Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh olsun diyesim geldi vallaa..
ohh yaa 11 gündür doğru düzgün msj atmayan adam 15 dk da 1 msj atıyo ne ala yaa..
bence artık bi cvp yaz ama tatlım. haklıyken haksız duruma düşürebilir seni bu erkek milleti..
ne burcu acaa merak ettim arkadaşınah bir bilsem neler olup bittiği sinirden çatlayacağım
fazla üsütne düşme. o aramazsa sen arama .buyuk bir ihtimal afasını akrıştırmış birileri. fazlada kendini kaptırma
resmen dalga geçiyo benimle canım ya
ne burcu acaa merak ettim arkadaşın
artık msj atmıcam ya adam akıllı anlatsın herseyı yada ben bittim zaten
yaww bu erkek milleti o kadar komikkki aslında. hoşuna gidiyodu senin onu merak etmen, şimdi baktı ki senden ses yok napıyo acaba bu kız da beni sormuyo dedi. resmen ohh olsun yani..
ama güzel cevap yazmışsın seni tebrik ederimbakalım daha ne cevaplar gelecek paşadan
![]()
o zaman şöyle yap 11 gündür sen bittin bırak birazda o bitsin...
şuanda aklım çok karışık ... üzgünüm ve kırgınım .. birşey sorma gelince konuşalım .. 11 gündür nasıl ben yokmuşum gibi davrandıysan aynen öyle devam et..geldiğinde ararsın beni de..
dahada birşey yazma... bakalım nasıl ateş düşecek bir tarafınaaaaa![]()
o zaman şöyle yap 11 gündür sen bittin bırak birazda o bitsin...
şuanda aklım çok karışık ... üzgünüm ve kırgınım .. birşey sorma gelince konuşalım .. 11 gündür nasıl ben yokmuşum gibi davrandıysan aynen öyle devam et..geldiğinde ararsın beni de..
dahada birşey yazma... bakalım nasıl ateş düşecek bir tarafınaaaaa![]()
sustu canım:26: bakalım yazacakmı
Bekliyorum merakla, iyi geceler :)
mesajı yazdım kızlar bakalım ne cevap gelecek. sımdilik çıkmam gerekiyor . sabah gelen cevabı sizlerle paylaşacağım. desteğiniz için hepinize çok tesekkur ederim. Allah hepinizden razı olsun. sabah görüşmek üzere. hayırlı geceler.![]()
bir yerde okumuş veya duymuştum. yanılmıyorsam ilişkide 9.ay, 3.yıl ve evlilikte 5.yıl kritik dönemlermişBu 3. yılda kesinlikle bir şey var.
1 haftadır herkes 3. yıldan bahsediyor.
Ben de 3 yıllık sevgilimden ayrıldım geçenlerde.
Neysee..
Sevgiline sinir oldum, ne o öyle uzağa gidince bi değişmeler?
Bırak üsteleme ne ara ne sor.
Aramaya devam edersen kendini haklıya çıkartıp seni haklıyken haksız yapabilecek potansiyelde biri gibi geldi bana.
Şimdi gördüm mesaj atmışsın, acaba nasıl bir savunma yapacak.
Ya da savunma yapacak mı?
Umrumda değilsin edalarına girmez umarım.