumda sıkça yaşanıyor. Çevre ve ailesi tarafından beğenilen ve kolayca kabul edileceği düşünülen erkek ilk başta kızın dikkatini çeker. Evlenmek için ideaidir. Analar kızlarına dürüst eli açık merhametli işi gücüolan biri talip olsun diye dualar eder. Asıl sorun ise kızlarının ne istediğidir. Kız isteklerini bi kenara atar ve ailesinin çok beğendiği erkeği seçer. Tanışırlar çıkarlar hatta nişanlanırlar artık evlenme noktasına gelmişlerdir. Kız hala sorular sorar kendine evlenecek kadar sevmiyorum diye. Söyleyemez ailesine, söylerse ne kadar kızılacağını bilir susar.

Şimdi iki yol vardır. Önünde:
1- Ve evlenir.... sevdim sevmedim seviyordum derken çocuk olur. Yıllar geçer gider kadında hala bi heyecan belirtisi yok. Onunla birşey paylaşmak istemiyor. Eşi ona ,
hediye alır hiç bir anlamı olmaz. Cinsellik desen azap olur. Hergeçen gün erkeğin yaptığı herşey kadına batar. Kadın çok düşünür ve ayrılmak ister.
Erkek boşanmak istemez. Boşanmamak için herşeyi yapar. O melek dediğiniz erkek bi anda şeytan olur. Çocukla tehdit eder sizi. Şimdi iş değişmiştir.
aradığınız mutluluğu bulmak artık o kadar kolay olmayacaktır. İşin ucunda çocuğunuzu bir daha görememekte vardır. Ve işler iyice işin içinden çıkılmaz bir hal alır.

2- Kadın susmaz. Sevemediğini ailesine sevgilisine söyler. Herne olacak olursa olsun dimdik ayakta durur. Bu ilişkiye iki sene verdiği için büyük hata yapmıştır zaten. Daha büyük hatalar yapma lüksü kalmamıştır. Birgün öyle biri olacaktır ki; kapıyı açıp onu görünce kalbinin aşktan ince ince nasıl sızladığını görücektir. Ona her baktığında yanımdan gitmesin hep beni sevsin çünkü ben onu çook seviyorum diye dualar edicektir. Onsuz nefes alamadığını hissedecektir. Ve erkeği de onu deliler gibi sevicektir.......

Evlenirken tabi ki anne baba onayı alınmalıdır. Fikir ve tecrübelerinden yararlanılmalıdır.
Ama siz evleniyorsunuz sizzzzz......
Siz değerlisiniz......Kalbinizde öyle......Kendinize ve sevgilinize açık olun.
Dürüstlüğü karşımızda aramak yerine içimizde aramalıyız.
Zaten mutluluk ve aşk arkasından gelir.......

bi kere sevsen aayy ne çirkin..aman ne saftirik demessin diyemessin....
Vebaline girme çocuğun Allah aşkına ...
Bi kere acı çeker ömür boyu yüzüne baktığında ne kadar
Çirkin olduğunu düşünen bı karısı olmasından iyidir..

Tuhaf....Buraya yazdıklarını ona da söylersen eminim aşk filan kalmaz sana karşı ,sen de kurtulmuş olursun...O garibim de kendini gerçekten seven onu beğenen biriyle birlikte olur

basta size kizmistim ama erkek arkadasiniza durumu anlatmissiniz o yine birakmamis, sülük gibi yapismis, dünya yakisiklisi
olsada hoslancaginizi sanmiyorum, birde aile tarafindan da sürekli ezmisler sizi simdide becerip istemiyorum diyemiyorsunuz
(giyim konusunda paralari yoksa ne yapabilirdi ne demek istediniz orda anlamadim), kimseyi umursamayin ve ayrilin hayatinizi
zindan etmeyin, böyle ömür gecmez

durum bu kadar vahimse
kurbanlık koyun gibi evlilik yolunda ilerliyorsan
bari şimdiden estetik ameliyat parası toplamaya başla
hatta yardım kampanyası düzenleyebiliriz kadınlar kulübü olarak
madem evlenmekten başka çaren yok bari adamı kendi standartlarına çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…