Erkek arkadaşımın aldığı hediyeyi beğenmedim:(((

bütün gece bunu dusunsuysen eyvahh

Sevdiğim bana bez parçası bile verse öpe koklaya sevine sevine kabul ederim...
Zannımca fazla maddiyatçı ve beklentiler içerisinde olan bir insansınız.

Yahu hediyenin güzeli çirkini mi olur önemli olan seni düşünmüş kendi beğenmiş almış beklentiler içinde olmayın hiç bir zaman bana kalırsa beğenmedim de demeyin kalbi kırılır bundan sonra bir şey almak istese aklında hep sürekli soru işaretleri olur acaba beğenecek mi memnun kalacak mı diye gerek yok böyle şeylere gayet mutlu ve memnun şekilde beğendiğinizi söyleyin en azından görüştüğünüzde nezaketten takı verin bir şey olmaz. Böyle şeylere takılmayın Hayatta daha önemli şeyler var

Ah canım ya sen bu dertten ölürsün...nolcak şimdi..ah be dert ettiğin şeye bak..Acıdım erkek arkadaşına..maddiyat girmiş bu ilişkiye yazık...

Sevdigim biri kitap almisti dogum gunu hediyesi olarak, suratimi asmistim. Aslinda canimi sıkan beni dusunerek hissederek bir sey almamis olmasiydi. Kendi uygun gordugu icin almisti onlari ve icine bir not, disina bir hediye kabi yapmayacak kadar ozenmemisti. Kara bi posetle tutusturdu elime, bozulmustum..

Mesela ben de gecen sene sevdigim birine hediye olarak kitap aldim ama onun aradigi bi kitabi aldim, ondan once okudum, icine notlar koydum, begensin diye yanima zevkine guvendigim iki erkegi alip kravat gomlek sectim, kullandigi parfumu buldum aldim adini sormadan buna sasirdi, kitap kiyafetler parfum hepsini paket yapip verdim, bayildi mesela. Onemli olan ozenilmek bence. O saati guzel sekilde sunarsa, cop olsa takarim gururla koluma ben. Ama ozenilmezse, begensem de saati valla gonlum burulur.

Keşke aşık olduğum adam sevgilim olsa da tek sıkıntım aldığı hediyeyi beğenmemek olsa. Hatta almıyor diye hayıflansam.

güldürdün beni canım ya çok teşekkür ederim

canım inan bence bunu hangi bayan olsa yapardı bakardı yani. çünkü bakıp bulmam çok zor degil merak edip baktım ki görünce istemsiz yüz ifadem degişmesin diye bayanız işte merak ruhumuzda var yada en azından benim:)

çok haklısın diyecek birşeyim yok inan ki allahım gönlüne göre versn herkesin

alınmış Bi hediyenin değiştirilmesi kadar görgüsüzlük olamaz bence..
peki değişim kartı koyan ünlü magazalar görgüsüzlükten ötürü mü koyuyorlar? o kadar verilmiş paraya üzülüyorum yoksa hiç umrumda olmaz takarım yanında birkaç kez

sorunuza cevap verim kullanıcı adı genelde mail adresi oluyor bildiginiz üzere ayrıca biz hep aynı adresten alışveriş yapıyoruz o yüzden biliyorum hiç zor olmadı yani yoksa dedektif tutarak araştırmadım. merakta ruhumuzda var çok iyi bişey degil ama bu böyle

konu sahibi resmini atsa da baksak belki de gerçekten güzeldir saat , kendi zevksizliğidir , zevkler ve renkler tartışılmaz ğerçi...
evet zevkler renkler tartışılmaz saat konusunda biraz hassasım sadece. daha spor ve buyuk saatlerden hoşlanıyorum. bilegim ince olmasına ragmen kuçuk saatleri nedense kendime yakıştıramıyorum(

düşünmüş almış. 5 liralık birşey bile alsa ben mutlu olur kullanırım
sorunum hediye ucuz dıye degil aksine pahalı diye bu beni rahatsız ediyor. keşke 5 liralık saat alsaydı taksaydım begenmesem bile birkaç kez. fakat biraz maliyetli olunca canım sıkılıyor

Hani zevkler uymuyordu
Şimdiye kadar dert olmadiysa şimdiden sonrada olmamaliydi sabahlara dek uyutmayacak derecede
Ayrıca bi çoğumuz dedektiflik kısmına takıldık.ve sevgilinizi üzmemeniz için yorum yazdık.
dedektiflik yapmadım her bayanın merak edecegi gibi hediyeyi merak ettim ve siteye girdigimde gördüm olay bu.

dedektiflik yapmadım her bayanın merak edecegi gibi hediyeyi merak ettim ve siteye girdigimde gördüm olay bu.
peki anladım meraktan olmuş ta.
onun zevkiyle alınmış olmasının
sizi beğenir mi beğenmezmi diye kafa yormasının.
sitelerde onca gezinip uğraşıp sizin için didinmiş olmasının
hiç mi önemi yok.
beğeniverin gitsin hatta çok mutlu olduğunuzu söyleyin onuda onure edin
desin ki sevdiğim benim hediyemi çok beğendi uğraştığıma değdi.

beni çok iyi anlamışsın canım gercekten maddi degil sorun hatta fiyat olarakta bana yuksek geldi bunun içinde ayrıca üzüldüm

canım akıllanmayacagız evet. bak tek tek anlatım eger o burdaki bir arkadaşın yazdıgı gibi bir ipe boncuk dizse ben onu bayılarak alırım veya bana kopardıgı bir çiçek herhangi bir sokaktan hepsi duruyor saklıyorum çünkü o adam benim için özel çok özel. zaten sorunda su o kadar para verdiği saati kullanamam düşüncesi. keşke 5 liralık saat olsaydı birkaç kez kullanıp bir yerde saklarım diyebilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…