- 20 Ocak 2010
- 48.816
- 188.711
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Zorkadin34
-
Yazmıs gitmiş zor kadın siz kendi kendinize yazın
Ben buna yilin cevabi derim isteAh canım benim, sana çok yanlış anlatmışlar mevzuyu. Evlendim ben evde oturuyorum hala. Seks yapıyorum düzenli, acaba onu mu demek istedin?
Memeniz olduğunu vurgulayın. Meme önemli.
Benimde cevabım tam olarak buYalnız bir şey diyeyim evlenenler hep evde,bekarlar fıldır fıldır geziyor. Hele o boşanmış arkadaşlar yok mu, bu hayatı onlar yaşıyor valla :)
Spinster var İngilizce’de de. Tam çevirisi kız kurusu. Hiç evlenmemiş ve ortalama evlilik yaşını geçmiş kadınlar için kullanılıyor. Almanca, Fransızca ve İspanyolca’ya şöyle bir baktım böyle özel bir tabir bulamadımevde kalmak saçma sözü başka ülkelerde de var mı acaba?ne kadar da itici iki kelime.24 yaşında burda yaşıtlarına ve tecrübeli üyelere iş hayatını danışmalıydı geleceğini planlamalıydı.Ama bir adama aşk filmi izletip evliliğe zorla iknaya çalışıyor.Şaka gibi
Yazıklar olsun ingilizce hocalarıma. Taaa hazırlıkta öğretilmeliydi bu kelime.Spinster var İngilizce’de de. Tam çevirisi kız kurusu. Hiç evlenmemiş ve ortalama evlilik yaşını geçmiş kadınlar için kullanılıyor. Almanca, Fransızca ve İspanyolca’ya şöyle bir baktım böyle özel bir tabir bulamadım.
Bunun bır tarıfı yok.2 yumurta ,1 su bardagı un vs .Ne guzel karsınızdakı acık avık soylemıs .Istemıorum demıs.Isteyecek bırını bulun.Boyle bırıyle evlenırsenız ısteksız oldugu ıcın sıse donusude ısteksız olur .Mutlu olamazsınız.2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
bi iş bul calış.. ınsan canı sıkılıyo dıye evlenır mı yahu:)) adam evlılıge hazır hıssetmezken evlenırse 2 ay sonra bırbırınızı yer oturursunuz. baya aksıyon olur canının sıkıntısı da gecer bunu mu ıstıyosun :) akısına bırak. resım yap el işi yap ne bıleyım . unv oku örgün olması şart değil acıktan oku bı ıse yarasın genclıgın bu ne boyle :)) hay allah şaşkınım :)2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Artik tuttugu kadar ona kalsa aşk filmi seyrettirip iyice bayacak oglani :) insanlar ogrensin diye yaziorum tabiŞu saatten sonra bu taktik tutmaz ama başta rengini belli etmiş
Ama taktik on numara..Genç kızlara feyiz olsun
Baskı yapmayacağına söz verdin ama psikolojik baskın sürecek. Evlilik bu iknayla olmaz ki sen böyle yaptıkça uzaklaşır.2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Aşk filmi izleterekmi2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Aşk filmi derken? Gülşen Bubikoğlu Tarık Akan filmi miAşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Deliricem dnndnfnfmfmf konu yorumlarına okurken kendi yorumuma denk gelip çıldırdım dnndfnfm siz niye çıldırmıyorsunuz mdmfmfmfmfmf3 guluf bi elham oku yüzüne tükür
Evlenmek istemiyorum de evlenmek ister2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Sana kötü bi haberim var; evlenince de evde oturuyorsun, imzayı attığın gibi birden bire dönüşüp topuklu ayakkabılarınla eventlere katılmaya, davetlerden davetlere koşmaya, sabah triplex evinde saten geceliklerinle makyajlı uyanmaya başlamıyorsun.evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?