Erkek arkadaşımın annesinin söylediği

Tavrını koy,gitme

Erkek arkadaşın böyle birşeyi sana hangi psikoloji ile ne demeye söylüyor ? Sevgilisi ile annesinin arasının açılacağını düşünemeyecek kapasitede erkekle işin çok zor önce bunu söyleyeyim. İkincisi kadının söylediği evet hoş değil ama sinirle söylemiştir ne bileyim çıkıvermiştir ağzından zaten ikinize de söylenmiş bir laf, çok kötü niyetlerle söylese kendi oğlunu katmazdı o cümleye. Çok takılmazdım sanırım yerinde olsam.

Kendini guzel bir üslupla ifade et ve bu soze cok kirildim vs diyebilirsin. Bu gayet normal bir sey olur.

eeeee evlilik adımı atta daha neler duyarsın neler o yüzden kendi anneniz baska kaynanan baskadır her zaman

Ne anneler varmış be :) Ben şu zamana kadar annemin ağzından salak kelimesini bile duymadım.
Hem neden şimdiden erkek arkadaşını ve annesini alıştırıyorsun?? Neden gidip fırın getirmeler, yemek yapmalar, bilmem neler yapıyorsun????

Birşeye alıştırdığım yok yanlış anladınız herhalde. Erkek arkadaşımın ailesi başka şehirde yaşıyor, erkek arkadaşımda burada okuyor ve yalnız kalıyor. Her akşam beraber yiyoruz yemeğimizi ve yemekleride o yapıyor. Annesinin olmadığı bir dönemde canı birşey çekti bende yemek konusunda başarılı değilim, yapamazdım. Bende fırını getirdim, o yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…