Erkek arkadaşım yüzünden çektiğim özgüven kaybı. Ne yapacağım ben?

Karaktersiz bi adam. Adam bile denmeyecek cinsten.

kiyamam yaaa.. boşver o salağı. kurtulduğun iyi bile olmuş. güzellik göreceli bir kavramdir o begenmedi diye sen cirkin olacak degilsin ya. sen iyileşmeye bak, önünde güzel günler seni bekliyor...

kiyamam yaaa.. boşver o salağı. kurtulduğun iyi bile olmuş. güzellik göreceli bir kavramdir o begenmedi diye sen cirkin olacak degilsin ya. sen iyileşmeye bak, önünde güzel günler seni bekliyor...
Ben kabul ediyorum zaten ama bu ayrılmak isteme veya oraya gelmeme sebebi olmamalı güzel olmamam

Sirf kendi icin millet aa ne iyi desin diye beklemis kapida. Olumden donen insan dangalagin tekine mi uzulur?
Brnecde ondan bekledi hep reklam reklam. Evet uzulmemem gerekiyordu ama tedavi sürecinde psikolojik bozuldu galiba dediklerine tajildim

Tatlım resimde ki sensen çok güzelsin iyileş neleri çıkacak karşına o hanzo da defolsun eski sevgilisi iyiyse onla gezsin madem boşver ya

Tatlım resimde ki sensen çok güzelsin iyileş neleri çıkacak karşına o hanzo da defolsun eski sevgilisi iyiyse onla gezsin madem boşver ya
Evet arkadaki tekerlekli sandalyede benim saalk iste kendisini aldatan kıza beni ovuyor. Sürekli başkalarıyla geziyi benden iyisini de bulamazsın kampında brkeleyecek dedi aptal

Evet arkadaki tekerlekli sandalyede benim saalk iste kendisini aldatan kıza beni ovuyor. Sürekli başkalarıyla geziyi benden iyisini de bulamazsın kampında brkeleyecek dedi aptal
Niye beklediğini söylüyor ki boşmuş gelmiş durmuş demek ki
Başa kakınca bir anlamı kalmıyor
Canım benim ne güzel kızsın seni herkes beğenir o salak salak konuşmuş takılma engelle gitsin

Niye beklediğini söylüyor ki boşmuş gelmiş durmuş demek ki
Başa kakınca bir anlamı kalmıyor
Canım benim ne güzel kızsın seni herkes beğenir o salak salak konuşmuş takılma engelle gitsin
Umarım herşey yoluna girer ilk sevgilimdi sonda olsun istemiyorum

Umarım herşey yoluna girer ilk sevgilimdi sonda olsun istemiyorum
Canım daha çok küçüksün karşına kötü insanların çıkması iyi aslında insanları tanır kötü insanlarla iyileri ayırt edebilirsin daha az hata yaparsın kötü insanlarla daha kolay başa çıkarsın her önüne geleni hayatına almazsın

Çok çok geçmiş olsun hayat devam ediyor Allah size 2. Bir şans vermiş bu şansı değmeyen insanları düşünerek geçirmeyin önünüze bakın çok daha iyilerini bulacaksınız. Çok güzel olduğunuza da eminim. Her erkeğin her dediğine inanmayın. Oooo bana da bir eski erkek arkadaşım seni çıplak görsem şeyim şey olmaz demişti bir keresinde hala gülerim biraz sakin olun herkesin her dediğine inanmayın gülün eğlenin önce aynada kendi beyaz popişlerine baksınlar

Sorun buda değil güzel değilim ben farkındayım bunu . ama bunu öne sürüde gelmemesi kotu davranması komik

Sorun buda değil güzel değilim ben farkındayım bunu . ama bunu öne sürüde gelmemesi kotu davranması komik

Güzel değilsiniz kime göre güzel değilsiniz? Dışarıda hiç baktınız mı güzelim diyenlere? Aslında onlar güzel değil ama kendilerini güzel bulup özgüvenli oldukları için herkes onları güzel görüyor. Aynaya bakın ve ben güzelim diyin. Ben güzelim, ben güzelim. Bunu tekrarlayın. Saç stilinizi değiştirin, belki rengini, yeni saç toplama şekilleri deneyin topuz, yandan örgü, Taç örgü vs vs. Hafif makyaj yapın, kendinizi nasjl güzel göreceksiniz öyle yapın. Ben mesela kendimi yandan örgü ile çok güzel bulurum ondan hep öyle yaparım siz de böyle deneyin her şeyi ve kendinize sürekli güzel olduğunuzu söyleyin siz kendinizi güzel bulmazsanız kimse sizi güzel bulmayacak.

Kızıl benim sac . düzleştirme bilirim belki ama bana ne sac rengi gidebilir başka?

Bence sen kaza yuzunden eve kapandigin icin boyle hissediyorsun.

Durumun iyiye gidip disari cikinca insanlarin sana olan ilgisini hissedersin ve guvenin geri gelir.

Madem cirkindin seni begenmiyomus neden sevgili olmus seninle?Ki cirkin degilsin.Olsan bile bunu soylemek istemezdim ama ne cirkin kizlarin sevgilisi var.Cirkin demeyeyim de bakimsiz

Yapman gereken iyilesene kadar kendini oyala,oturup arkasindan dusunme.O bahane ariyormus kendine ve bulmus.

Güzel olmadığını bende biliyorum oda çirkin demedi vasat güzel değil demek istemiş. Ki kendime bakıyorum bu yetmiyorsa başkasına git dedim ayrıldım. Pek sanmıyorum bana ilgi gostereceklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…