• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım tarafından dolandirildim:(

3 aydır sevgilisiniz. Senden para istedi ve sende verdin. İş işten geçmiş ama düşünmediniz mi? Bu adamın hiç arkadası yok mu diye. 3 ay önce bu paraya ihtiyacı olsa ne yapacaktı?
Kadınların bu saf hallerini kabul edemiyorum ve çok kızıyorum.

Daha açık anlatabilirmisiniz:KK43:

Demek istedgim banka islemleri bence bi kanittir sizin icin. Eger o parayi elddn verseydiniz kanit yoktu. Ama smdi bi kanit var. Ben turkiyede yasamiyorum ama bence gidip savciliga bnkasina para attim geri vermedi derseniz. Biseyler cika bilir.

Banka üzerinden yapılmış savcılığa gidersen telefon kayıtlarına da baktırırsın ya da mesajla konuşmaya çalış mesajlaşmaları kanıt gösterirsin.

Canım ben de aynı hataya düşüp benzeri bişey yaşadım, iki işyerleri vardı hatta, söylediği miktarın üçte birini vererek kendimce riski azaltmak istedim, almadan önce hemen ödeyeceğinden bahsetmişti, sonra anlattığı bikaç sıkıntısı olmuştu, onunla tanışmaya başladığımda çalışmıyordum, çalışmaya başlayınca da zamn ayıramadım pek ses seda yoktu, bi süre sonra işyerlerini devretmişler, gitmeden önce de ödemek için aramadı. whatsaptan yazdım, iletilmedi, mesaj yazdım geri dönmedi, aradan iki yıla yakın geçti bigün arıcam işallah, istemek bana güç geliyor, bibane uydurucam aynı telefonu kullanıyorsa. Öneri sen araya zamn girmeden aranız soğumadan ödemesini sağla

Miktar çok büyük değilse unutun o parayı, bu da size ders olsun... bana da oldu zamanında :KK23:ben intikam aldım gerçi de üzerinden baya zaman geçti intikam aldığımda:-)

Miktar büyükse savcılık falan mecbur uğraşacaksınız...

Kusura bakma ama agir konusacagim.
'Odemiyorum ne yapacaksin' diyen bir adam birden boyle degismemistir degil mi?
Paranin geri gelmeyecegini biliyordunuz aslinda. Ama belki de kendinizi iyi, fedakar bir kadin olarak gostermek ve bu dogrultuda deger gormek istediniz. Yazik kadinlarimiza.
Alin iste hanzonun degeri boyle oluyor.
Bir daha kimseye guvenmezsiniz olur biter.
Üzülmeyin olur mu siz insanlık yapmissiniz o anlamamis size tavsiyem ayrilin aynisi yaşadım ben dünya kadar para verdim evlenicez evlenicez diye üstelik tam 5 yıl surdu borcum bitsin evlenicez diyordu megerse hayatında başkası varmis

O günden sonra uzuncaa bir süre rüyalarımda vazoyu kaldırıp kaldırıp kafasına indirdim..
Nası hoşuma gittiyse artık.. :rolleyes:
İnsanın para koparmak için hastalığı kullanması çok acı cidden
İnş karşısına bir daha senin gibi iyi biri çıkmaz

Gel sana bir yaşanmışlıktan bahsedeyim..
Yaklaşık 4 sene önce.. İş gereği, 6 ay farklı bir şehire çalışmaya gittim.. Onu bırakıp gitmek benim için epey zordu.. Bu süreçte telefonla görüşüyorduk..2 ayda birde buluşma ayarlıyorduk.. O, kalp hastasıydı.. Çocukken ameliyat olmuş fakat arada bir ritim sorunuyla hastaneye yatma durumu oluyordu..
Bu arada ben manyak gibi çalışıyorum.. Sözleşmeli olduğum bir işim, aynı zamanda beraber proje tasarladığım bir ekip işim var.. Günde 18 saat bilgisayar ekranına bakıyorum.. Onu özlüyorum.. Yatmadan önce de buluşma günümüzü hayal ediyorum.. Hayatım bundan ibaret..
O da üniversite okuyor.. Ailesinden farklı bir şehirde.. Neyse gelelim esas konuya.. Bu olay olmadan 1 hafta önce babası kalp krizi geçirdi.. Atlattı.. Herşey yolunda..
Bir akşam, mesajlaşma zaman aralığımız iyice açıldı.. Yazdığıma 3 saat sonra cevap veriyor falan.. Böyle konulara takıntılı biri değilimdir.. ama onu tanıyorum ve bu normal değildi..
Gece saat 2, ben hala çalışıyorum.. Telefonum çaldı, sevinçle ve merakla açtım,
- Özledim seni nerelerdesin dedim
-Hastanedeyim, yine kötü oldum.. ama bu defa başka bir kötü.. dedi
-Seni seviyorum.. dedim
-Bi kaç tetkik yapmaları gerekiyor.. bizimkileri arayamıyorum.. babamı biliyorsun..
-Hangi hastanedesin, ne yapılacaklarmış.. sana dedim
-A... Hastanesindeyim.. dedim ya incelemek istiyorlar.. Ve bunun içinde para istiyorlar.. Ne yapıcaz..
-Ne kadar
-2500 TL
-Tamam dedim..
Kapattım telefonu.. Hesabımda 1800 tl var.. 700ü de arkadaşlarımdan ayarladım.. Koşturuyorum bankamatiğe.. Gece 3..
Kendime öyle kızıyorum kii.. Allah kahretsin diyorum.. Para için kalktin geldin buralara.. Sana ihtiyacı olan orda yalnız..
Kendime sövüyorum.. Ya ona bişey olursa korkusuyla ağlıyorum..
Parayı yatırdım, hemen aradım.. Hallettim diye.. Şarjım çok az dedi.. Beni habersiz bırakma ne olur dedim.. Kapattık..
Sabah aradı.. Daha iyiyim dedi(Sabaha kadar kaç defa benim öldüğümden habersiz..)

1 ay sonra buluştuk.. Beraber kalıyorduk.. Film izleyip gülüşüp eğleniyorduk.. İkimizde koltukta oturmuş..onun bulduğu sanatsal fotoğraflara bakıp yorum yapıyoruz.. Sonra bu lavabo için kalktı, gitti. Bende fotoğraf galerisinde ilerliyorum... Kaydırarak.. Birden parti şapkaları.. Sonra ışıklar.. sonra kızlar.. en son O, O... ç....nun kucağında 3 kız sırıtıyor.. Kafalar trilyon.. Hemen ardından video.. Açtım.. Sadece kahkaha.. Tarihine baktım.. Beni, hastanedeyim deyip perişan ettiği gün..

Herşeyden habersiz tıkpı benim gibi.. Bana kahve istermisin dedi arkası dönük..Kalktım.. Yerdeki uzun vazoyu.. hani şu seramik antika gibi olanlardan.. Kafasına geçirdim.. O hırsla insana, Ayı kuvveti geliyor..
Kaldığımız yerin parasını bile ben ödeyecektim.. ah bi de şu vazo var..
Artık popişine girmiştir.. Oh olsun.
yeminle kanım dondu..
allahım ne insanlar var..
kimseye güvenmemek gerek..

konu sahibi:
sana söylüyorum eski sevgilimi mahkemeye verdim
hiç merak etme ailenin bir bilgisi olmuyor 18 yaşından büyüksündür diye düşünüyorum
sadece mahkeme için kağıt geliyor eve
ama onun için de adresi bi arkadaşının evi göster kağıt sana değil arkadaşına gelsin veya iş adresine gelsin

Ne kadar bir borç verdin pekiii ?

Savcılığa verrr üşenme bunun için boşver deme bence...

Git ailesine söyle beni madur etti şimdide borcunu ödemiyor :) o çirkefse sen ondan daha çirkef ol canım..
babasına söyle şahsen ben öyle yapardım baktım alamıyorum dekontu direk alır babasının eline verirdim oğlunuz beni bu duruma soktu kusura bakmayın size gelmeyi istemezdim ama benimde durumum bu çok acındırdı kendini bende yardım ettim şu an bu durumdayım ne yapmam lazım siz söyleyin de :))))

Erkek arkadaşım (öyle zannediyordum ) benden bir miktar borc istedi 2 gün sonra odemek kaydiyla, bende hesabina eft yaptım borç zamanı geldiğinde odemedı ve ödemiyorum ne yapicaksin dedi kendimi çok kötü hissediyorum sizin başınıza gelseydi ne yapardiniz:KK43:
Bu ara bir çok arkadaşımın başına bu sorun geldi.Erkekler çok değişmiş.

Bende normalde vermez dim bir an bosluguma denk geldi ailemden korkumdan savciliga vermiyorum değil ailem anlayışsiz korkmuyorum ama onların gozundede küçük düşmek istemiyorum çünkü benim arkamda olan bir ailem yok

aileniz duyacak diye birşey yok
savcılıkta adresinizi iş adresi olarak verin
ben arkadaşıma şahit oldum ailemden kimse bilmiyor, 2 defa kağıt geldi ama adres iş adresimdi oldu bitti

bence korkmayın eğer işyerinizde kalıcıysanız şuanlık çıkmak istemiyorsanız iş adresinize göndertin
zaten zımbalı şeyi kimse açıp bakmaz
kimseye de birşey anlatmak zorunda değilsin
soranlara sonra anlatrım ya önemsiz birşey boşver deyin

Erkek arkadaşım (öyle zannediyordum ) benden bir miktar borc istedi 2 gün sonra odemek kaydiyla, bende hesabina eft yaptım borç zamanı geldiğinde odemedı ve ödemiyorum ne yapicaksin dedi kendimi çok kötü hissediyorum sizin başınıza gelseydi ne yapardiniz:KK43:

ya allah aşkına yapmayın of ya adam gibi adam olsa kız arkadaşından para talepedermihiç ..hiçmi bir arkadaşı hısım akrabası yok bu adamında geliyoda kız arkadaştan borç istiyo adam gibi adam olanın gururuna dokunur herşeyden önce...hiçmi düşünmüyosunuz bu taraflarını....bnm eşim 15 yıl oldu evleneli paraya sıkıştığı zaman sıkıla büzüle ıkına ıkına söylersende varmı para diye..birazmantık ya.biraz akıl lütfen aşk meşk bu kadar köretmesin gözlerinizi..

Back
X