- 27 Ağustos 2008
- 573
- 321
- 123
- Konu Sahibi belginbulut
-
Sizin düşündüünüz gibi düşünmüyor çünkü, değerlerine bağlı biri, erkek olmasına rağmen bu yüzden kendini saklamış biri, karşısındaki insandan da bunu bekliyor.Bunu öğrenirse ne yapacağını hiç bilmiyorum...
yerden goge kadar haklısın fıkırdasım bana solucek bısı bırakmadınHer şeyi yaşayıpta güya zar bozulmayınca kendini namuslu bulan kadınlar...
Namus iki bacak arasında değildir lafını çok güzel özetliyorsunuz...
Carmellie'ye katılıyorum. Ayrıca şunu demeden geçemeyeceğim...
Cinsel ilişkiye evlilik öncesi karşı gelenlerden değilim. Namusu kadın cinselliğiyle özdeşleştirenlerden değilim. Bekareti savunanlardan da değilim.
Ama sizin gibi herşeyi yaşayıpta orasını bozdurmayan sonra da kendini bakireden sayan,saydıran zihniyete son derece karşıyım.
Ama pek takmayın kafanıza;ne de olsa diktirirsiniz;kendinizi temiz bir kılıfa sokarsınız...
Dert değil...
Yaptığınız erkek arkadaşınıza en büyük ihanettir,aldatmadır,yalandır. Üzüldüm erkek arkadaşınız adına...
Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum şu sıra.Hayatımın erkeğini buldum ama geçmişte yaptığım bir hata onu benden alacak.
Daha önceki ilişkimde erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile birlikte olurken, organı kazayla içime bir miktar girdi, sonrasında birkaç damla kan geldi.Onunla ciddi düşünmediğim için panik olup doktora koştum bana zarımın zedelendiğini, fakat bozulmadığını söylemişti doktor.Sonra emin olmak için bir kaç ay sonra tekrar başka bir doktora göründüm, yine bakire olduğum söylendi.
Sonra şimdi hayatımdaki insanla 15-20 kere birlikte olmamızın ve hiç kan gelmemiş olmasının üzerine, tekrar doktor gittim ve doktor bana kızlığımın bozulduğunu söyledi.
Bu nasıl olur, ona bu durumu söylesem çok kötü olacak, bir taraftanda, kan gelmediği için şüphelendiğini de biliyorum.Sizce ne olmuş olabilir arkadaşlar?
Zedelenmenin ardına kanama olmaması mümkün mü?
2 doktorun da hata yapması mümkün mü?
İlla Kan Gelecek Diye Bir Şey Yok..
Hiç Haydar Dümen Okumadınız mı?
Araştırın Öğrenin..
Madem Elinizi Taşın Altına Koyuyorsunuz, Bilgili ve Sağlıklı Yaşayın..
Sürtünürken yanlışlıkla girmişbelki arada kan kaynamıştır töbe töbe gece gece
oda birşey mi bir arkadasım daha once kımseyle bırlıkte olmadıgı halde sewgılısı içine girmiş ve kan gelmeyınce bakıre deilsin demiş kız nasıl ispat etmek ıcın doktora gıtmiş ama erkek arkadası sormamış bile bu konuyu kapatalım demiş çekilmiş..
Siz de haklısınız, tevbe ettim yaptıklarımdan büyük pişmanlık duydum.Şimdi hayatımdaki insan ile imam nikahı kıydık ve öyle birlikte olduk, zaten başka türlü benim istesemde yapmazdı.Ben bilinçsiz biriydim, bana namusu ve değerleri hayatımdaki insan öğretti.Geç oldu ama herkesin ikinci bi şansa hakkı vardır.Beni affetmesi için allaha da çok yalvardım, umarım beni affetmiştir.
Son kararım ona bunu açıklamak, ondan bunu gizleyemem zaten, hayat boyu bununla yaşayamam.Beni terk ederse de edecek, yaptıklarımın cezası bu olacak gerekirse.
Çevrem bana bu yargıyı verdi, sanki bekarek bozulmadan olanlar yaşanabilirlermiş gibi.Şimdi anlayabiliyorum ancak ne büyük hatalar olduklarını.İnsan bir hayatı tüm hayatı boyunca ödeybiliyor.Ama cahildim ve iradesizdim, prensipsizdim.Umarım o ve Allah beni affeder...
Ve ne yaşadığımı bilmeden bu şekilde yargılamanız çok incitici, özellikle böyle bir durumda söylenilenler bıçak gibi deliyor insanın kalbini...
Not: Dini nikahı sadece evlenene kadar günaha girmemek için yaptık, hemen evlenmemiz mümkün değildi çünkü evlenmemize engel maddi sorunlarımız vardı
haydar dümen diye bi gerçek var ülkemizde
dert etme
Sizin düşündüünüz gibi düşünmüyor çünkü, değerlerine bağlı biri, erkek olmasına rağmen bu yüzden kendini saklamış biri, karşısındaki insandan da bunu bekliyor.Bunu öğrenirse ne yapacağını hiç bilmiyorum...
Bu konuda bilgi sahibi biri yok mu, böyle birşey olabilir mi, yani zedelenmenin ardına bozulsa bile kanamaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?