Erkek arkadaşımı kaybetmek üzereyim, nasıl olduğunu anlayamıyorum?

Bunu gerçekten değer olarak gören erkek, sevdiğine EVLENENE KADAR elini sürmezdi!!!
Kendini saklıyor-muş neye göre acaba?
Kendini saklıyor-sa neden seninle birlikte oldu?
Bunları hiç düşündün mü?

Ya arkadaşım eski ilişkinden ne diye yeni sevgiline bahsedeceksin ki? İkinize de dert olur başka bir şey değil. Bırak, düşünme. Herkes geçmişinde yaptığı şeyi anlatmalı mı sevgilisine? Lütfen bunu at aklından. Bak kendin de huzursuz oluyorsun. Bazen her şeyi anlatmak iyi değildir. Gerekirse beyaz yalanlara başvuracaksın. Erkek arkadaşının rahatsız olacağını düşünüyorsan hiç açma konuyu. Ayrıca her kadın ilk ilişkisinde kanama yaşamıyor. Sen de onlardan biri olduğunu düşün geç. Kim bilir sevgilin neler yapmıştır. Boşver geçmişi.

yerden goge kadar haklısın fıkırdasım bana solucek bısı bırakmadın

İlla Kan Gelecek Diye Bir Şey Yok..
Hiç Haydar Dümen Okumadınız mı?

Araştırın Öğrenin..
Madem Elinizi Taşın Altına Koyuyorsunuz, Bilgili ve Sağlıklı Yaşayın..

İlla Kan Gelecek Diye Bir Şey Yok..
Hiç Haydar Dümen Okumadınız mı?

Araştırın Öğrenin..
Madem Elinizi Taşın Altına Koyuyorsunuz, Bilgili ve Sağlıklı Yaşayın..

Sürtünürken yanlışlıkla girmiş belki arada kan kaynamıştır töbe töbe gece gece

oda birşey mi bir arkadasım daha once kımseyle bırlıkte olmadıgı halde sewgılısı içine girmiş ve kan gelmeyınce bakıre deilsin demiş kız nasıl ispat etmek ıcın doktora gıtmiş ama erkek arkadası sormamış bile bu konuyu kapatalım demiş çekilmiş..

İşte bak anlatmak istediğim de buydu; 3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer veriyorsun, sonra kendini izah et dur. O kazma esnek zardan da anlamaz. Anlasa da umrunda olmaz. yazık. ben üzülüyorum genclerin haline.

Not: Dini nikahı sadece evlenene kadar günaha girmemek için yaptık, hemen evlenmemiz mümkün değildi çünkü evlenmemize engel maddi sorunlarımız vardı

dini nikah kıyıp birlikte oldunuz demek bu adam bana namusu değerleri öğretti demişsin dini nikah yapıp birlikte olduk diyorsun bu adam sana hiç bir şeyöğretmemiş çekip gidersedeşaşırma resmi nikahtan sonra dini nikah yapılıyor ikisininde yeri başka bu adam karısı olana kadar bekleyebilirdi aynı şekilde sende adam çekip giderse bu sefer yeni gelen erkek arkadaşına bu dini nikahtan behseder kendini aklarsın ozamaan

haydar dümen diye bi gerçek var ülkemizde
dert etme

yazılanları okuyamadım ama erkek arkadaşının belli değerleri varsa neden o değerlere göre yaşamıyor ; madem bu konu onun için önemli neden seninle birlikte oluyor... üstelik de bu sefer daha önceki ilişkilerinden fazlasını yaşamışsınız ; kanama olmadı dediğine göre...

daha önce biriyle birlikte olmak istemişsin olmuşsun ; kimseye hesap vermek zorunda değilsin... hesap vermen gerektiğini düşünüyorsan da hiç yapmayacaktın...
herşeyden önce kendini kandırmamalısın...

Çok sert tepkiler gelmiş. Kızcağız her şeyi yaşamış, olmuş bitmiş bir şey için bizim onu aşağılamamız ne kadar doğru ki? Başka insanların hayatları hakkında yadırgayıcı sözler bir gün bize de dönüyor er ya da geç.
Arkadaşlar sizin de kızlarınız var ya da olacak bir gün. Ve bundan yirmi otuz yıl sonra toplum nasıl olur bilemeyiz. Belki siz bile kızlarınızın evlilik dışı ilişkiye girmesiyle karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun kimseyi aşağılamamak herkes için en hayırlısı olur diye düşünüyorum.

Allah zaten herkesin kaderini yazıyor, ne yaşayacağını önceden belirliyor. Bu durumda bize düşen şey ise bakış açımızı kontrol etmek. Din ile ilgili konuşanlar için söylüyorum, lütfen Allah'ın planlarına bakış açınızı olumlu yönde değiştirin.

Konu sahibi arkadaş sana da şunu söylemek istiyorum. Yaşadığın her şeyin sorumluluğunu üstlen. Dinen nikahın olsa da resmi nikahın olsa da yahut olmasa da. Yaşadıklarının tek sorumlusu sensin ve bunlar anneni de babanı da erkek arkadaşını veya kocanı da ilgilendirmez. Herkes kendi hayatıyla yükümlüdür.

aman herkes düzenbaz erkek arkadasıda pek değerlerıne bağlı gozukuyormus ama bak ewlenmeden once bırlıkte olmayı bılmıs.sende bnmkı esnek de madem ıkınızde birbirinizi suistimal edıyorsunuz zaten,madem oyle yap dogrusu bu deil tabı ama kım durust olunmayı hakedıyor.gençlerin halı duman...

canim her zarda kanama olmuyor ki!
2011 yilindayiz yani erkek arkadasin bunu bilemeyecek kadar cahilse artik ona ne diyeyim bilmiyorum...kan demek bakirelik demek degil...hic iliski yasamamis oldugun halde kanama olmayabilirdi de...
uzulme lutfen, gecmiste hata yapmissin falan diye yargilayamaz...
senin bedenin senin hayatin...kime ne...
sen erkeklerin namusunu sorguluyor musun ki onlar bunu sorgulama hakkina sahip oluyor?
seni yargilayanlari salla bi kenara gitsinler...takma hic umursama...
zaten gecmisi geri getiremeyecegine gore de onune bakacaksin, isteyen seninle bu sekilde sevgisini yasar istemeyen ceker gider...
hem artik erkekler bu konuya cok takilmiyor...
en kati dedigin erkekler bile bu konuda cok daha esneklesmis durumda, sanirim kendi yedikleri haltlar karsisinda kadinlari yargilamaya utaniyorlar artik...

konu sahibini yargilayan uyelere de bir hadisimizi hatirlatayim: "kul kinadigini yasamadan olmez"
yorum yaparken bu da aklinizda bulunsun...

siz kendinizi biliyorsunuz, önceden bir ilişkiniz olmuş, sizi erkek arkadaşınızın da bilmesi gerekiyor, yani önceden bir ilişkinizin olduğunu, bunu kaldıramayacak biriyse zaten sizin hayatınızın erkeği olamaz ki, siz ayrı dünyaların insanısınız anlamı çıkmıyor mu ?? sonuçta sen beraberliklerinde daha yakın olmak istiyorsun, sınır koymuyorsun, önceki ilişkinde de bu böyleymiş şu anki ilişkinde de bu böyle, bu kişiyle olmaz ilerde başkası olursa onunla da öyle olacak. sizi yargılama anlamı çıkmasın burdan. herkesin özel hayatı kendi belirlediği sınırlardadır, kimisi çerçeveyi daraltır kimisi daha geniş bir dairede yaşamak ister.

kendinizden pişman olmanız çok gereksiz, siz neyseniz "o" sunuz. bundan utanılacak bir şey de yok.. sizin yaşam tarzınıza yapınıza göre erkek arkadaşınız uygun değil diye ondan gizlemek saklamak, asıl bu durum uygun değil..

ay sabah sabah içim şişti. Kız değerlerine bağlı adam evlenmeden birlikte olmaz ki?? Ay bu yeni nesil çok saf ayol. 15-20 kere diyorsun bir de.
Gelelim diğer meseleye; vallahi bakireysen anlamıştır. Bunun tek belirtisi kan değildir. Evliler bilir, kadın çok esnek değilse vaginal kaslar gelişkin olmadığından, gelişene kadar canın yanar, giriş zor olur. Sen şimdi geçmişi unut. Adı üstünde geçmiş işte. Kimsenin bilmesine gerek yok. Artık dr dan rapor almak için çok geç. Ilk olduğunda gitseydin kızlık zarının bozulduğuna (3 gün öncesine kadar) rapor çıkartırdın. 3 günden sonra parçalanan zar maalesef ki vaginal duvara yapışır ve erimeye başlar. Neyse o sorana kadar sen ses etme. Erkek taktiğiyle hallet. O sırrı ne yap yap mezara kadar götür. Allahla arandaki meseleye kiimseyi şahit yazdırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…