Erkek arkadaşımın aldığı hediyeyi beğenmedim:(((

Erkek arkadaşım da bana ilk doğumgünümde saat almıştı, metalik gri. Ben de o ara rose olanları beğendiğim için, aldığı saati görünce dehşete düşmüştüm nasıl söylicem beğenmediğimi diye. Sonra koluma taktım ve bir iki gün derken 2 yıl kolumdan hiç çıkarmadım taa dün yeni bir saat alana kadar:) meğer o zaman zevksiz olan benmişim:)) kolunda görmeden yargıya varma bence :)

Ben şunu anlamadım erkek arkadaşınızın verdiği siparişe nasıl bakabildiniz? birçok alışveriş sitesi var hangisinden aldığını nereden biliyordunuz, ayrıca kullanıcı adı ve şifreyi girmeden yani onun hesabına girmeden de siparişleri göremezsiniz alışveriş sitelerindeki şifrelerine kadar biliyor musunuz. Dert edecek bir şey yok çok teşekkürler güzel ama takacağım tarzda değil ben hep kolumda taşımak isterim değiştirsek dersin değiştirilir zaten o sitelerde değişim hakkı da var yani ama benim sevdiğim insan bana ne alsa takardım ama buraya yazacak kadar dert değil bir de eleştirmeniz hoş değil kendisi kendince beğenmiş düşünmüş önemli olan da bu ama aldığı hediyeye size vermeden bakmak da ayıp bence ne oldu bakınca böyle kendinizi yiyorsunuz.

konu sahibi resmini atsa da baksak belki de gerçekten güzeldir saat , kendi zevksizliğidir , zevkler ve renkler tartışılmaz ğerçi...

Keşke tek derdimiz beğenmediğimiz kol saatimiz olsaydı arkadaşım...
Sen yine de gönül kırma beğenmiş gibi yap, çocuğun hevesi kursağında kalmasın.

Benim nişanlımda doğum günümde saat almıştı açıkçası pek beğenmedim ama ona belli etmedim çok sık takıyorum :)
Sonuçta düşünüp almış, ona beğenmediğinizi belli etmeyin.

arada bi tak yanında sevinsin..
diğer zamanlarda kıyafetime uymuyo diye çıkarırsın..
abartılacak bişi yok gibi...
düşünmüş almış ne güzel çocuk..
hediye yüzünden tatsızlığa gerek yok..

boşver ya. hediye hediyedir. eşimin doğumgünü aklıma bişey gelmedi. bari ihtiyacını alayım dedim: iç çamaşırı hahaha zavallı adam neler der acaba :)

düşünmüş almış almasaydı dahamı ıyıydı unutsaydı yada dahamı ıyıdı

sevgiliniz bir enteresan, zevkinize uymayacağını ima etmiş bile bile almış..
siz de bir enteresansınız ama bu kadar merak da fazla değil mi hemen araştırmış bulmuşsunuz..
bi bekleseydiniz doğum gününüzü..
boşu boşuna güzel günlerin heyecanını kaçırmak bu olsa gerek..
takarsınız takmazsınız o da bence çok takmayacak bu durumu.. tahmin ediyor bence beğenmeyeceğinizi..
boşuna dertlenmeyin..

hediyeyi begenmedi diye cok şımarıksın diyen bile olmuş cok ilginç yaa.. begenmeyebilir bu cok normal bence, ayrıca saat önemli bi aksesuardır ve ucuzda bişey değildir neden begendm diyerek yalan söyleyip bi köşeye atsınki yada keyif alarak değilde sırf mutlu etmek için taksınki? şahsen ben, eşimin begenmediği bişeyi sırf ben üzülmeyeyim diye kullanmasını istemem onu severek takması beni mutlu eder, 6 yıllık bi ilişki diyorsun zevklerimiz uymaz diye kendisi söyledi diyorsun, bence sende rahatça tarzına uymadıgını farklı bi modelle değiştirirse daha mutlu olabilecegini söyleyebilirsin, bence bu kabalık değildir bana yapılsa kabalık olarak görmem..

Kızlar inşallah dertleriniz hep böyle olur .eşim beni aldattı çocuğumu kaybettim, çocuğum hasta,bebeğim olmuyor, annemi kaybettim gibi dertlerde var kimsenin yanında sihirli lambası ve içinde cini yok konuyu eleştirmiyorum ama hayata bakış açınız bu olursa mutlu olamazsınız ve mutlu edemezsiniz ,eşinden kibrit çöpü bekleyenler var ve o kibrit çöpünü karısına hayat arkadaşına layık görmeyenler ..

Begenip begenmememn konusunda yorum yapamam, zevk senin.kirmadan degistirmek istedigini soylersin olmadi.
Evlilik yildonumumuzde esim bana tost makinesi aldi:) evde zaten vardi bir tane gayette saglamdi artik nerden geldi aklina , kim verdi o akli bilemiyorum.
Ambalaji acmadan once boyuta bakarak icten ice "aha kesin playstation bu ,ahahaha yuppii" diye sevinmistim, bi actim tost makinesi.
"Saol cinim, ni girik virdi" diyebildim, ne diyim.yine sanslisin bak.

Ben de sürekli bakarım hediyelere.
Bütün şifre ve mailleri hep aynıdır.
Hayır madem zevk uyuşmadığını, beğenilmeyeceğini düşünüyorsa beğenilmemesi de çok anormal değil.
Değişim kartı, iade durumu söylenirse ben olsam değişirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…