- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
8 ay önce falan çıkmaya başladık . 10 gün sonra trafik kazası geçirdim çıkmaya başladıktan. 1 ay komadaydim harfiyat kamyonu çarptı. Bi ay beklemiş kapıda beni. (Bunu hicbir erkeğin yapmayacağını iddia etti.) sonra odaya çıktım. Sürekli tersledi beni hic gelmedi sürekli kızlarla geziyordu. Desteğe ihtiyacım vardı cidden zor zamanlar geciriyorum arkadaşlar. Ama zerre destek olmadı bir gün paylaşım neden bekledim o zaman kapıda diye. Seni seviyordum ama arkadaşların beni senden soğuttu diyor inatla. Neymiş dedikodudsunu yaptıklarını duymuş bilmeem ne çocuk gibi. Zaten benden bir yas küçük araştırdım sordum yok boyle birşey. Sürekli kırıcı konuşuyordu yok burnun şöyle büyük çok çirkin hadi bunlar sakasina olsun ki değil eski sevgilim senden güzeldi dedi bana.İlk sevgilimdi ve 10 gün surdu boyle bitti ben ayrıldım ama bana verdiği o eziklik duygusunu atamiyorum kendimi çok çirkin ise yaramaz hissediyorum. Hala fizik tedavi görüyorum ailemden başka kimse yok yanımda.
kiyamam yaaa.. boşver o salağı. kurtulduğun iyi bile olmuş. güzellik göreceli bir kavramdir o begenmedi diye sen cirkin olacak degilsin ya. sen iyileşmeye bak, önünde güzel günler seni bekliyor...8 ay önce falan çıkmaya başladık . 10 gün sonra trafik kazası geçirdim çıkmaya başladıktan. 1 ay komadaydim harfiyat kamyonu çarptı. Bi ay beklemiş kapıda beni. (Bunu hicbir erkeğin yapmayacağını iddia etti.) sonra odaya çıktım. Sürekli tersledi beni hic gelmedi sürekli kızlarla geziyordu. Desteğe ihtiyacım vardı cidden zor zamanlar geciriyorum arkadaşlar. Ama zerre destek olmadı bir gün paylaşım neden bekledim o zaman kapıda diye. Seni seviyordum ama arkadaşların beni senden soğuttu diyor inatla. Neymiş dedikodudsunu yaptıklarını duymuş bilmeem ne çocuk gibi. Zaten benden bir yas küçük araştırdım sordum yok boyle birşey. Sürekli kırıcı konuşuyordu yok burnun şöyle büyük çok çirkin hadi bunlar sakasina olsun ki değil eski sevgilim senden güzeldi dedi bana.İlk sevgilimdi ve 10 gün surdu boyle bitti ben ayrıldım ama bana verdiği o eziklik duygusunu atamiyorum kendimi çok çirkin ise yaramaz hissediyorum. Hala fizik tedavi görüyorum ailemden başka kimse yok yanımda.
Ben kabul ediyorum zaten ama bu ayrılmak isteme veya oraya gelmeme sebebi olmamalı güzel olmamamkiyamam yaaa.. boşver o salağı. kurtulduğun iyi bile olmuş. güzellik göreceli bir kavramdir o begenmedi diye sen cirkin olacak degilsin ya. sen iyileşmeye bak, önünde güzel günler seni bekliyor...
Brnecde ondan bekledi hep reklam reklam. Evet uzulmemem gerekiyordu ama tedavi sürecinde psikolojik bozuldu galiba dediklerine tajildimSirf kendi icin millet aa ne iyi desin diye beklemis kapida. Olumden donen insan dangalagin tekine mi uzulur?
Tatlım resimde ki sensen çok güzelsin iyileş neleri çıkacak karşına o hanzo da defolsun eski sevgilisi iyiyse onla gezsin madem boşver ya8 ay önce falan çıkmaya başladık . 10 gün sonra trafik kazası geçirdim çıkmaya başladıktan. 1 ay komadaydim harfiyat kamyonu çarptı. Bi ay beklemiş kapıda beni. (Bunu hicbir erkeğin yapmayacağını iddia etti.) sonra odaya çıktım. Sürekli tersledi beni hic gelmedi sürekli kızlarla geziyordu. Desteğe ihtiyacım vardı cidden zor zamanlar geciriyorum arkadaşlar. Ama zerre destek olmadı bir gün paylaşım neden bekledim o zaman kapıda diye. Seni seviyordum ama arkadaşların beni senden soğuttu diyor inatla. Neymiş dedikodudsunu yaptıklarını duymuş bilmeem ne çocuk gibi. Zaten benden bir yas küçük araştırdım sordum yok boyle birşey. Sürekli kırıcı konuşuyordu yok burnun şöyle büyük çok çirkin hadi bunlar sakasina olsun ki değil eski sevgilim senden güzeldi dedi bana.İlk sevgilimdi ve 10 gün surdu boyle bitti ben ayrıldım ama bana verdiği o eziklik duygusunu atamiyorum kendimi çok çirkin ise yaramaz hissediyorum. Hala fizik tedavi görüyorum ailemden başka kimse yok yanımda.
Evet arkadaki tekerlekli sandalyede benim saalk iste kendisini aldatan kıza beni ovuyor. Sürekli başkalarıyla geziyi benden iyisini de bulamazsın kampında brkeleyecek dedi aptalTatlım resimde ki sensen çok güzelsin iyileş neleri çıkacak karşına o hanzo da defolsun eski sevgilisi iyiyse onla gezsin madem boşver ya
Niye beklediğini söylüyor ki boşmuş gelmiş durmuş demek kiEvet arkadaki tekerlekli sandalyede benim saalk iste kendisini aldatan kıza beni ovuyor. Sürekli başkalarıyla geziyi benden iyisini de bulamazsın kampında brkeleyecek dedi aptal
Umarım herşey yoluna girer ilk sevgilimdi sonda olsun istemiyorumNiye beklediğini söylüyor ki boşmuş gelmiş durmuş demek ki
Başa kakınca bir anlamı kalmıyor
Canım benim ne güzel kızsın seni herkes beğenir o salak salak konuşmuş takılma engelle gitsin
Seni aşağı çeken insanlari at hayatindan dusunme artik hem belki seneye okuluna devam edersinKendimi seviyordum o sorunun yoktu onun yüzünden oldu bu
Canım daha çok küçüksün karşına kötü insanların çıkması iyi aslında insanları tanır kötü insanlarla iyileri ayırt edebilirsin daha az hata yaparsın kötü insanlarla daha kolay başa çıkarsın her önüne geleni hayatına almazsınUmarım herşey yoluna girer ilk sevgilimdi sonda olsun istemiyorum
Zahmet ettin deseydin.Benide vicdan azabına sokuyo ben seni bi ay bekledim bu mu karşılığı der gibi ki dedi ve gitti
Sorun buda değil güzel değilim ben farkındayım bunu . ama bunu öne sürüde gelmemesi kotu davranması komikÇok çok geçmiş olsun hayat devam ediyor Allah size 2. Bir şans vermiş bu şansı değmeyen insanları düşünerek geçirmeyin önünüze bakın çok daha iyilerini bulacaksınız. Çok güzel olduğunuza da eminim. Her erkeğin her dediğine inanmayın. Oooo bana da bir eski erkek arkadaşım seni çıplak görsem şeyim şey olmaz demişti bir keresinde hala gülerimbiraz sakin olun herkesin her dediğine inanmayın gülün eğlenin önce aynada kendi beyaz popişlerine baksınlar
Belki ocaktaSeni aşağı çeken insanlari at hayatindan dusunme artik hem belki seneye okuluna devam edersin
Sorun buda değil güzel değilim ben farkındayım bunu . ama bunu öne sürüde gelmemesi kotu davranması komik
Kızıl benim sac . düzleştirme bilirim belki ama bana ne sac rengi gidebilir başka?Güzel değilsiniz kime göre güzel değilsiniz? Dışarıda hiç baktınız mı güzelim diyenlere? Aslında onlar güzel değil ama kendilerini güzel bulup özgüvenli oldukları için herkes onları güzel görüyor. Aynaya bakın ve ben güzelim diyin. Ben güzelim, ben güzelim. Bunu tekrarlayın. Saç stilinizi değiştirin, belki rengini, yeni saç toplama şekilleri deneyin topuz, yandan örgü, Taç örgü vs vs. Hafif makyaj yapın, kendinizi nasjl güzel göreceksiniz öyle yapın. Ben mesela kendimi yandan örgü ile çok güzel bulurum ondan hep öyle yaparım siz de böyle deneyin her şeyi ve kendinize sürekli güzel olduğunuzu söyleyin siz kendinizi güzel bulmazsanız kimse sizi güzel bulmayacak.
Kızıl benim sac . düzleştirme bilirim belki ama bana ne sac rengi gidebilir başka?
Resimdeki benim kivircigim bira belli oluyorsa kahkul olabilir mi ki?Kahkül kestirin ne bileyim yüzünüz küçükse arka kısa ön uzun şeklinde kestirin. Saçı böyle siyah yapıp aralara mavi attırın aklıma ilk bu geldi
Güzel olmadığını bende biliyorum oda çirkin demedi vasat güzel değil demek istemiş. Ki kendime bakıyorum bu yetmiyorsa başkasına git dedim ayrıldım. Pek sanmıyorum bana ilgi gosterecekleriniBence sen kaza yuzunden eve kapandigin icin boyle hissediyorsun.
Durumun iyiye gidip disari cikinca insanlarin sana olan ilgisini hissedersin ve guvenin geri gelir.
Madem cirkindin seni begenmiyomus neden sevgili olmus seninle?Ki cirkin degilsin.Olsan bile bunu soylemek istemezdim ama ne cirkin kizlarin sevgilisi var.Cirkin demeyeyim de bakimsiz
Yapman gereken iyilesene kadar kendini oyala,oturup arkasindan dusunme.O bahane ariyormus kendine ve bulmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?