Erkek arkadaşımı evliliğe nasıl ikna ederim?

Aynı şey kadın içinde geçerli mi acaba?
Kendim asla evlenmek istemiyorum sevgilimi seviyorum ama evlenmek istemiyorum. Yani en azından adını koymak istiyor ama ben istemiyorum, içimde bir istek yok. Halbuki gayet sorumluluk sahibiyim evde hem anneme hem kardeşime ben bakıyorum evi çekip çevirip hemde üniversite okuyorum.

Benim eşim beni ikna etmeye calisti aylarca peşimden koştu inan simdi ki aklim olsa sevgili kalirdim.
Hayat evlilik cok zor sosyal medya gelinlerine bakmayin

Son düzenleme:
Sevgilim bilim kurgu filmleri izleterek ikna etti beni.
Offf, dedim, önümüzdeki 50-60 sene boyunca ne güzel bilim kurgu filmleri çıkar, oturur birlikte izleriz.

Siz de sizinkinin tarzını bulana kadar sıradan deneyin bütün film türlerini.
Ama bence gerilimle başlayın. Evlilik lafını duydukça geriliyordur o şimdi. Gerilim filmi izledikçe de aklına evlilik gelir.
Hem sarılırsınız, ne hoş

neden ikna ediyorsun ki . bu iknayla olacak birşey mi. Bırak o evlenmek için seni ikna etsin. Evliliğin zorluğunun daha fazlası kadına düşüyor malesef ki. Bırak hiç açma konusunu. Valla ben de de hiç istemiyordum eşim ikna etti. ERkeğin ikna etmesi okey de kadın olarak kendi değerini düşürme derim. Bana evlilik dedimiydi ben 4-5 yıl düşünmüyorum derdim . ney aptı etti ikna etti sonunda. Ama o istemese 10 yıl da geçse neden evlenmiyoruz diyemezdim. "Değerli olan benim" benim hayat felsefem çok da mutluyum bu şekilde

Evlenip evde oturmak mı? bekar evde oturmak mı? İnanın bekar evde otururum daha iyi... Evliliğe ikna diye bir şey yok, şuan ikna edersiniz yarın sizi pişman eder. Erkekler kedi gibidir, siz biraz mesafe koyun kuyruğu havada o size gelecektir. Ancak bunu iyi düşünün, eş adayı olarak düşündüğünüz kişiyi atletli donlu evin içinde dolaşan arada gaz çıkartan halini hayal edin halen evet diyorsanız siz evlenebilir siniz.

kaç senedir birliktesiniz ?

Yaşlarınız nedir ?

Gelir durumunuz ne ?

Hersey yolunda ise evlenmek istememesinin somut bir sebebi de yoksa yol vermekten başka çare yol gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…