Erkek arkadaşımı evliliğe nasıl ikna ederim?

yeni üye konusuna yazma kızım diyorum her seferinde kendime... böyle vınnnn gidiyorlar çünkü.
ama yeni üyeler hep egzantirik konu açıyorlar niyeyse dayanamıyorum yazıyorum
Yazmıs gitmiş zor kadın siz kendi kendinize yazın

Spinster var İngilizce’de de. Tam çevirisi kız kurusu. Hiç evlenmemiş ve ortalama evlilik yaşını geçmiş kadınlar için kullanılıyor. Almanca, Fransızca ve İspanyolca’ya şöyle bir baktım böyle özel bir tabir bulamadım .

Yazıklar olsun ingilizce hocalarıma. Taaa hazırlıkta öğretilmeliydi bu kelime.

Bunun bır tarıfı yok.2 yumurta ,1 su bardagı un vs .Ne guzel karsınızdakı acık avık soylemıs .Istemıorum demıs.Isteyecek bırını bulun.Boyle bırıyle evlenırsenız ısteksız oldugu ıcın sıse donusude ısteksız olur .Mutlu olamazsınız.

bi iş bul calış.. ınsan canı sıkılıyo dıye evlenır mı yahu:)) adam evlılıge hazır hıssetmezken evlenırse 2 ay sonra bırbırınızı yer oturursunuz. baya aksıyon olur canının sıkıntısı da gecer bunu mu ıstıyosun :) akısına bırak. resım yap el işi yap ne bıleyım . unv oku örgün olması şart değil acıktan oku bı ıse yarasın genclıgın bu ne boyle :)) hay allah şaşkınım :)

ikna edilerek yapılan evlilikten hayır gelmez.

o sizi ikna etmeye çalışsın, siz niye ikna etmeye çalışıyorsunuz?

Şu saatten sonra bu taktik tutmaz ama başta rengini belli etmiş

Ama taktik on numara.. Genç kızlara feyiz olsun
Artik tuttugu kadar ona kalsa aşk filmi seyrettirip iyice bayacak oglani :) insanlar ogrensin diye yaziorum tabi zaten evlenmiosak ayrilalim blofunden sonra tekrar barışilan iliskiden ne hayir beklenir.

Konu sahibi nerede? Konuyu acmis gitmis.
Bir erjek evlilik konusu acildiginda kapatiyorsa ya hicbir zaman evlenmek istemiyordur ya da sizinle evliligi dusunmuyordur.

Baskı yapmayacağına söz verdin ama psikolojik baskın sürecek. Evlilik bu iknayla olmaz ki sen böyle yaptıkça uzaklaşır.

Aşk filmi izleterekmi kaç yaşındasınız ki

Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Aşk filmi derken? Gülşen Bubikoğlu Tarık Akan filmi mi
Evliliğe ikna etmenin taktiği yoktur, biri ya evlenmek istiyordur ya da istemiyordur, erkek arkadaşınız şu an evlenmek istemiyorum diyorsa sizinle evlenmek istemiyor demektir, kaldı ki profilinizde 24 yaşında lisans eğitimi alan öğrenci görünüyorsunuz, evlenmeden önce okulunuzu bitirseniz işe girseniz sonra evliliği düşünseniz daha iyi olmaz mı?
Evlenince 7/24 gezeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz, evlilik bir evden çıkıp diğerine girmektir + sorumluluk demektir.

Evlenmek istemiyorum de evlenmek ister

Ben benimkini aşk filmi izleterek ikna ettim.
Birgün amacıma ulaşmak için delibal filmini açtım, filmin ortasında hüngür hüngür ağlayarak pırlanta yüzük bakıyordu. İnanır mısınız filmin sonunda arkadaşı yüzüğü kapıp gelmişti, ertesi gün hemen nikahımızı kıydık. Mutluyuz, herkese tavsiye ederim.

İstediğini cevap böyle birşey miydi?

Sizinle evlenmek istemeyeni zorla ikna edemezsiniz.
Mesela benimki benimle evlenmek istiyor ama ben istemiyorum, şuna bu konunun linkini atayım bari, tavsiyeler efsane jajdjsjd.

evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım.
Sana kötü bi haberim var; evlenince de evde oturuyorsun, imzayı attığın gibi birden bire dönüşüp topuklu ayakkabılarınla eventlere katılmaya, davetlerden davetlere koşmaya, sabah triplex evinde saten geceliklerinle makyajlı uyanmaya başlamıyorsun.
Hatta evlenince daha çok evde oturuyorsun,çamaşır bulaşık ütü yemek sil süpür temizle pakla daha sayayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…