Erkek arkadaşım yüzünden çektiğim özgüven kaybı. Ne yapacağım ben?

Madem sana kimse bakmaz o niye bakmış. İçini sevdim falan bırakacak bu işleri. Çocuğun karakterinin, kafa yapısının böyle iç güzelliğe bakıp sevecek şekilde olmadığı belli. Orası burası ayrı oynuyor, giderken de iyice ezeyim demiş ve başarmışta bunu. Aferim sen de böyle birinin sözlerini ciddiye alıp özgüvenini yitir tabi. Biraz aklını kullan gözü dışarda olan, bunu da ölümden dönmüş sevgilisinin gözüne gözüne sokan bir erkeğin sözleri ciddiye alınır mı? Her dolap oluyor bunlarda, her yalanı söylerler.

Çok geçmiş olsun.. Bu şer olay sayesinde sevgili diye sectiginiz adamin huyunu suyunuda anlamiş oldunuz. Sizi begenmiyorsa, ne halin varsa gör eski sevgiline git kapi orada diyip postayi koysaydiniz simdi boyle hissetmeyebilirdiniz.. Adam bahane aramiş resmen ayrilmaya ustunuze alinmayin kafaya takmayin. Bir an once sagliginiza kavuşup gezin tozun alisveris yapin kendinize yeni cevreler edinin hepsi geçer..

Pardon da resimdeki sizseniz bir şeyinizi değiştirmenize gerek yok çok güzelsiniz zaten ben onu normal internetten bir avatar sandım
Yok ne interneti benim o. Kendimi sevsem yeter bana güzellik görecelidir ben kendini seviyorum Zaten umursamiyodum o bunu öldürdü sevgimide oldurdu

Ben ayrıldım zaten dayanamadım artik beni ezmesine

Erkeklere güvenim kalmadı ama umarım dediğimiz gibi olur

Umarım kendimden sogudum.onun yuzunden

Niye israrla konuma bak diye mesaj atiyorsun ki ? 3 kere yazmissin. Hayir konuya da bir suru kisi cevap yazmis. Ben bakmasamda olur yani sonucta bilir kişi filan değilim. Neyse guzel yorumlar var. Onlari goz ardi etme bence. Bu arada bak konuna baktim. Artık mesaj atma olur mu ?

Olur kusura bakmayın.

Yorumlarinizi inceledik durustsunuz iyi birisinin sandım kusura bakmayın iz prenses hazretleri bir daha rahatsız etmem. Sagligimla mi ugrasicam sizinle mi

Yorumlarinizi inceledik durustsunuz iyi birisinin sandım kusura bakmayın iz prenses hazretleri bir daha rahatsız etmem. Sagligimla mi ugrasicam sizinle mi
Canım kalbini kırmak istemem. Kirdiysamda gerçekten ozur diliyorum. Ama 2 kere mesaj atmissin birde profilime yazmışsın. Bari profilime yazmasaydin. Gereksiz geldi bana. Böyle ufak tefek şeyleri kafana takma. Sağlığın herseyden onemli.

Gecmis olsun.
Erkek arkadasiniz size gercekten deger vermiyormus kurtulmussunuz zaten..neyin ezikligi anlamadim ki? Bosverin sagliginiza bakin onunuze daha iyileri cikar.

Öncelikle gecmis olsun..cok buyuk bir kaza atlatmissiniz..kendinize deger verin birakin baskalarini can skntisini gderecek baska ugraslar bulun elbet size gercek deger verecek birisi cikar.eski sevgilinizden bi sey olmazmis zaten iyi olmus..

Kazayi atlatamadigim için ve sürekli eve mahkum kaldığım için takiyorum özgüvenini kırdı kendimi cidden iğrenç dünyalar çirkini hissediyorum zaten hasta olunca ekstra bir çirkinlik biniyo.boyle durumları sevmem ama prifildeki benim cidden çok mu kötüyüm yada çoğu kıza gore diyeyim
Aşağılık kompleksi bıraktı ustumde

Gecmis olsun.
Erkek arkadasiniz size gercekten deger vermiyormus kurtulmussunuz zaten..neyin ezikligi anlamadim ki? Bosverin sagliginiza bakin onunuze daha iyileri cikar.
Söylediği laflar eski sevgilim senden güzeldi burnun şöyle iste okuldan başka kızlardan banabagsediyo çok güzel diye ezip duruyody aptal

10 günlük adamı fazla büyütüp dramatize etmişsiniz gibi geldi bana.
Hayatınızı değiştiren bir kaza geçirmişsiniz, hala iyileşme evresindesiniz. Ve 10 günlük ilişkideki adamın tırışka sözlerine takılmışsınız. Farkında mısınız bilmem de, sizin dert etmeniz gereken daha ciddi bir sorununuz var.
Almıyorsanız psikolojik yardım alın bence.

Onlarla ayrı mücadele edince insanda sabir kalmıyor. Sizde beni anlayamazsiniz dramatize ettin diyemezsiniz ve o konuda ve ilk sevgilimdi ilk kez yani biraz bunun etkisi var son kalsinda istemiyorum.antidepresanlar verdiler uyutmaktan başka bi şeye yaramiyor

Aaa aaa kız senin neren çirkin gayette güzelsin ablacım insanların her dediğini takarsan senin işin cooook zor ayrıca gören göz güzel olmadiktan sonra istersen dünyanın en güzel kadını ol seni sen olduğun için kusurlarinla seven insanlar çıkacak sen kendini sevmezsen kimsee sevmez seni önce kendini sevmeyı bil biri çirkin dedi diye insan kendini ise yaramaz hissediyorsa zaten kendini sevmiyodur ki ayrıca dikkat ettim tekerlekli sandalye de benim demişsin o tekerlekli sandalyeye hayatları boyunca mahkum olan insanlar var top oynayamamis ip atlayamamis gönlünce kosturamamis insanlar var senin durumun gecici sukret ablacım sukret... düşünsene dünyanın en güzel insanısin ama kalbin kötü için fesat hayvanları sevmiyosun bebekleri insanları sevmiyosun böyle birimi olmak isterdin yoksa kusurlarinla kendin mi ? Hemen toparlan insan kendinin doktorudur at o ise yaramaz dangalagin dediğini kafandan ve kendini cook seeeev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…