Erkek arkadaşımda ki değişme...

fazla üsütne düşme. o aramazsa sen arama .buyuk bir ihtimal afasını akrıştırmış birileri. fazlada kendini kaptırma

aklı başına geldi sanırım
beni merak etmiyor musun diye sormasının altındakişey
aslında senin onu nekadar merak ettiğini bildiğini gösteriir
bir an önce içini dök

resmen dalga geçiyo benimle canım ya

yaww bu erkek milleti o kadar komikkki aslında. hoşuna gidiyodu senin onu merak etmen, şimdi baktı ki senden ses yok napıyo acaba bu kız da beni sormuyo dedi. resmen ohh olsun yani..

ama güzel cevap yazmışsın seni tebrik ederim :34: bakalım daha ne cevaplar gelecek paşadan :47::47:

artık msj atmıcam ya adam akıllı anlatsın herseyı yada ben bittim zaten

o zaman şöyle yap 11 gündür sen bittin bırak birazda o bitsin...

şuanda aklım çok karışık ... üzgünüm ve kırgınım .. birşey sorma gelince konuşalım .. 11 gündür nasıl ben yokmuşum gibi davrandıysan aynen öyle devam et..geldiğinde ararsın beni de..
dahada birşey yazma... bakalım nasıl ateş düşecek bir tarafınaaaaa :27:

yaww bu erkek milleti o kadar komikkki aslında. hoşuna gidiyodu senin onu merak etmen, şimdi baktı ki senden ses yok napıyo acaba bu kız da beni sormuyo dedi. resmen ohh olsun yani..

ama güzel cevap yazmışsın seni tebrik ederim :34: bakalım daha ne cevaplar gelecek paşadan :47::47:

sustu canım:26: bakalım yazacakmı

şuanda aklım çok karışık ... üzgünüm ve kırgınım .. birşey sorma gelince konuşalım .. 11 gündür nasıl ben yokmuşum gibi davrandıysan aynen öyle devam et..geldiğinde ararsın beni de..

offf bu msj süper olur işte:13:

bu fikri ben de çok sevdim. erkek arkadaşını sen tanıyorsan eğer bu msj yüzünden çok korkar diyorsan kesinlikle dene bunu :34:

sustu canım:26: bakalım yazacakmı

eğer hatasını anladıysa yazması lazım. bakalım yazacak mı :44::44:

mesajı yazdım kızlar bakalım ne cevap gelecek. sımdilik çıkmam gerekiyor . sabah gelen cevabı sizlerle paylaşacağım. desteğiniz için hepinize çok tesekkur ederim. Allah hepinizden razı olsun. sabah görüşmek üzere. hayırlı geceler.:kkk:

Aynısını yaşadım son günlerde. 3 gün boyu aramadım, mesaj atmadım. En sonunda hayırdır aramıyorsun diye serbest bir ilişki istemiyor muydun buyur bundan sonra düzen bu dedim. Gece seni seviyorumlar, özür dilemeler.:ssz: Bazen erkekler bunalıyor ilgiden sanırım onlara sana yaklaştığı gibi yaklaşınca durum çözülüyor diye düşünüyorum. Malum erkeklerde empati yeteneği pek yok:1:

Bekliyorum merakla, iyi geceler :)

merakla sonucu bekliyoruz..
allahım korusun kötü bir sona neden olmasın yazıklarım çok üzülürüm valla ama ne bileyim 11 gün az değil yani ilgisizlik için ...

neyse sabah ola hayrola belkide gece dayanamayım girip buraya sonucu yazarsın :):):)

iyi gecelerrr :kkk:

mesajı yazdım kızlar bakalım ne cevap gelecek. sımdilik çıkmam gerekiyor . sabah gelen cevabı sizlerle paylaşacağım. desteğiniz için hepinize çok tesekkur ederim. Allah hepinizden razı olsun. sabah görüşmek üzere. hayırlı geceler.:kkk:

iyi geceler tatlım.. yarın herşey daha güzel olur umarım :34:

Bu 3. yılda kesinlikle bir şey var.
1 haftadır herkes 3. yıldan bahsediyor.
Ben de 3 yıllık sevgilimden ayrıldım geçenlerde.
Neysee..
Sevgiline sinir oldum, ne o öyle uzağa gidince bi değişmeler?
Bırak üsteleme ne ara ne sor.
Aramaya devam edersen kendini haklıya çıkartıp seni haklıyken haksız yapabilecek potansiyelde biri gibi geldi bana.
Şimdi gördüm mesaj atmışsın, acaba nasıl bir savunma yapacak.
Ya da savunma yapacak mı?
Umrumda değilsin edalarına girmez umarım.

Bu 3. yılda kesinlikle bir şey var.
1 haftadır herkes 3. yıldan bahsediyor.
Ben de 3 yıllık sevgilimden ayrıldım geçenlerde.
Neysee..
Sevgiline sinir oldum, ne o öyle uzağa gidince bi değişmeler?
Bırak üsteleme ne ara ne sor.
Aramaya devam edersen kendini haklıya çıkartıp seni haklıyken haksız yapabilecek potansiyelde biri gibi geldi bana.
Şimdi gördüm mesaj atmışsın, acaba nasıl bir savunma yapacak.
Ya da savunma yapacak mı?
Umrumda değilsin edalarına girmez umarım.
bir yerde okumuş veya duymuştum. yanılmıyorsam ilişkide 9.ay, 3.yıl ve evlilikte 5.yıl kritik dönemlermiş ;)

bence yanında seni bilmemesi gereken biri var ondan sakladığı için seni arayıp sormuyor

mesela ben babamla buluşacaksam sevgilimi kesinlikle aramam ona da beni arama ben senı ararım işim bitince derim

ama bence sevgilinin yanındaki çekindiği kişi aileden olabileceği kadar bir başka kadın ...

bu ihtimal geldi benim aklıma

bence de 3.yılda sıkıntı yaşamak normal nedense 3.yılda farklı bir boyuta giriyor ilişkiler

Back
X