- 29 Ocak 2024
- 944
- 39
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
-
25 e girdim 1 ay öncesiz kaç yaşındasınız?
Niye böyle yapıyor anlamıyorum erkek arkadaşıma mahçup oldum cocuk çok üzüldü kızdı ne yapacağını bilemediGereksiz bir baskı gibi
Bilmiyorum neden böyle yaptığını anlayamadım erkek arkadaşıma da mahçup oldum zaten çok zoruna gittiBu kadar baskı neye anlayamadım
Biz eşimle 1 yıl görüştük.Eşime kalsa daha da görüşürdük.Ailem çok baskı yapmaya başladı tanımadıkları için seninle dalga geçiyor evlenmeye niyeti yok dediler.Eşimin öyle biri olmadığını bir türlü anlatamamıştım annemlere.Tabi tanıdıktan sonra anladılar.En son dedim ki eşime baskılar beni çok yordu çok sık görüşmeyelim bi süre de böyle gitsin dedim.O konuşmamızın akşamında eşim yarın seni istemeye geliyoruz diye mesaj atmıştı.Sizde de durum tam tersi sanırım.Kararı ikiniz vereceksiniz kimsenin müdahale etmesine izin vermeyin.Yaşlarınız da genç daha.Evlilik için koşturmanız gereken bir yaşta değilsiniz.Erkek arkadaşımla bir seneye yakındır beraberiz. Annem (bana bakan akrabam) başından beri biliyor ama ben bir süre önce ilk kez görüştürdüm onları normal geçmişti çok şükür annem bir sorun çıkarmadı beğendi begenmese mutlaka söyler daha gorusmemi istemezdi. Erkek arkadaşımın de yaşı gereği (29) çevreden baskı çok görüyor özellikle ablasından ablasıyla da iletisimi baya iyi hep o ablası ilgilenmiş onunla anne babası umursamaz kendi halinde insanlarmis pek ugrasmamislar) Kardesini ise sokmuş birikim yaptırmış vs vs şimdi ona da hak veriyorum kardeşinin yuvası olsun istiyor artık biriyle ciddi bir yola girsin istiyor e bizde 1 senedir konuşuyoruz bunları istemeleri acele ettirmeleri normal ama çokta baski yapmamaları lazım çünkü erkek arkadaşım stres oluyor belli ediyor bu stresi bana da yansıyor. E çevresindeki insanlar hep evlendi. Neyse bugün annemle görüşürken yedik içtik her şey güzeldi sonra sevgilim anneme anlatti derdini ufak da olsa bir adım atalım bayadır konuşuyoruz hemen evlenelim demiyorum ama en azından küçük bir başlangıç olsun dedi ikidebir ablasindan bahsetti evlensin diye baskı yaptığından işte onunla ilgiilendiginden çok güzel yemekler yapar vs annemin zoruna gitti ona da kızdı bana da hep ablasindan bahsediyormuş işte ablan bu kadar acele ediyorsa başkasını bulsun bu zamana kadar bulamamış şimdi niye acele ediyor falan dedi işi karıştırmasın dedi aslında kötü niyetinden demedi ikiniz anlasirsaniz sizden başkası karışmasın demek istedi onun dışında hiç ılımlı yaklasmadı erkek arkadaşımın bir adım atalım demesine çok surat yaptı sindi kafası öyle gitti ki bende baktım annem ona laf söylüyor biraz destek çıktım onu savundum anneme de çok kızdım ama tartismadım tabi hadi vermek istemeyebilirsin ama öyle laf sokmaları hiç olmadı çok ayıp oldu adam kendini nasıl anlayacağını sasirdi devamlı sordu yanlış bisey mi yaptim dedim diye annemde ses yok şimdi ne yapsam bilmiyorum eve geldik hala bana surat asıyor konuşmuyor ters yapıyor erkek arkadaşımı seviyorum ama onun önünü kapatıyorum gibi geliyorbırakmak da istemiyorum ama nasıl yapıcaz bilmiyorum.
Amann alıştik artık, bı öyle bı böyle ilişkiler çok sey yapmamak lazımYa ben mi yanlış hatırlıyorum dedim ama daha düne kadar sevgilin sana vakit ayırmıyordu, avm de falan önden önden yürüyordu ne zaman evlilik için acele etmeye başladı.
Çok garip kafalar var artık forumda sadece konu sahibi de değil başka çokça örnekler var maalesef. Kendilerini kandırmaktan başka bir şey değilAmann alıştik artık, bı öyle bı böyle ilişkiler çok sey yapmamak lazımo gün önden gitmiş şimdi fikri degismis
Ya benim için gençte onun için değil bence o yeni 29 oldu ben yeni 25 oldum erken demek de kime göre çevremdeki herkes neredeyse evlendi ha ben çevreme göre yaşamıyorum tabi ama her yerde farklılık gösteriyor eksik de hissetmiyorum tam aksi biraz daha zamaninin olduğunu düşünsem de karşımdaki adam buna sabredebilir mi o var tabiBiz eşimle 1 yıl görüştük.Eşime kalsa daha da görüşürdük.Ailem çok baskı yapmaya başladı tanımadıkları için seninle dalga geçiyor evlenmeye niyeti yok dediler.Eşimin öyle biri olmadığını bir türlü anlatamamıştım annemlere.Tabi tanıdıktan sonra anladılar.En son dedim ki eşime baskılar beni çok yordu çok sık görüşmeyelim bi süre de böyle gitsin dedim.O konuşmamızın akşamında eşim yarın seni istemeye geliyoruz diye mesaj atmıştı.Sizde de durum tam tersi sanırım.Kararı ikiniz vereceksiniz kimsenin müdahale etmesine izin vermeyin.Yaşlarınız da genç daha.Evlilik için koşturmanız gereken bir yaşta değilsiniz.
Hayır çoktandır bu konular vardı zaten simdi açılmadı Hee önden gitme mevzusunu konuştum ve çok özür diledi o günden sonra daha yapmadiAmann alıştik artık, bı öyle bı böyle ilişkiler çok sey yapmamak lazımo gün önden gitmiş şimdi fikri degismis
Amann alıştik artık, bı öyle bı böyle ilişkiler çok sey yapmamak lazımo gün önden gitmiş şimdi fikri degismis
Ömden gitme mevzusunu konuştuk ve çok o zür diledi tekrar yapmadı o günden sonra zatenYa ben mi yanlış hatırlıyorum dedim ama daha düne kadar sevgilin sana vakit ayırmıyordu, avm de falan önden önden yürüyordu ne zaman evlilik için acele etmeye başladı.
Şu herifin önünü kapattığınızı düşünüyorsunuz dimi ? Bence de kapatmayın salın gitsin . 3 gün sonra evlenınce kıymete biner haftasonu da ablasına gider bu sefer konu açar durursunuz eşim bana karşı çok ilgisiz die. .Burçlardan girmeyeyim ama kendi burcu balik yukseleni başak.. Ya hep koşuşturma halinde oturmak nedir bilmez ordan oraya insanlara hep yardım edee biri hastaneye mi götürülecek birinin ilaca mi ihtiyacı var çevresine yardım eder.. E kendi işi dışında iş alıyor arada onlara da gidiyor.Ama yordu bu durum beni gerçekten yordu akşamları geldiğinde nerdeyse saat 7 8 i buluyor iş çıkışı arıyor mola da arar ara sıra.. ama molada maç 5 10 dk ayaküstü işten çıkışta aradığında da bazen ben müsait olamıyorum.. Aksam 11 de yazıyor arıyor en geç o zamanda çok kısa konuşup uyuyup kalıyor ama bu hep böyle buluşmalar dışında güzel zaman geciremiyoruz hafta sonu buluşunca da eve geldiğimizde yine aynı şeyler oluyor ona yetiş buna yetiş ben savruluyorum. Bilmiyorum seven sabreder ama biz devamlı böyleyiz.. Ben mi fazla beklenti içindeyim bilmiyorum ama çok bunalıyorum çok sevsem de yalnız hissetmek beni çok yoruyor hep özlemek beni çok yoruyor. Anne baba sevgisinden bir gram almadan onlar olmadan büyüdüm istiyorum ki bana sevgi şefkat göstersin ilgi göstersin önceliği olayım ama işte konuşamıyoruz malesef ki
Ya evet öyleydi ama gerçekten bir huyu var ki ufak bir eleştiri ya da neden yapmadın dediğim şey de hemen yapar düzeltir bak o zamandan sonra ona söyledim ve çok şükür daha böyle şeyler yapmadı devamlı bana zaman ayırdı daha çok konuşmaya başladık iyiyiz yani benim de hatam hiç tepki vermemek söylememek burda herkes kötülemis açtığım bazı konulardan ama çevremdeki erkekleri gördükçe diyorum ki o gerçekten başka eli açık cömert annemle tanistirdigim da bile ikisinde de pervane oldu bisey dediğimde de yapıyor demesem de yapmaya çalışıyor yani daha bir çok huyu var benim sevdiğim he Allah korusun ileride ne olur bilmiyorum inşallah değişmez ama onun da bazı hataları oluyor işte onları da zamanla düzelir duzelmedifŞu herifin önünü kapattığınızı düşünüyorsunuz dimi ? Bence de kapatmayın salın gitsin . 3 gün sonra evlenınce kıymete biner haftasonu da ablasına gider bu sefer konu açar durursunuz eşim bana karşı çok ilgisiz die. .
Sizce sürekli uyarılarak düzeltılınce değişiyor muYa evet öyleydi ama gerçekten bir huyu var ki ufak bir eleştiri ya da neden yapmadın dediğim şey de hemen yapar düzeltir bak o zamandan sonra ona söyledim ve çok şükür daha böyle şeyler yapmadı devamlı bana zaman ayırdı daha çok konuşmaya başladık iyiyiz yani benim de hatam hiç tepki vermemek söylememek burda herkes kötülemis açtığım bazı konulardan ama çevremdeki erkekleri gördükçe diyorum ki o gerçekten başka eli açık cömert annemle tanistirdigim da bile ikisinde de pervane oldu bisey dediğimde de yapıyor demesem de yapmaya çalışıyor yani daha bir çok huyu var benim sevdiğim he Allah korusun ileride ne olur bilmiyorum inşallah değişmez ama onun da bazı hataları oluyor işte onları da zamanla düzelir duzelmedif
gine bakicaz elbette şuanlik iyi
Bende bu durumlardan elbette korkuyorum öyle çok insan var Allah korusun bunları elbette şuan konuşuruz ama evlendikten önce konuşulan her şey de yapılmıyor evlilik ne kadar tanısan da biraz da şans işi o ce çok güzel gösterip sonra yan cizebiliyirlar böyle çok örneği var Allah korusun öylelerinden bol bol dua etmekten biraz daha tanımaya çalışmaktan başka care yokŞu herifin önünü kapattığınızı düşünüyorsunuz dimi ? Bence de kapatmayın salın gitsin . 3 gün sonra evlenınce kıymete biner haftasonu da ablasına gider bu sefer konu açar durursunuz eşim bana karşı çok ilgisiz die. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?