Tatlı falan tamam da sondaki hediyeler abartı olur diye düşünüyorum. Oyuncak da tamam çocuk mutlu olur ama diğerleri abartıMerhaba benim durumum dert sayılır mı bilmiyorum ama fikrinize ihtiyacım var. Ben çok rahat bir ailede büyüdüm annem ve babam ayrı bu tanışma vs işlerinden pek anlamıyorum, erkek arkadaşımın ailesi ise muhafazakar biz erkek arkadaşımla farklı şehirdeyiz onun ailesi de bir başka şehirde. Atandığımız yerler farklı olduğu için bir süre bu şekilde devam edecek.
Konuya gelirsek ben erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya gideceğim ve bu konuda fikir alabileceğim kimse yok izmirde yaşıyorum ve buradan tanışmaya giderken meşhur olduğu için dondurulmuş boyoz ve bomba aldım sizce birde giderken tatlı almama gerek var mı? Bunların dışında annesi için namazlık, ablasına doğal taş olan bir bileklik ve kardeşine bir oyuncak götürmeyi düşünüyorum sizce abartı mı olur yanlış anlaşılır mıyım? Cevap verirseniz çok sevinirim
Bende giderken tatlı almıştım. Kişisel hediyeye girmeyin. Ev için ufak bir hediye alın geçin gideceğiniz eve. Kişisel girerseniz bana geldi bana gelmedi olayları olurMerhaba benim durumum dert sayılır mı bilmiyorum ama fikrinize ihtiyacım var. Ben çok rahat bir ailede büyüdüm annem ve babam ayrı bu tanışma vs işlerinden pek anlamıyorum, erkek arkadaşımın ailesi ise muhafazakar biz erkek arkadaşımla farklı şehirdeyiz onun ailesi de bir başka şehirde. Atandığımız yerler farklı olduğu için bir süre bu şekilde devam edecek.
Konuya gelirsek ben erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya gideceğim ve bu konuda fikir alabileceğim kimse yok izmirde yaşıyorum ve buradan tanışmaya giderken meşhur olduğu için dondurulmuş boyoz ve bomba aldım sizce birde giderken tatlı almama gerek var mı? Bunların dışında annesi için namazlık, ablasına doğal taş olan bir bileklik ve kardeşine bir oyuncak götürmeyi düşünüyorum sizce abartı mı olur yanlış anlaşılır mıyım? Cevap verirseniz çok sevinirim
Mantıklı aile yapılarımız o kadar farklı ki gerçekten çok stresliyimBende giderken tatlı almıştım. Kişisel hediyeye girmeyin. Ev için ufak bir hediye alın geçin gideceğiniz eve. Kişisel girerseniz bana geldi bana gelmedi olayları olur
Bilmiyorum ama benim annemin lise mezuniyetinden sonra arkadaşlarımı toplayıp bara götürmüşlügu var veya cevremde alkolün tadını sevmediğim için garip karşılanıyorum, kardeşimin veya ablamın erkek arkadaşları bizde kaldığında beraber uyuyabilir bizimle tatile vs gelebilir bence bizim aile seküler aile yapısından bile biraz daha rahat ve karşı tarafın babası imam ailesindeki sosyal medyada gördüğüm herkes kapalı yani tamamen zıttız o yüzden bu kadar panik oluyorum galibaNeden bu kk da bütün kadınların ailesi rahat ve bütün erkeklerin ailesi (bağnaz anlamında) muhafazakar hayret. Hiç tersi denk gelmiyor.
Cranberry serbeti kokusu aldimBilmiyorum ama benim annemin lise mezuniyetinden sonra arkadaşlarımı toplayıp bara götürmüşlügu var veya cevremde alkolün tadını sevmediğim için garip karşılanıyorum, kardeşimin veya ablamın erkek arkadaşları bizde kaldığında beraber uyuyabilir bizimle tatile vs gelebilir bence bizim aile seküler aile yapısından bile biraz daha rahat ve karşı tarafın babası imam ailesindeki sosyal medyada gördüğüm herkes kapalı yani tamamen zıttız o yüzden bu kadar panik oluyorum galiba
Bende o kadar şey düşündüm babayı hiç hesaba katmadımHediye almayin cok abarti. Ben annesine cicek yaptirmistim sadece babaya sifir
Gerek yok ki ya valla bi cicek yeter. Citayi arsa cikarmayin bu sefer hep beklenti halinde olurlarBende o kadar şey düşündüm babayı hiç hesaba katmadım
Bu kadar zıtlık çok fazla değil mi ey konu sahibiBilmiyorum ama benim annemin lise mezuniyetinden sonra arkadaşlarımı toplayıp bara götürmüşlügu var veya cevremde alkolün tadını sevmediğim için garip karşılanıyorum, kardeşimin veya ablamın erkek arkadaşları bizde kaldığında beraber uyuyabilir bizimle tatile vs gelebilir bence bizim aile seküler aile yapısından bile biraz daha rahat ve karşı tarafın babası imam ailesindeki sosyal medyada gördüğüm herkes kapalı yani tamamen zıttız o yüzden bu kadar panik oluyorum galiba
Evet aslında 2 yıl önce aile konusunun başımıza bela olacağını düşünüp ilişkiyi bitirmiştik ama 2 yıl sonra karşılaşınca aynı şekilde birbirimizi sevdiğimiz ve daha önce ikimizin arasında hiç sorun olmadığı için devam ettik umarım ileride sorunlar olmazBu kadar zıtlık çok fazla değil mi ey konu sahibi
Ay hayır hayır. Çok doğruAile ile tanışmayın tanışmayın tanışmayın. Anneler ile anneler aileler ile aileler tanışır, kendinizi ejderhanın ağzına atıyorsunuz yapmayın. Onlar size gelip ailenizi tanımadan ve ailenizden onay almadan asla gitmeyin. Söylediklerim cok bağnaz kıro cringe gelebilir ki açık kafalı birisiyim umarım ne demek istediğimi sonradan anlamazsınız. Gidecekseniz de bol şans:)
'' Aileler ile aileler, anneler ile anneler tanışır'' bu sözü tüm genç kızlarımız ve genç kadınlarımız ezberlemeli bence.Ay hayır hayır. Çok doğru
Annemden onay aldım ama ailelerin tanışması şu aşamada çok zor herkes farklı bir şehirde erkek arkadaşım bir şehirde ben bir şehirde annem farklı bir şehirde babam farklı bir şehirde. Birde bu kadar farklılıktan dolayı ileride olursa isteme ve tanışma beraber olsun ve çok iletişim olmasın istiyorumAile ile tanışmayın tanışmayın tanışmayın. Anneler ile anneler aileler ile aileler tanışır, kendinizi ejderhanın ağzına atıyorsunuz yapmayın. Onlar size gelip ailenizi tanımadan ve ailenizden onay almadan asla gitmeyin. Söylediklerim cok bağnaz kıro cringe gelebilir ki açık kafalı birisiyim umarım ne demek istediğimi sonradan anlamazsınız. Gidecekseniz de bol şans:)
'' Aileler ile aileler, anneler ile anneler tanışır'' bu sözü tüm genç kızlarımız ve genç kadınlarımız ezberlemeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?