Erkek arkadaşımı kaybetmek üzereyim, nasıl olduğunu anlayamıyorum?

GÜZELİM öncelikle şunları söylemeyi faz biliyorum.Dini nikah önceki yıllarda resmi nikah olmadığı için ilan amacıyla dinimize uygun kıyılan evlilik aktidir.
Dini nikahın günümüzde hala yapılıyor olması resmi nikahtan sonra dini vecibe olarak yerine getirilen bir usüldür asıl olan resmi nikahtır.
Kadının hak sahibi olması şartı vardır nikahın kabul olması için bunun içinde ilan edilmesi lazım.
boşanma durumunda ne hakkın olacak eşin üzerinde hakkını nasıl savunacaksın kimsenin bilmediği bir dini nikah var ortada bilen duyan olsaydı ilan etmiş olsaydınız sana hak vermesi konusunda dayatacak destekçilerin olacaktı
ilan edilmemiş bir dini nikah geçerli sayılmıyor ÖYLEKİ sen bile başlığına bakarsan erkek arkadaşım demişsin siz bile kendinizi evli saymamışsınızki allah sizi evli saysın
o çok dinine düşkün sandığın erkek arkadaşında kusura bakmasın ama bişeleri kılıfına uydurup senden yararlanmak istemiş sende hiç pişman değilsin söylediğin gibi kusura bakma eğere gerçekten pişman olmuş olsan bu erkek arkadaşınlada yakınlaşmazdın
Toplumumuz çok cahil hala bu kadar internet gazate kitap bilgi alabilecekleri çok çeşitli şeyler var ama işlerine gelmediği için işin aslını araştırmazlar vicdanını rahatlatmak için dini nikah altında zina yapan o kadar çok insan varki çok yazık BU İŞİN NİKAH KISMIYDI
BİYOLOJİK KISMINA GELİNCEDE
Senin yaşadığını yaşayan bi arkadaşım vardı aynı senin hikayen söyliyeceğim o ki senin zarın ilk sürtünmeli ilişkide gitmiş ama tam ilişki olmadığı için vajianada şekil değişmemiş açılma olmamış dolayısıyla doktor gördüğünü söylemiş . şuan ki erkek arkadaşınla girdiğin ilişkiler sonucunda vajinanda yol açıldığı için genişleme olduğu kız değilsin denilmiştir.
Bence daha fazla günaha girmeyin canım zararın neresinden dönerseniz kardır..

Muayene olunca tapunuzu pardon rapor vermediler mi ? Vermeleri gerekiyor, kullansaydınız ya.

Beyninizdeki o namus kavramını düzeltmedikçe çok sevgili ! kaybedersiniz..

Erkek arkadaşınızın bunu kafasına takması çok gereksiz.
Evlenmeden önce biriyle olabilir zihniyetindeyse zaten karşısındaki insanada saygı duymalı..

Yarının garantisini veriyor mu size, hayır ..Bir öncekilere verdi mi bu garantiyi, hayır.

İmam nikahının gerçekleşmesi için çok şartı vardır.Bir kere aleni olması gerekiyor.Yani düğün olacak gibi duyrulması gerekiyor.

İkincisi niyet gerçekten evlenmek için olmalı, birlikte rahat yaşayıp, birlikte olabilmek için olmamalıdır. V.s v.s

Bu dini nikahı kılıf olarak kullananlara öfkeleniyorum..

Ayrıca resmi nikah olmadan imam nikahı yapan hocalar (zaten yasak olan uygulamayı), BARİ başlarında aileleri olmayan çiftler geldiklerinde ret etsinler.

herkes özel hayatında istediğini yapar ama dini nikah vicdan rahatlığı sağlıyor olmalı arkadaşım annen baban bilior mu dini nikahın olduğunu yok istediğinizi yaşayın saygım sonsuz ama dini alet etmeyin ya

bide insanlara trip atmışsın kimse sana neden ilişkiye girdin ayıp ettin dememiş ki fikir isteyip işlerine gelmeyince trip atanlara gıcık oluyorum

Gizli işlediği bir günahı ona buna duyurmak da ikinci bir günahtır. Böyle günahların affı zor olur. Hadis-i şerifte, (Her mümin affedilir, ancak günahını başkalarına açıklayanlar hariç) buyuruldu

senin burda kim olduğunu bilmiyoruz burda anlatmışsın ama sen yinede yaşadıklarını kimseye ( evlenecğin kişiyi bilmemde) anlatma eğer pişmansan Allah tan yardım iste..nacizane fikrim bu..kimse kızmasın lütfen ama bazı anlatılan şeyler malesef işlenen günahları teşhir ediyor..ben seni hiç yadırgamadım kınamadımda pişman olup tövbe etmişsin ne güzel..keşke hepimiz işlediğimiz günahlardan pişman olup tövbe edebilsek...inşallah devamını getirirsin tevbenin..

Bence erkek arkadaşına anlatma..
Vicdanın rahatsız olabilir ama Allahtan yardım iste tevbede etmişsin zaten..
Onunla konuş evlenene kadar birlikteolmayalım falan de..
Ama anlatmada..anlatırsan kesinlikle birlikte olduğunu dşünücektir..Düşünmese bile neden söylemedin triplerine giricektir..
Gereksiz yani anlatman..Yukarda bi arkadaş yazmış bak zaten dinde de günahmış hatalarını başkalarına anlatmak.
Vicdanını öyle rahatlat.Allahtan yardım iste sen her yaşadığımızı geçmişimizi anlatmak zorunda değiliz bayanlar olarak karşı tarafa.

araştırmışın kılıfını ama olmamış arkadaşım.Senin yaptığın doğru değil üstelik hüküm çarpıtıyorsun.
Git bir imama da yaptığını anlat, bakalım o ne diyecek.
Senin o "haberleri olması gerekmez" dediğinin aslı "veli izni gerekmez" olacak.
Nikah dediğin duyurulur, şartı budur.Hala hatanda inatçısın ama anladığım kadarıyla.Yol yakınken yine de dön derim.

kıy imam nikahını bak keyfine ohh ne güzel işmiş.ayrıca niye üzülüyorsunki hem pişman oldum diyorsun hem de sonraki sevgilinle de birlikte oluyorsun? niye kafana takıyorsun anlamadım diktirirsin sen bulursun bir yolunu bu kafa yapısıyla hiç korkma yani. hoş bu konu da çok gerçekçi gelmedi ama neyse...

Canım olay hata yapmak değil ki, bunu meşrulaştırma çabası hem de dini alet ederek.Yoksa burada kimse peygamber değil, hatasız kul var mı aramızda?Ama arkadaşa asıl yaptığı hatayı göstermişler, o da kulak ardı etmiş direkt savunmaya geçmiş hemde ihtilaflı hükümlerle.Burayı bir çok genç kız okurken birilerinin bu duruma ses çıkarması lazımdı.

benim yakin bir arkadasim senin durumun gibi bir durum yasadi..birgun artik hayatimda yeni birinin olmasini istiyorum dedi..ok bir arkadasim var tanistirim dedim..neyse aradan 1 hafta gecti kiz bana net ortamindan ben onu hak etmiyorum diye yazdi..bende geyige vurdum her erkek herseyi hak eder birak sen onu ne oldu dedim uzun konusmamisizn ardindan bakire olmadigi soyledi..o gun sabah kadar uyuyamadim..cahillikti yaptigi ama yakistiramadim arkadasima vede bunu cevresindeki insalara soylemis oncelikle bunun icin cok kizdim dedim yiyosun bir cok neden anlatiyorsun bakalim cagresine..nese cocugada soylemis bakire olmadigini..cocukta geldi bana resmen o senin gibi degil onun durumu farkli demesinmi..sanki benim afedersin .icimi nerden biliyor.erkekler anliyor..bana onu soyledikten sonra daha konusmada yapmadim cocukla.bizim kiz sevgilisi ile arkadaslarina sormus beraber olayimmi onlarda ol demis nasil insanlarsa artik..3 ay sonra postayi vermis eline cocuk.. sonra 1 sene sonra 2 senelik iliskisi oluyor evlilik yolunda bizimkisi gene dayanamayip soylemis cocuga nese cocuk once gunlerce aglamis sonra olanlari kabul etmis gibi gozukmus sonra yatip kizla 1 ay sonra ayrildi..ben bu olaylardan sonra arkadasimla gorusmeye basladim ve durdurdum kizi..dedim once kimseye soylemeyeceksin mumkunse bu olaylari unut kaldiki iyi insansin zaaflarindan faydalanan insanlar utansin..nese yaz basi evlendi..iyi bir doktor buldu 3.500 tl para verdi maddi durum iidi..gitti dugun oncesi yaptirdi dikisini sonra evlendi..hepimiz hic birsey olmamis gibi hayatimiza devam ettik..cocukta evin tek oglu ama hayirlisi artik ne yapacaksin bize dusemz yargisi...

gecmiste yasadiklarindan pismanlik duydugunu soyluyorsun..suan da yaptiklarin ve yasadiklarin eskisinden daha buyuk..bu cocuga cok guveniyorsun ama oldu da seni yari yolda birakti..
bunlari hic dusundun mu?daha cok canin yanmayacak mi?insallah yanmaz.
bi digeri,kanama bircok kiside gerceklesmeyebiliyor yada 2-3 damla ya var yada yok..
kendini de baskasindan asagi gorme kimse senden ustun degil..once Allah ve kendine karsi bir sorumluluk duy.yoksa hayatta daha cok uzulursun..
yanlsi anlama sakin yazdiklarimi asla yargilamiyorum..sadece daha genis cerceveden bak hayatina..
cunku sonunda uzulen hep kadinlar oluyor..

Yuh nasil insanlarsiniz siz ya... kanimi dondurdunuz gece gece... Insan hic cinsel iliskiye girmek icin dini nikah mi kiyar? Allah sizin o nikahi yuva kurmak icin aile olmak icin kiyamdiginizi rahat rahat sevismek icin kiydiginizi bilmyor mu saniyorsunuz? Dini nikahi bile nelere alet ediyor insanlar artik. Resmi nikah olmadan dini nikah kiyan cok bilmis hocalara yaziklar olsun. Artik dini nikah kiymak resmi nikah kiyilmadan yasak bunu bilmiyorlar mi? Madem cinsel iliskiye girdiniz arakasinda durdun arkadasim.Madem sen onceden bisiler yasadin erkek arkadasinla hata hata diyerek masum gozukmeye calisanacagina aslanlar gibi arkasinda durdum dogru insan degilmis de. Nedir bu eziklik duygusu yaptiginin arkasinda duramamak?

Erkek arkadasinda degerlerine bagli falan degil. Cakalin ta kendisi ... degerine bagli olan insan evlenene kadar bekler, ha olmayan yapar yapacagini ama en azindan ne kiz arkadasini sorgular nede zor durumda birakir. Gecin bunlari ya ah o erkek arkadasin benim elimde olcakti dogduguna pisman ederdim cakala bak sen... degerden haberi yok kendisinin...Saf misin canim aklini basina toppla uyan... sen bakire olsanda olmasanda koca sana bulunur...onemli olan o sevgili musvedenin olmayan degerleri sana hic saygisi yok.Seninle bekaretin icin mi birlikte? Oyle ise neden evlenmeden seninle yataga girmis?

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadasim, yazilarin celiskilerle dolu. Zaten bir suru insan da yazmis bunlari, tekrar etmeyecegim. Madem resmi nikahla evleneceksiniz, bir an once evlenin bari.

Arkasında duramayacağın şeyler yapmasaydın!!!

Bekaret tabun var madem ne diye evlenmediğin erkekle sevişiyorsun. Bekaret tabun yoksa seviş, kimseyi ilgilendirmez.

Yazık senin gibilere.

Sevişiyorsanız arkasında durun kardeşim. Ne kadar karaktersiz insanlarsınız!!

Bekaret arayan erkeklerle sevgili olmayın o zaman. Biraz seçici olun!

Nedir bu erkek düşkünlüğü. Karakterinize, zihninize uygun adam arayın, SEÇİCİ OLUN.

Çoooooook yazıkk. acıyorum size.

ne denirki başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…