Cok yaniliyorsunuz bence bana hediye alacagini soylediginde ilk tepkim bana kendisinin ihtiyaci olan birsey almasi gerektigini soylemek oldu cunku o ogrenci bende ogrenciyim bana pahali bir hediye almasina gerek yoktur bunu o da bilir hemde bugune kadar aldigi ucuz veya pahali bir cok hediyesini cok begenerek kullandimNe aldığını araştırmanıbığını beğenmemeniz vs hiç hoş gelmedi bana kusura bakmayın. Ne bekliyodunuz yat kat falanmı? Ne alırsa alsın zaten beğenmeyecek birisiniz gibi geldi bana.
Pardonda bu skilde konusan birisi mi soyluyor bunu, ben zaten sizin dediginiz gibi birisi olsam onu kirmamak adina bu kadar dusunmem o kdar para verip aldigi hediyeyi ve benim asa kulanamayacgim biseyi bir dolpta saklamam cok hos olurdu sanirim size gore diyecek birsey bulamiyorum acikcasi...Nezaket kurallari ogretilmedi mi size? Hediye begenilmese de guleryuzle alinir, begenmedigin asla caktirilmaz, hatta begenmis gibi yapilir filan?
Bu kadar beklentili olmak iyi degildir. Birakin da insanlar kendi gonlunden gecirdikleri "hediye"yi alsinlar. Hediye bu, siparis degil.
Oncelikle ne yazdiginiz cok zor anlasiliyor, noktalama isareti noksanligindan olsa gerek.Pardonda bu skilde konusan birisi mi soyluyor bunu, ben zaten sizin dediginiz gibi birisi olsam onu kirmamak adina bu kadar dusunmem o kdar para verip aldigi hediyeyi ve benim asa kulanamayacgim biseyi bir dolpta saklamam cok hos olurdu sanirim size gore diyecek birsey bulamiyorum acikcasi...
Hani zevkler uymuyorduBurdaki yorumlar o kadar abartiliki inanin pisman oldum buraya yazdigima. Ya ben kendimi anlatamadim yada insanlarin kalbi o kadar kotu yonden bakiyor ki.. ben ogrenci oldugumuz icin rahatsiz oldum bu durmdan o kadar para verdigi saati takmazsam cok uzulurum ve bu zamana kadar aldigi butun hediyeleri cok begenerek kullandim oyle olmasa 6 yilda bu drumu ogrenmis olup buraya sormazdim. Pahali hediye istemedigimide belirtim.
Burdaki yorumlar o kadar abartiliki inanin pisman oldum buraya yazdigima. Ya ben kendimi anlatamadim yada insanlarin kalbi o kadar kotu yonden bakiyor ki.. ben ogrenci oldugumuz icin rahatsiz oldum bu durmdan o kadar para verdigi saati takmazsam cok uzulurum ve bu zamana kadar aldigi butun hediyeleri cok begenerek kullandim oyle olmasa 6 yilda bu drumu ogrenmis olup buraya sormazdim. Pahali hediye istemedigimide belirtim.
Benim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm.yardımcı olun bana lütfen ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?