- Konu Sahibi belginbulut
-
Siz de haklısınız, tevbe ettim yaptıklarımdan büyük pişmanlık duydum.Şimdi hayatımdaki insan ile imam nikahı kıydık ve öyle birlikte olduk, zaten başka türlü benim istesemde yapmazdı.Ben bilinçsiz biriydim, bana namusu ve değerleri hayatımdaki insan öğretti....
Bilmiyor bilmesi de gerekmiyor, bunu araştırmıştık, hanefi meshebinde(Türklerin çoğu hanefidir) velilerin haberdar olmaları zaruret değil.Cinsel ilişkiye girmek için demek doğru bir ifade değil, ilişkimizi meşru kılmak diyelim.
Çünkü sadece cinsel birleşme değil, öpüşmek ve el ele tutuşmakta haram.Bunu da yapmaya çalıştık, ama iki taraftan biri kendini kontrol edemez hale geldiğinde(insan doğası) ve diğer taraf engel olmaya çalıştığında, birbirimize kırılmaya başladık.Sanki onu reddeyor ya da istemiyor gibi algılıyor insan kendini.Ve en uygun çözümün bu olduğunu düşündüğmüz için bunu yaptık.
Sadece cinsellik için değil zira bir taraftanda evlilik hazırlıkları yapıyoruz.
İnsanları yargılamaka ne kadar kolay arkadaşlar tabiki din istismar edilemez hepimiz inançları doğrultusunda yaşarız . Ancak inansakta hata yapabilriiz.Örrn. Dinimizce saç telini hiçbri namahremin görmemesi gerekir. Biz bunu biliriz ancak saçımız açıktır gibi. Ama yargılamayız ve yargılanmayız ( bir kısım insanlar haricinde) . BNu olayda bunun gibi biliyor ancak kendini rahatlatmak için dini nikah kıyıyor olabilir yanlış yapmış olabilir ki pişmanda zaten .Hepimiz az ve ya çok hatalar yapmışızdır.Kimi açıklar burda kimi açıklamaz ama lütfen insanları yargılamayın .yaptığı hatayı yüze vurarak değil hata olduğunu belirterek yazarsak daha çok yardımcı oluruz diye düşünüyorum. Nitekim bende karşıyım evlilik öncesi ilişkiye bende nişanlyım ve bunu en başta nişanlıma belirttim ( uzun bir nişanlılık dönemimiz var) o da bunu bilerek hareket ediyor. Ama bir anlık yapmışta olabilridim hata yapabilridim. Empati kurunca ne zor durumda olduğunu anlayacaksınız.
Yuh nasil insanlarsiniz siz ya... kanimi dondurdunuz gece gece... Insan hic cinsel iliskiye girmek icin dini nikah mi kiyar? Allah sizin o nikahi yuva kurmak icin aile olmak icin kiyamdiginizi rahat rahat sevismek icin kiydiginizi bilmyor mu saniyorsunuz? Dini nikahi bile nelere alet ediyor insanlar artik. Resmi nikah olmadan dini nikah kiyan cok bilmis hocalara yaziklar olsun. Artik dini nikah kiymak resmi nikah kiyilmadan yasak bunu bilmiyorlar mi? Madem cinsel iliskiye girdiniz arakasinda durdun arkadasim.Madem sen onceden bisiler yasadin erkek arkadasinla hata hata diyerek masum gozukmeye calisanacagina aslanlar gibi arkasinda durdum dogru insan degilmis de. Nedir bu eziklik duygusu yaptiginin arkasinda duramamak?
Erkek arkadasinda degerlerine bagli falan degil. Cakalin ta kendisi ... degerine bagli olan insan evlenene kadar bekler, ha olmayan yapar yapacagini ama en azindan ne kiz arkadasini sorgular nede zor durumda birakir. Gecin bunlari ya ah o erkek arkadasin benim elimde olcakti dogduguna pisman ederdim cakala bak sen... degerden haberi yok kendisinin...Saf misin canim aklini basina toppla uyan... sen bakire olsanda olmasanda koca sana bulunur...onemli olan o sevgili musvedenin olmayan degerleri sana hic saygisi yok.Seninle bekaretin icin mi birlikte? Oyle ise neden evlenmeden seninle yataga girmis?
Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum şu sıra.Hayatımın erkeğini buldum ama geçmişte yaptığım bir hata onu benden alacak.
Daha önceki ilişkimde erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile birlikte olurken, organı kazayla içime bir miktar girdi, sonrasında birkaç damla kan geldi.Onunla ciddi düşünmediğim için panik olup doktora koştum bana zarımın zedelendiğini, fakat bozulmadığını söylemişti doktor.Sonra emin olmak için bir kaç ay sonra tekrar başka bir doktora göründüm, yine bakire olduğum söylendi.
Sonra şimdi hayatımdaki insanla 15-20 kere birlikte olmamızın ve hiç kan gelmemiş olmasının üzerine, tekrar doktor gittim ve doktor bana kızlığımın bozulduğunu söyledi.
Bu nasıl olur, ona bu durumu söylesem çok kötü olacak, bir taraftanda, kan gelmediği için şüphelendiğini de biliyorum.Sizce ne olmuş olabilir arkadaşlar?
Zedelenmenin ardına kanama olmaması mümkün mü?
2 doktorun da hata yapması mümkün mü?
Yuh nasil insanlarsiniz siz ya... kanimi dondurdunuz gece gece... Insan hic cinsel iliskiye girmek icin dini nikah mi kiyar? Allah sizin o nikahi yuva kurmak icin aile olmak icin kiyamdiginizi rahat rahat sevismek icin kiydiginizi bilmyor mu saniyorsunuz? Dini nikahi bile nelere alet ediyor insanlar artik. Resmi nikah olmadan dini nikah kiyan cok bilmis hocalara yaziklar olsun. Artik dini nikah kiymak resmi nikah kiyilmadan yasak bunu bilmiyorlar mi? Madem cinsel iliskiye girdiniz arakasinda durdun arkadasim.Madem sen onceden bisiler yasadin erkek arkadasinla hata hata diyerek masum gozukmeye calisanacagina aslanlar gibi arkasinda durdum dogru insan degilmis de. Nedir bu eziklik duygusu yaptiginin arkasinda duramamak?
Erkek arkadasinda degerlerine bagli falan degil. Cakalin ta kendisi ... degerine bagli olan insan evlenene kadar bekler, ha olmayan yapar yapacagini ama en azindan ne kiz arkadasini sorgular nede zor durumda birakir. Gecin bunlari ya ah o erkek arkadasin benim elimde olcakti dogduguna pisman ederdim cakala bak sen... degerden haberi yok kendisinin...Saf misin canim aklini basina toppla uyan... sen bakire olsanda olmasanda koca sana bulunur...onemli olan o sevgili musvedenin olmayan degerleri sana hic saygisi yok.Seninle bekaretin icin mi birlikte? Oyle ise neden evlenmeden seninle yataga girmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?