bütün gece bunu dusunsuysen eyvahhBenim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm.yardımcı olun bana lütfen ((
canım 6 yıllık ilişkim diyorum şifrelerimizi biliyoruz tabiki limangodan alışverişteHangi site, kullanici adi ne, sifresi ne? Nerden bildiniz de baktiniz? Konu gercekci degil...
güldürdün beni canım ya çok teşekkür ederimBegenip begenmememn konusunda yorum yapamam, zevk senin.kirmadan degistirmek istedigini soylersin olmadi.
Evlilik yildonumumuzde esim bana tost makinesi aldi:) evde zaten vardi bir tane gayette saglamdi artik nerden geldi aklina , kim verdi o akli bilemiyorum.
Ambalaji acmadan once boyuta bakarak icten ice "aha kesin playstation bu ,ahahaha yuppii" diye sevinmistim, bi actim tost makinesi.
"Saol cinim, ni girik virdi" diyebildim, ne diyim.yine sanslisin bak.
canım inan bence bunu hangi bayan olsa yapardı bakardı yani. çünkü bakıp bulmam çok zor degil merak edip baktım ki görünce istemsiz yüz ifadem degişmesin diye bayanız işte merak ruhumuzda var yada en azından benim:)sevgiliniz bir enteresan, zevkinize uymayacağını ima etmiş bile bile almış..
siz de bir enteresansınız ama bu kadar merak da fazla değil mi hemen araştırmış bulmuşsunuz..
bi bekleseydiniz doğum gününüzü..
boşu boşuna güzel günlerin heyecanını kaçırmak bu olsa gerek..
takarsınız takmazsınız o da bence çok takmayacak bu durumu.. tahmin ediyor bence beğenmeyeceğinizi..
boşuna dertlenmeyin..
çok haklısın diyecek birşeyim yok inan ki allahım gönlüne göre versn herkesinKızlar inşallah dertleriniz hep böyle olur .eşim beni aldattı çocuğumu kaybettim, çocuğum hasta,bebeğim olmuyor, annemi kaybettim gibi dertlerde var kimsenin yanında sihirli lambası ve içinde cini yok konuyu eleştirmiyorum ama hayata bakış açınız bu olursa mutlu olamazsınız ve mutlu edemezsiniz ,eşinden kibrit çöpü bekleyenler var ve o kibrit çöpünü karısına hayat arkadaşına layık görmeyenler ..
peki değişim kartı koyan ünlü magazalar görgüsüzlükten ötürü mü koyuyorlar? o kadar verilmiş paraya üzülüyorum yoksa hiç umrumda olmaz takarım yanında birkaç kezalınmış Bi hediyenin değiştirilmesi kadar görgüsüzlük olamaz bence..
sorunuza cevap verim kullanıcı adı genelde mail adresi oluyor bildiginiz üzere ayrıca biz hep aynı adresten alışveriş yapıyoruz o yüzden biliyorum hiç zor olmadı yani yoksa dedektif tutarak araştırmadım. merakta ruhumuzda var çok iyi bişey degil ama bu böyleBen şunu anlamadım erkek arkadaşınızın verdiği siparişe nasıl bakabildiniz? birçok alışveriş sitesi var hangisinden aldığını nereden biliyordunuz, ayrıca kullanıcı adı ve şifreyi girmeden yani onun hesabına girmeden de siparişleri göremezsiniz alışveriş sitelerindeki şifrelerine kadar biliyor musunuz. Dert edecek bir şey yok çok teşekkürler güzel ama takacağım tarzda değil ben hep kolumda taşımak isterim değiştirsek dersin değiştirilir zaten o sitelerde değişim hakkı da var yani ama benim sevdiğim insan bana ne alsa takardım ama buraya yazacak kadar dert değil bir de eleştirmeniz hoş değil kendisi kendince beğenmiş düşünmüş önemli olan da bu ama aldığı hediyeye size vermeden bakmak da ayıp bence ne oldu bakınca böyle kendinizi yiyorsunuz.
evet zevkler renkler tartışılmaz saat konusunda biraz hassasım sadece. daha spor ve buyuk saatlerden hoşlanıyorum. bilegim ince olmasına ragmen kuçuk saatleri nedense kendime yakıştıramıyorumkonu sahibi resmini atsa da baksak belki de gerçekten güzeldir saat , kendi zevksizliğidir, zevkler ve renkler tartışılmaz ğerçi...
sorunum hediye ucuz dıye degil aksine pahalı diye bu beni rahatsız ediyor. keşke 5 liralık saat alsaydı taksaydım begenmesem bile birkaç kez. fakat biraz maliyetli olunca canım sıkılıyordüşünmüş almış. 5 liralık birşey bile alsa ben mutlu olur kullanırım
dedektiflik yapmadım her bayanın merak edecegi gibi hediyeyi merak ettim ve siteye girdigimde gördüm olay bu.Hani zevkler uymuyordu
Şimdiye kadar dert olmadiysa şimdiden sonrada olmamaliydi sabahlara dek uyutmayacak derecede
Ayrıca bi çoğumuz dedektiflik kısmına takıldık.ve sevgilinizi üzmemeniz için yorum yazdık.
peki anladım meraktan olmuş ta.dedektiflik yapmadım her bayanın merak edecegi gibi hediyeyi merak ettim ve siteye girdigimde gördüm olay bu.
beni çok iyi anlamışsın canım gercekten maddi degil sorun hatta fiyat olarakta bana yuksek geldi bunun içinde ayrıca üzüldümBütçe konusu olduğunu düşünmüyorum. Zevkleri şekil olarak ya da en biliyim metal kayış ya da deri kayış şeklinde farklılıklardır. Kimi çok taşlı sever kimio taşları hayatta takmaz. Yoksa maddi açıdan değildir bence.
canım akıllanmayacagız evet. bak tek tek anlatım eger o burdaki bir arkadaşın yazdıgı gibi bir ipe boncuk dizse ben onu bayılarak alırım veya bana kopardıgı bir çiçek herhangi bir sokaktan hepsi duruyor saklıyorum çünkü o adam benim için özel çok özel. zaten sorunda su o kadar para verdiği saati kullanamam düşüncesi. keşke 5 liralık saat olsaydı birkaç kez kullanıp bir yerde saklarım diyebilseydimHani düşünmesi yeterliydi.Demek ki öyle değilmiş...Demek ki illa senin istediğin olmalıymış.Demek ki düşünmek önemli değilmiş.Acaba erkek arkadaşının da hoşuna gitmeyen ne çok şey aldın ama adam sustu veya kullandı.Akıllanmayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?