- 1 Haziran 2021
- 3
- -11
- 1
- 28
- Konu Sahibi Zorkadin34
-
evlenmekle evde oturmak arasında nasıl bir bağlantı var onu çözemedim2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Bunun alt metni seni sevmiyorum ve seninle bir gelecek düşünmüyorum.2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor
Evde oturmaktan sıkıldığı için evlenmek isteyeni de ilk kez görüyorum. Evliliği çok yanlış anlamışsınız siz.evde oturmaktan çok sıkıldım
Bence de evlenmeyin sevgililik daha güzel az görüşsen de kıymeti oluyor zaman güzel geçiyor, evlilik çok zorİkna etseniz ne olacak adam istemiyor İşte? Daha ne kadar açık söyleyebilir bunu? İkna etseniz evlendikten sonra neler yaşayabileceğinizi hesap edebiliyor musunuz? Evlenmeyin zaten evlilik hiç matah bir şey değil.
bir evden çıkıp başka eve yerleşecekmiş.herkesin hayat felsefesi farklı tabi.saygı duyalımYalnız bir şey diyeyim evlenenler hep evde,bekarlar fıldır fıldır geziyor. Hele o boşanmış arkadaşlar yok mu, bu hayatı onlar yaşıyor valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?