Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi beni istemiyor.

Yok şiddet ve aldatma olmadı hiç öyle olsa hiç düşünmezdim bile kestirip atardım .Çocuk yok ama annelik hasreti oldukça fazla adı bile kondu hayaller , hayatlar...
Hayırlısı olsun Can'ım. Bi şans ver derim bu benim düşüncem tabi.

O konu şüphe götürmez bi gerçek. Çok sabırlı anlayışlı biri oldum. Eski benden eser yok. Ama işte anlayana
Ayytt bizim oğlan bekar ay bu kız evlenp ayrılmış ay konu komşu ne der ay olmaz vs vs vs
Keşke azcık olumlu olsa insanlar. Aaahhh ah

Hayırlısı olsun Can'ım. Bi şans ver derim bu benim düşüncem tabi.
Benim kalbim de bir şansdan yana önce onun ailesi sorundu şimdi benim ailem beni silerlermiş dönersem ben günden güne eriyorum içime atıyorum ben hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım araftayım resmen Allah yardımcımız olsun seni o yüzden o kadar anlıyorum ki ...

Can'ım çok zor işimiz. Hakkı'mızda hayırlısı olsun

Burda adamin tutumu onemli. O kararli olsaydi seni birakmazdi herlde. Senden ayrilabiliyorsa birak gitsin sende. Ailesi de ilerde belki kabl eder belki de ayni bu sekil devam ederler. Yani bu konuda yuzde elli

Benimde benzer 1 olayim oldu.beni tanimadan gormeden sirf bosanmis oldugum icin hayir dediler.ama ole lafta hayir degil evlatliktan red ederiz durumundaydilar ogullarini
Simdi ne zaman tanisacagiz diye haber yolluyorlar beklesinler diyorum.hee babasi hala asla gelmem ismem vs diyormus ama erkek arkadasim kendi bilir hayat benim hayatim diyebiliyor.sanirim seninde erkek arkadasin bir sekilde cabalamali ve net bir sekilde ailesine seninle olacagini belirtmeli

inş hakkında hayırlısı olur ve ailesinin ağzı dili bağlanır bi şekilde mutlu olursunuz, ama benim ailemde o aile gibi görüş aynı yani bu tabuyu yıkamadık bazı aileler sanki hayatın sonu gibi bakıyolar hatta kuzenim nişan attı çok üzüldüler, nişanlısı çok hoş bi aileydi aile hiç sorun yapmamış nişanlanmasını falan dediler öyle yani

Canim eger pes etmezsen, sonuna kadar gidersen ailesi bir sekilde eninde sonunda seni kabul edecektir. Cunku eger seni kabul etmezlerse, ogullarini kaybederler ve hicbir aile evladini oyle kolay kolay gozden cikaramaz. Kuzenim neler neler yapti, resmen baba evinden karisina ve ailesine kacip, gizlice evlendi, cocuk yapti, hapislere girecek borclara girdi de babasi hem borclarini odedi, hem oglunu hapisten cikardi, hem de evliligini kabul edecekti ki kuzenim bosandi. O derece sert amcam bile evlat icin bunlari yapiyorsa, hicbir aile evladini gozden cikaramaz.

Ama sorun aileden ote erkek arkadasin burada. 33 yasina gelmis bir eczaci ama hala ailesini sevdigi kisiyle evlenmesine ikna edemiyor. Hala ailesinin agzina, sozune bakiyor. Gercekten seni ne kadar sevdigini ailesine gosterememis. Ya da zannettigin kadar seni sevmiyor, onun da kafasinda bir takim seyler oturmamis.

Sen ki bir evlilik yapmissin, ikinci evliligini de boyle dik duramayan, ailesine soz geciremeyen, senin arkanda, askinin arkasinda durmayan bir adamla gerceklestirme. Yasin henuz genc, meslegin de var, daha neler cikar karsina.

Haklısın. Gece hiç uyuyamadım ama bu sabah daha iyiyim sanki. Kararlıyım. Bakalım hayırlısı

Çocugum vardı , esımın aılesı ıstemedı karsı cıktılar
2-3 ay sonra dırenemedıler , ıstemeye geldıler
Bunun harıcınde bende sızın gıbı ayrılacagım ben ugrasamam boyle dedım esım benım pesımı bırakmadı , agladı sızladı evlendık

İnsanların evlenmiş boşanmış kadına bakış açısını hala anlamış değilim.. kötü yoldan çıkmış gelmiş gibi muamele yapmalarından nefret ediyorum ki böyle bile olsa bir kere olsun dinlenmesi gerekir karşı tarafın... Burda sevdiğin adamın ısrarı çok önemli ailesiyle mantıklı bı şekilde konuşabilir çok küçük şeyler bunlar ikna edebilir sende öyle her gurur yaptığında ayrılma bence güveni gider adamın ısrarcı ol sonuna kadar

koskoca ınsanlarsınız neden ayrılıyorsunuz
ben de evlılık yasamıstım eşim hiç evlenmemişti,
evlendık ve mutluyuz suanda
biz de 33-34 yaslarındaydık
ayrılmanız saçma
illa ikna olacaklardır

Bu da ağlıyor sızlıyor ben evlenemeyiz dedikçe biz evlenicez diyor. Ben hayırlısını diliyorum sadece

koskoca ınsanlarsınız neden ayrılıyorsunuz
ben de evlılık yasamıstım eşim hiç evlenmemişti,
evlendık ve mutluyuz suanda
biz de 33-34 yaslarındaydık
ayrılmanız saçma
illa ikna olacaklardır
Akışına bırakıyorum şu anda elimden bişey gelmiyor. Aramak ta istemiyorum. Off off

tek sorun buysa ayrılmayın bence ailesini ikna etsin bi şekilde. evlenip ayrılmış kişilere niye böle önyargılı bakarlar anlamam evlenmek haksa boşanmakta hak herkesin başına gelebilir

Adamin diyecegi su.
"Anne, baba! Ben bu kadini seviyorum ve evlenmek istiyorum. Ben iki tarafin da gönül rizasiyla olsun istiyorum bu is. Sizi de kirmak istemiyorum karsi tarafi da. Siz buna razi olsaniz da olmasaniz da ben bu kadinla evlenecegim. Ama istiyorum ki sizin de rizaniz olsun. Ha yok rizamiz yok derseniz de eyvallah. Ama ben de kac yasinda adamim. Kararimi verdim. Bana daha fazla mudahale etmeyin."

Bir de sunu soylemek istiyorum. Evlenip ayrilmis olmak boyle bir evlilige engel degil. Adam oldurmemissiniz, hırlı degilsiniz hirsiz degilsiniz, dolandirici degilsiniz, baska turlu kotu aliskanliklariniz yok. Nedir yani engel olarak gordukleri? Peygamberimiz de dul bir kadibla evlenmis. Kotu birsey olsaydi o evlenmezdi degil mi? Hem ayip hem gunah yahu. Neye karsi cikiyorsunuz acaba bilincinde msiiniz bunun diye sormak lazim bu insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…