• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımı evliliğe nasıl ikna ederim?

2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Benim şuan tanımadığım biri birine on yıl boyunca böyle yapmıştı. Ayrılınca hemen evlendi biriyle. Sonra hergun hergun o tanımadığı kişiyi aradı.sonra o tanımadığım bayan evlenince küfürlü mesajlar attı bayan telefon numarasını değiştirip hesabı ahirete sakladi 😔😔😔😔

Sonra burada tekrar konu açar arkadaş...içerik de hemen hemen şöyle birşey olır; " evde çok sıkılıyorum,çocuk yapalım diyorum eşim hazır değilim diyor ..Onu çocuk yapmaya nasıl ikna edebilirim ? Çizgi film izletsem ikna olur mu?"🤡

Haha ya anamnezcim aslında ben daha çok evlendim gezerim sandım hikayelerde görüyorum herkes geziyor ben yine gezemiyorum minvalinde bi konu bekliyorum 🥸 Kayınvalidemin bi lafı var ölülerde zannediyor ki diriler hergün helva yiyor 😁😀 Bu kızçe de evliliği Lunapark sanıyor zaar 🥸🥸

Nickinizde çok manidar iyi ki de zorkadınsınız blöf yapıp karşıdaki tamam deyince geri barışmak ? Bari onu yapmasaydınız iyiydi.

evde oturmaktan çok sıkıldım.
😂😂😂😂
Evde oturmaktan sıkıldığı icin evlenmek istemi insan ya.
Oturmaktan sıkıldiysaniz mesela evliyken yapacaklarinizi yapin.
Kirli corap toplayip makinaya atin, bol bol don yikayin yemek yapin vs.
Arada birde çıkar gezersiniz evliymis gibi 😁

Bi de bunu armağan ediyorum tüm evde canı sıkılanlara 😁🥸

Eklentiler

• C3407EC2-EFCA-4E20-8A7B-E38427BD6BD8.webp
    C3407EC2-EFCA-4E20-8A7B-E38427BD6BD8.webp
    88,5 KB · Görüntüleme: 55
Mesela ben evliyim, hayatim Paris Disneyland tadinda, sikildikca zile basiyorum, mickey mouse geliyo, saka saka, zil caliyo, kocam geliyo anca gele gele, 10 senedir farkli bi aksiyon olmadi henuz
Bize arada kargocu sucu falanda geliyo baya şansliyim yani o zaman

Mesela ben evliyim, hayatim Paris Disneyland tadinda, sikildikca zile basiyorum, mickey mouse geliyo, saka saka, zil caliyo, kocam geliyo anca gele gele, 10 senedir farkli bi aksiyon olmadi henuz
ben de kapi esiginden adim atinca kizim opera soylemeye basliyo, sepetten kirliler cikip halay cekmeye basliyo. makine durur mu singir singir muzik caliyo bardaklar

Evlenmek istemedigini söyleyerek tabiki de zor kadini oynayarak. Anne olmak istemiorum cocuk yapmak istemiorum evlenmek istemiorum aile olmak ne sacma bisey surekli bu sekilde konus.
Şu saatten sonra bu taktik tutmaz ama başta rengini belli etmiş 🤣

Ama taktik on numara.. 👍Genç kızlara feyiz olsun ☺️

2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Şaka mı? Aşk filmi izleterek nedir😂 istemiyor seni sevseydi isterdi. Oldu olacak kaçır Adile Naşit in tarik akani kaçırdığı gibi 😂

Evde cani sikiliyor diye cocuk isteyen vardi, oyalanacak şey olsun diye. 🥴 Konu sahibi evde sıkılmış diye evlenmek istiyor muhtemelen evlenince de cani sıkılacak ve cocuk yapacak. 😁 Ordan sonra napar bilmem.
kv, görümce, elti üçgeninde maceraaaaa dolu günler yaşayabilir :dondurma:
küstüm - barıştım - küstüm barıştım oyunu oynayabilir kocişiyle...
olmadı 2. çocuk yapılır :KK53:

Back
X