Erkek arkadaşımın aldığı hediyeyi beğenmedim:(((

sokaktan bir tane taş bile getirse benim için değerli olur sevdiğim adam almış derim bence çok abartıyorsunuz sizinkisi bulupta bunamak

Zevkleri genelde uyusmuyor olabilir ve emin degilim diye eklemis zaten . Ne yani gosteripte mi emin olmasi gerekiyordu. Benim zevkim de uyusmaz cogu insanla. O yuzden hediye yerine hediye ceki verip kurtulurum ama erkek arkadasi cuval bile alsa gikini cikarmamasi gerek.

Bakın en büyük yanılgımız da bu. Ben bizzat kendi eski sevgilimde yaşadım bunu ve başka örneklerini de gördüm. Benimleyken bilmez etmez yapmaz dediğim her şeyi benden sonra tavlamak istediği insana alası ile yaptı. Yapana değil yaptırana da bakmak lazım ama en büyük hatamız bilmez onlar, onlar düşünemez, romantik değildir falan. Ucunda istedikleri bir şey olsun feleğinizi şaşırtacak süprizlerle gelebilirler. Ay aman bana bir hediye aldı ya şükrediyim, ay aman salata yaptı ya teşekkür edeyim falan diye diye madalya takmıyorlaz. Yılın eşi/sevglisi de seçmiyorlar. Günün sonunda daha çok emek verilen, daha çok kıymetli oluyor.

Dertsiz başa dert açmak budur..
Arkadaşım,neden aşırı bir beklenti içindesin?sevgilin beğenmiş almış sonuçta begenmiyorsan bunu ona hissettirme arada bir tak koy kenara yani.ille sürekli kullanacaksın diye birşey yok.

Sizin düşünceniz saygı duyarım ama ben insanın bu kadar ezdirmemesi gerektiğini düşünüyorum. Günün sonunda çuval bile alsa gıkımı çıkarmam çok kıymete geçmiyor çünkü.

Sizin düşünceniz saygı duyarım ama ben insanın bu kadar ezdirmemesi gerektiğini düşünüyorum. Günün sonunda çuval bile alsa gıkımı çıkarmam çok kıymete geçmiyor çünkü.

Ne ezdirmemesi hanfendi. Dovuyor mu , sovuyor mu, alt tarafi begenmedigi bir hediye aliyor. Ilerde kiymet bilmezse o erkegin sorunu ama suan konustugumuz genc kizimizin sorunu.

bu durumda en güzeli o zaman değiştirmek
ama hediyeyi değil sevgiliyi
zevklerde uyuşmayınca zevkimin uyduğu bi sevgili eş bulmak mantıklı.
hem başımda ağrımaz boşa dedektiflikte yapmama gerek kalmaz.

Ne ezdirmemesi hanfendi. Dovuyor mu , sovuyor mu, alt tarafi begenmedigi bir hediye aliyor. Ilerde kiymet bilmezse o erkegin sorunu ama suan konustugumuz genc kizimizin sorunu.

İlişkilerdeki minumum beklenti dövmemesi sövmemesi mi? Ben bu sözlerin çok geçmişte kaldığını düşünüyordum. Artık aştığımızı. İşte kocanın içkisi yok kumarı yok daha ne istiyorsun cümlelerinin?
İlk ben sizden alıntı yaptım, haksızdım, konuya yorum yapmam lazımdı sadece. Düşüncelerinizi kabullenemesem de saygı duyuyorum.

napmak lazim o zaman canlarini mi çıkarmak lazim. dediklerinizde haklisiniz ama zor olmak icin kasmaya gerek var mi? kiymetli olmak icin her seye burun kiviramam yani kisilik meselesi herkes yapamaz. cuvala da gikimi cikarmayacak degilim oyle aptal asik modunda beklemiyorum ama adam saat almis sadece benim zevkime uygun degil diye basina calamam bunu.

Erkekler ve kadinlar yapi olarakta kafa olarakta degisiktir. Onlardan bir kadin gibi ince dusunmesini bekleyemeyiz. Sahsen ben oyle ince dusunen bir erkekte istemezdim. Ayrica bir iliski hediye alip vermekten ibaret degildir. O soylenenler zaten bir iliskide olmasi gereken olmazlardir.

Hediyesini begenmedigim arkadaslarimla bir daha dusuneyim arkadasligimi bundan sonra. Benim zevkime uygun hediye nasil almazlar.

Iyi gunler.

Dipsiz Not: Bu arada aptal asik filan degilim, hicte olmadim. Cuval a sesini cikarmamakla aptal asik olmanin bir tutulmasi da cok abes kacmis . Benim sesimi cikaracagim yerler farklidir.

Son düzenleme:

Ne yapmak lazım? Ben açıkçası farkında olmadan benim hiç beğenmedğim bir şey alsa 6 yıldır hiç mi anlamadın zevkimi diye çıkışmam, daha ılımlı olurum. Ama önceki cümlelerinden aslında zevkimi bildiği ya da en azından onun güzel bulduğunu benim pek beğenmeme ihtimalimin olduğu bir hediyeyi şansa bırakıp aldığını hissedersem (burda öyle mi değil mi bilmiyorum) o zaman konuşurum. Hediye verildiğinde olmasa bile daha sonra. Ben bu konuda biraz hassasım. Bilmeden sıkıntı değil ama bilerek bana bir şeylerin dayatılması hoşuma gitmiyor. Hele böyle tatlı tatlı yapılması, alttan alttan olması hiç.

ben nasil yaparim, hediye kabul edilir mutlu olmus gibi yapilir asla bir sey soylenmez. ama daha sonra yeri geldikce kendi zevkimden bahsederim. aklinda yer etsin diye. bi saat gorurum mesela, aa bunun burasi boyle olsa daha guzel olurmus falan derim. hala da anlamiyorsa yine zevki tutturamiyorsa susar kabullenirim. hediye degistirtmek baskalarinin tercihi olabilir ama ben sanirim asla yapamazdim. cunku erkek arkadasima hediye alsam ve o ben bunu degil de bunu istiyorum diyip değiştirmeye kalksa ciddi anlamda bozulurum. ben konu sahibinin dedektif gibi hediyeyi arastirip cocuga bilenmesini hos bulmadim. daha hediye gelmeden verilmeden hediyeyi aramis taramis bulmuş begenmemis ve yol ariyor ben normal bulmadım.

İlla saat mi almak zorundaydı peki? Zevklerinin uyuşmadığını kendi ağzıyla söylemiş. Ne diye gidip saat almış o zaman?
6 yıllık sevgilisinin zevklerini hiç mi bilmiyor? Saat yerine bi kolye alsaydı da olurdu bence konu sahibi için.
Sevgilinin bu hediyeyi biraz geçiştirme olarak aldığını düşünüyorum.
Kimse birine hediye alırken onun hoşlanmadığını bile bile gidip o hediyeyi almaz.
Hele hediye aldığı sevgilisi ise. 1 aylık değil 1 senelik değil 6 senelik sevgilisi.
Biraz da konu sahibi açısından bakmak lazım.
Ha bazı insanlar var hediye almayı bilmiyor cidden (mesela benim erkek arkadaşım) ama hiç birine burun kıvırmadım aksine teşekkür ettim sarıldım,kullandım hediyelerini.
1 senelik ilişkimiz olmasına rağmen benim klasik,ağır duran şeylerden hoşlanmadığımı bilir. Çünkü giyinişimden,konuşmamdan,taktığım takıdan anlaşılıyor bu. O da benim aksime daha ağırbaşlı şeyleri tercih eder. E ben şimdi ona hediye alırken tazmanya canavarlı tshirt alsam hoş olur mu sır ben öyle şeyleri seviyorum diye?
Hediye alırken karşı tarafın zevklerini de gözetmek lazım.
Konu sahibi arkadaş sende hediyeyi alınca bozulma olan olmuş artık, teşekkür et sarıl öp sevdiğini. Bunun için trip atmak surat asmak olmaz.

Gir tekrar saati degistir kendi zevkine gore. Gelince sevgilin mecbur onu verecek. Sen de mutlu olursun. Tabii ben olsam o ugrasmis kendi zevkine gore secmis der bana degistirme imkani bile sunsa, hic zevkime uymasa yine onun sectigini kullanmak isterdim. Diger turlu hediye olmuyo o.

Siparişe mi baktın ?
Adam tektaş alıp evlenme teklifi edicek olsaydı ? Bütün büyüyü bozacaktın
Almasaydı daha mı iyidi?

Onemli olan hediyye diyil. Onemli olan bunu dusunmesi. Size deger verib gonlunce bi seyler almak istemis. Begenmeseniz bile her halde deyistirme karti olur deyisirsin. Amma ayip olur direk yuzune ben bunu begenmedim demek

çok samimi söylüyorum, ben bir arkadaşıma, eşime v.s. hediye alsam, o da beğenmese bir daha anca rüyasında görür hediyeyi.. içimden gelir bir bileklik alırım, içimden gelir kaşıkçı elması.. sürekli acaba beğenir mi, zevkine uygun mu, ot mu çöp mü diye mi düşüneceğim.. hediye yahu bu, git beğendiğini kendin al o zaman..

Adi ustunde hediye , ayrica hediyeyi kontrol etmenizde farkli beklentiler icinde oldugunuzu gosteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…