- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Bakın ben en başta çok kritik bir cümle söyledim. Bilmeden beğenir ümidi ile hediye alsaydı kesinlikle beğenmiş gibi yap derdim diyorum. Ama erkek arkadaşı zevklerinin uyuşmadığını biliyormuş. Ve bunu bile bile almış. Benim kardeşimle zevklerimiz uyuşmaz misal. Ben daha çiçekli daha renkli şeyler severim. O daha tek renk ve sadece. Ben ona hediye alırken gidip de allı güllü bir şey alsam ne kadar özenmiş olurum? Biliyorum da bu konuda zevklerimizin uyuşmadığını. Mantıklı mı bu sizce?
erkekler oyle dur su boncuklu sunu sevmez bu tasli bunu begenmedim demez. saat saattir onlar icin. biri buyuk biri kucuk olabilir en fazla. ha bi de renkleri farklidir o kadar. o inciliymis bu tasliymis bu tusluymus bilmez onlar. o yüzden erkeklerden bizim gibi dusunmelerini falan beklememek gerek. bi kadin hediyeyi verecegi posetin susune pusune bile dikkat eder ama o erkek hediye hangi posette geldi bir saat sonra hatirlamaz bile. kafalar farkli calisiyor yani. burda sorun karsi taraftam gelen hediyeye agiz burun bukmek. amac ihtiyaç karsilamak degil iste bana gore. onun dusunup bi sey almasi. cok begenmediysen sadece onun yanında gonlu olsun diye takarsin. askim benim ya bilememis zevkimi ama dusunmus almis sagolsun dersin gecersin. kendine dert etmezsin.
Zevkleri genelde uyusmuyor olabilir ve emin degilim diye eklemis zaten . Ne yani gosteripte mi emin olmasi gerekiyordu. Benim zevkim de uyusmaz cogu insanla. O yuzden hediye yerine hediye ceki verip kurtulurum ama erkek arkadasi cuval bile alsa gikini cikarmamasi gerek.
Sizin düşünceniz saygı duyarım ama ben insanın bu kadar ezdirmemesi gerektiğini düşünüyorum. Günün sonunda çuval bile alsa gıkımı çıkarmam çok kıymete geçmiyor çünkü.
Ne ezdirmemesi hanfendi. Dovuyor mu , sovuyor mu, alt tarafi begenmedigi bir hediye aliyor. Ilerde kiymet bilmezse o erkegin sorunu ama suan konustugumuz genc kizimizin sorunu.
napmak lazim o zaman canlarini mi çıkarmak lazim. dediklerinizde haklisiniz ama zor olmak icin kasmaya gerek var mi? kiymetli olmak icin her seye burun kiviramam yani kisilik meselesi herkes yapamaz. cuvala da gikimi cikarmayacak degilim oyle aptal asik modunda beklemiyorum ama adam saat almis sadece benim zevkime uygun degil diye basina calamam bunu.Bakın en büyük yanılgımız da bu. Ben bizzat kendi eski sevgilimde yaşadım bunu ve başka örneklerini de gördüm. Benimleyken bilmez etmez yapmaz dediğim her şeyi benden sonra tavlamak istediği insana alası ile yaptı. Yapana değil yaptırana da bakmak lazım ama en büyük hatamız bilmez onlar, onlar düşünemez, romantik değildir falan. Ucunda istedikleri bir şey olsun feleğinizi şaşırtacak süprizlerle gelebilirler. Ay aman bana bir hediye aldı ya şükrediyim, ay aman salata yaptı ya teşekkür edeyim falan diye diye madalya takmıyorlaz. Yılın eşi/sevglisi de seçmiyorlar. Günün sonunda daha çok emek verilen, daha çok kıymetli oluyor.
İlişkilerdeki minumum beklenti dövmemesi sövmemesi mi? Ben bu sözlerin çok geçmişte kaldığını düşünüyordum. Artık aştığımızı. İşte kocanın içkisi yok kumarı yok daha ne istiyorsun cümlelerinin?
İlk ben sizden alıntı yaptım, haksızdım, konuya yorum yapmam lazımdı sadece. Düşüncelerinizi kabullenemesem de saygı duyuyorum.
napmak lazim o zaman canlarini mi çıkarmak lazim. dediklerinizde haklisiniz ama zor olmak icin kasmaya gerek var mi? kiymetli olmak icin her seye burun kiviramam yani kisilik meselesi herkes yapamaz. cuvala da gikimi cikarmayacak degilim oyle aptal asik modunda beklemiyorum ama adam saat almis sadece benim zevkime uygun degil diye basina calamam bunu.
ben nasil yaparim, hediye kabul edilir mutlu olmus gibi yapilir asla bir sey soylenmez. ama daha sonra yeri geldikce kendi zevkimden bahsederim. aklinda yer etsin diye. bi saat gorurum mesela, aa bunun burasi boyle olsa daha guzel olurmus falan derim. hala da anlamiyorsa yine zevki tutturamiyorsa susar kabullenirim. hediye degistirtmek baskalarinin tercihi olabilir ama ben sanirim asla yapamazdim. cunku erkek arkadasima hediye alsam ve o ben bunu degil de bunu istiyorum diyip değiştirmeye kalksa ciddi anlamda bozulurum. ben konu sahibinin dedektif gibi hediyeyi arastirip cocuga bilenmesini hos bulmadim. daha hediye gelmeden verilmeden hediyeyi aramis taramis bulmuş begenmemis ve yol ariyor ben normal bulmadım.Ne yapmak lazım? Ben açıkçası farkında olmadan benim hiç beğenmedğim bir şey alsa 6 yıldır hiç mi anlamadın zevkimi diye çıkışmam, daha ılımlı olurum. Ama önceki cümlelerinden aslında zevkimi bildiği ya da en azından onun güzel bulduğunu benim pek beğenmeme ihtimalimin olduğu bir hediyeyi şansa bırakıp aldığını hissedersem (burda öyle mi değil mi bilmiyorum) o zaman konuşurum. Hediye verildiğinde olmasa bile daha sonra. Ben bu konuda biraz hassasım. Bilmeden sıkıntı değil ama bilerek bana bir şeylerin dayatılması hoşuma gitmiyor. Hele böyle tatlı tatlı yapılması, alttan alttan olması hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?