Erkek arkadaşımın ailesi tanisma

Yok o kafada değil büyük konuşmayayım ama öyle bir şey olursa hayatımı mahvetmektense bir süre sonra unuturum diye bitirmeyi tercih ederim

Yok o kafada değil büyük konuşmayayım ama öyle bir şey olursa hayatımı mahvetmektense bir süre sonra unuturum diye bitirmeyi tercih ederim

İyi ozaman boşverin sevip sevmemelerini bir tatlı ya da çiçek bir şey alın gidin kendiniz gibi olun ve üstlerine fazla düşüp havalandirmayin milleti, seveceklerse severler sevmeyeceklerse ne yapsanız sevdiremezsiniz zaten.

ben başörtü mevzularında hep sunu gördüm baştan saygı duyuyor gibi durup sonra e oğlumuz istedi bizde mecburi sustuk idare ediyoruz kör topal eh işte modunda oluyorlar.

İlla ömrümü heba edicem diyorsunuz yani? O ön yargıyı kırmak öyle bir görüşmeyle bir tatlıyla olmaz maalesef. Yıllarınızı vereceksiniz

Kendinizi sevdirmeye çalışmak = kendi değerinizi düşürmek. Ayağınıza sıkıyorsunuz haberiniz yok.

Bu tanışma işlerinde önce erkeğin kız tarafıyla tanışmasından yanayım.Eğer erkek arkadaşınız sizin ailenizle taniştiysa o zaman kız tarafı gider tanışır.
Bir de bu kadar uç aileler ileriki dönemlerde illaki sorun yaşar,erkek arkadaşım benim kafadan sıkıntı olmaz derseniz başka ama unutmayın siz nasıl ailenizin toprağiysaniž o da kendi ailesinin toprağı.......

Ben denilenin aksine gidip tanışmanızdan yanayım, gidin görün ki bu kadar zıtlıkla olmayacağınızı anlayabilin. Hediye olarak da bir tatlı kafi, diğer hediyeleri boşverin. İlla alacağım derseniz sadece oyuncak mantıklı.

En fazla fedakarlığı ben yapayım, çünkü öncelikle onlar beni sevmeli çünkü ben ağaç kavugundan çıktım,benimde bir duruşum,kişiliğim yok beni sevsinler diye herşeyi yaparım durumu.......

Konu sahibesi sen misafirliğe eli dolu giden biriysen çizgini bozma tabi ama coşma da :) Ben olsam anneye bir buket çiçek alırım, kardeşe de bir oyuncak alırım.

Yani yani aile kapalı olmadığını biliyor mu, sevgilin söylemiş mi? Gidip de surat yeme sonra

Bence abartı değil.

Yalnız ciddi anlamda kültür çatışması yaşayacaksınız...
Aklınızda olsun.

Evet gittiğim her yere mutlaka bir şey alırım hatta çoğu zaman abartırım da aslında kendimde çok doğru bulmadığım bir özellik
Evet söyledi

En fazla fedakarlığı ben yapayım, çünkü öncelikle onlar beni sevmeli çünkü ben ağaç kavugundan çıktım,benimde bir duruşum,kişiliğim yok beni sevsinler diye herşeyi yaparım durumu.......
Aslında illa sevmeli diye bir düşüncem yok ama sevmelerin tabi ki istiyorum. Hediye konusunda hep öyleyim hatta iş yerinde arkadaşlarıma sordum bir çoğu öyle yaparsan erkek tarafı gibi olur vs dedi ama ben normalde de gittiğim her yere hediyelerle giden bir insanım ya da yılbaşı vs gibi günlerde tüm sevdiklerime hediyeler alırım çok hoşuma gider o yüzden bir arkadaşım da bunu söyledi abartı olsa bile sen böylesin içinden geldiği gibi yap sonrasında sevmezlerse onların sorunu diye. Sonuçta kapanıp gitmiyorum olduğumdan farklı bir kişilik de olmayacağım ama bazı şeyleri de tolere edebilirim çünkü farklı şehirlerdeyiz. Ama düşüncelerinizi dikkate alıp kendime kötü davranmamaya çalışacağım teşekkür ederimm

Erkek arkadaşım tanıştı. Son cümleniz çok doğru ama ben de o da kendi ailelerimize pek benzemiyorum daha ortalamayız ileride değişmezsek mutlu olabileceğimizi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…