• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım tarafından dolandirildim:(

yaa şu sevgililerinden para isteyen erkelerden nefret ediyorum. azalarak bitsin şunlar yaaa.
valla 10 lıra ıstese bıle vermemek lazım ılersı gelır Allah korusun kredı ceker senı kefıl gosterır.he bır en az 6 ay cıkınca çok guvenıyorsan aranızda soz fakan gectıyse anca.cunku neden sana gelene kadar kımsesı yok mu bu ınsanın annesı babası,kardesi arkadası

valla 10 lıra ıstese bıle vermemek lazım ılersı gelır Allah korusun kredı ceker senı kefıl gosterır.he bır en az 6 ay cıkınca çok guvenıyorsan aranızda soz fakan gectıyse anca.cunku neden sana gelene kadar kımsesı yok mu bu ınsanın annesı babası,kardesi arkadası
aynen işte. bi kızdan para istemek nedir yaa. erkeler bu konuda inanılmaz rahat. sana 10 tl verse paramı yedin derler. ama senden alsa vermeme hakkına sahiptirler.

Sanmıyorum dekontla işi sonuca bağlayabileceğinizi . Çünkü siz bunu ona bir sözleşme gereği mi verdiniz ki ? hesabına para geçtim ama geri ödemedi diye alabilesiniz.. Benim de başıma gelmişti .3 yıllıktı birlikteliğimiz , 50 TL istemişti gün belirmemişti fakat ödeyeceğim demişti . Ben hatırlatmadım , o da ödemedi . Öğrenciydim de o zaman :) Ama ne yaptım bir daha böyle bişey yaşamadım .Bu sebepten ayrılmadık ama 7 8 ay sonra ayrılırken de '' Başımın gözümn sadakası olsun o 50 TL'' dedim :D

Erkek arkadaşım (öyle zannediyordum ) benden bir miktar borc istedi 2 gün sonra odemek kaydiyla, bende hesabina eft yaptım borç zamanı geldiğinde odemedı ve ödemiyorum ne yapicaksin dedi kendimi çok kötü hissediyorum sizin başınıza gelseydi ne yapardiniz:KK43:
Meblağ büyük değilse hiç birşey yapmaz ,ama bir dahada gorusmezdim

Sanmıyorum dekontla işi sonuca bağlayabileceğinizi . Çünkü siz bunu ona bir sözleşme gereği mi verdiniz ki ? hesabına para geçtim ama geri ödemedi diye alabilesiniz.. Benim de başıma gelmişti .3 yıllıktı birlikteliğimiz , 50 TL istemişti gün belirmemişti fakat ödeyeceğim demişti . Ben hatırlatmadım , o da ödemedi . Öğrenciydim de o zaman :) Ama ne yaptım bir daha böyle bişey yaşamadım .Bu sebepten ayrılmadık ama 7 8 ay sonra ayrılırken de '' Başımın gözümn sadakası olsun o 50 TL'' dedim :KK70:
3 yıllık birliktelikte 50 tl mi sizi rahatsız etti
Ben çekip vurayım eşimi o Zaman:olamaz:

Arkadaşlar savcılığa gidip ben parayı borç gönderdim bana geri vermedi dese bile konu sahibi adam bana borç değil isteğiyle gönderdi borç felan değildi dese ispatlayamaz ki konu sahibi evlilik vaadiyle erkekleri kandıran kadınlar var onlar hapise bile girmiyorlar çünkü ya bana o kadar para vermedi diyorlar ya da biz geri cerdik diyorlar ya da ben istemeden bana hediye aldı diyorlar bu kadar basit hibe etmiş gibi oluyor.

3 yıllık birliktelikte 50 tl mi sizi rahatsız etti
Ben çekip vurayım eşimi o Zaman:olamaz:

Kız ama şimdi istemek varrr istemek var.. iİk birlikteliğimdi , ergenlik ve lise öğrencilik zamanımdı. Ben ne bileyim 2005 te 50 TL bir öğrenci için byük bir miktardı .Düşünün 2008de mezuniyet balosu yaptık otelde yemekli havuzbaşı parti.Onun tutarı kişi başı 55 TLdi .:)

Erkek arkadaşım (öyle zannediyordum ) benden bir miktar borc istedi 2 gün sonra odemek kaydiyla, bende hesabina eft yaptım borç zamanı geldiğinde odemedı ve ödemiyorum ne yapicaksin dedi kendimi çok kötü hissediyorum sizin başınıza gelseydi ne yapardiniz:KK43:
bırakma sıkıstır

Sanmıyorum dekontla işi sonuca bağlayabileceğinizi . Çünkü siz bunu ona bir sözleşme gereği mi verdiniz ki ? hesabına para geçtim ama geri ödemedi diye alabilesiniz.. Benim de başıma gelmişti .3 yıllıktı birlikteliğimiz , 50 TL istemişti gün belirmemişti fakat ödeyeceğim demişti . Ben hatırlatmadım , o da ödemedi . Öğrenciydim de o zaman :) Ama ne yaptım bir daha böyle bişey yaşamadım .Bu sebepten ayrılmadık ama 7 8 ay sonra ayrılırken de '' Başımın gözümn sadakası olsun o 50 TL'' dedim :KK70:

Aynen şikayet etsede bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum bende bana kendi isteği ile verdi der için işinden çıkar senet vs olsa şikayet olurdu.

Back
X