Erkek arkadaşımın ailesi tanisma

Babaya da namaz için takke ve seccade al oldu olacak ahahahah kız naaptın sen böyle ☺ İzmir'e özel yiyecekler mantıklı, bence çiçek olabilir saksı çiçeği ama
( kalıcı olmasını istersen)

Etiketleme gibi bir durumum yok. Muhafazakar olduklarını şu şekilde söyleyebilirim daha önce kapalı bir insan olmazsa kabul etmeyeceklerini söyleyen bir aileydi. Dindar oldukları için bunu söylemiyorum. Ailesini de yadırgamıyor ya da ötekileştirmiyorum ben onları olduğu gibi sevmeyi planlıyorum kimseyi değiştiremem ya da huzurunu bozamam ama şuan şartlar gereği bu şekilde olması gerekiyor ayrıca aileler çok birbirleri ile iletişimde olsun istemiyorum isteme anında tanışsınlar ve iletişim minimum olsun böylece ilişkimi korumuş olurum diye düşünüyorum

Normalde napiyorlar aksi olunca?
BDV konularının ilk fitili ateşleniyor... prosedür olarak erkek tarafını biraz sündürmek bizler gibi ortadoğunun orta gelişmiş seviyelerinde değer algısı oluşturur. Bunu evlilik prosedüründe nikah kıymak ve aileleri tanıştırmak hariç herşeyi gereksiz bulan biri olarak söylüyorum

Biliyorum dinlemeyeceksiniz ama yine de fikrim yazıyorum büyük hata niye siz gidiyorsunuz ilk onlar gelir bir de yani aynı erkek tarafı gibi hediyelerle dolu gidiyorsunuz ne münasebet taş yerinde ağırdır yani sizin bir eviniz var sizi görmek isteyen gelir evinizde görür bilmiyorum biz böyleyiz kızlarımızi böyle yetiştiriyoruz Allah'a şükür gittikleri yerlerde de inanın kıymeti oluyor kızlarımızın öbür türlü Kendi gelen gelincik gelincik ister ne boncuk gibi bir şey eğer benim evladım olsaydınız ya da benim bir yakınım olsaydınız ben asla gitmenize müsaade etmezdim birde yani şehir dışı aynı sehirde bile yollamam ben kimse kusura bakmasın

yanlış anlamayın ben sizin için söylemedim
genel olarak böyle kelime kullanımından dolayı söyledim
yani genel olarak bu durmdan rahatsızım
sizlik birşey yok
ayrıca yazmamışım
madem çok iletişim olmasını istemiyrsanız kişisel hediyeye girmeyin
ve bir de madem bu kadar tedirginsiniz bence aileyi daha çok tanımanız lazım
tanımamak hata olur
yarın sizden evlenince çok üst seviye şeyler isterler ya da davranırlarsa daha büyük sorun olur iş boşanmaya gder
bu tarz uyumsuzlukları başta iyice değerlendirip ona göre karar vermek lazım

İlk defa muhafazakar ailelerin evlenmeden önce tanışma yapmadıklarını burada okuyorum. Neyse size geleyim.

Ben de size yakın bir durumdaydım. Onlar da emin ol heyecanlıdirlar. Bence İzmir'den goturdukleriniz çok güzel ayrıca bir hediyeye gerek yok. Kardeş çok küçükse oyuncak da güzel bir fikir.

Önyargısız olun. Siz eşinizle hep iyi olun ki aileler de iyi olsun. Görüşmek zorunda değiller ayrıca.

Bir sorun yaşansın istemiyorum o yüzden belirtmek istedim ailesi 2 yıl öncesine kadar kapalı bir insan olmazsa kabul etmeyeceklerini belirten insanlardı ben bu önyargılarini kırıp kendimi sevdirmek istiyorum. Sadece ne uygun olur nasıl olur tam olarak bilemedim evet tek tek hediye abartı olabilir en iyisi tatlı almak ileride bir daha görüşürsek hediye alabilirim

Ha değer verdiklerini düşünmüyorum, beni pek sevmiyorlar ama benim icin önemli değil. Saygısızlık olmasın yeter yoksa ben de sevmiyorum ne seveceğim onları.
Sizin dediğiniz şekilde bir tanışma olsaydı da sevmezlerdi zaten.

Çok tatlı yazmışsınız çok teşekkür ederimm

Senin ailen seküler onun ailesi muhafazakarsa ağzınla bıldırcın yakalasan yine de makbule geçmez. Kültür, yaşam tarzı, hayat görüşü hepsi farklı. İki boyoz bi oyuncak götürdün diye ön yargıları kıracaklar sana olduğun gibi kucak mı açacaklar.

Hiç kendimi sevdireyim toplarina girme. Çünkü sevmek isteyen insan bomboş gitsen ve ufak tefek hataların olsa da sever, sevmek istemeyen insan iğne ucu kadar bahane bulur yine sevmez. Bana çaban sonuçsuz gibi geldi.

aileler ile aileler tanışır
siz neden tanışıyorsunuz ki?
erkek arkadaşınız kendisi sizin ailenizle tanıştı mı?
Evet benim ailemle ilişkimizin basindan beri tanışıyorlar.
Ailelerimiz çok çok farklı oldugu için ileride olursa istemede tanışsalar ve iletişim minimum olsun istiyorum birde ben farklı şehirdeyim annem farklı şehirde babam farklı şehirde tanışma için toplanması da zor

Çok zıt aileleriniz ya ama inşallah mutlu olursunuz

tatlı al diğerlerine gerek yok kendini ağırdan sat .)

Başörtülü bir gelin adayı istiyorlarsa üzgünüm ama sizi kabul etmezler. Bu yüzden siz tanışmaya gitmeyin. Sevgiliniz sizin annenizle tanışsın. Sevgiliniz aracı olsun ve aileler tanışsın. Eğer onun ailesinin ön yargısı kırılırsa sizin ailenizle tanışmaya hayır demezler zaten. Öbür türlü siz koca delisi görünürsünüz onlar için.

Esimle bizim de ailelerimiz farklı yapıda ve ben de eşimin ailesiyle uyumlu değilim açıkçası ve 9 senelik evliyiz hala onlarla uyumlu davranmıyorum.

Yani bana inanılmaz gereksiz geliyor kendini beğendirmeye, sevdirmeye çalışmak ki insanlara yaranmak için bir şeyler yapanların yaranabildigini de çok görmedim. Eğer ortayi bulmak istiyorlarsa zamanla kendileri de adım atarlar zaten zamanla.

Öyle beni sevsinler diye panik olmayın başta. Ha erkek arkadaşınız ailem istemezse sevmezse bu iş olmaz kafasındaysa evliliği bir kaç kere daha düşünün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…