- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi fattylamb94
-
Haklılar tabi erkeğe günah, ayıp olmadığından kızlar sahip çıksın.aaa olurmu kız kendine sahip çıksaydı kafasındalar
Onu kastetmediğimi anlamalıydınız.Neyse görüş farkı diyelim anlayamıyoruz birbirimizi.Babamla yatması için benim nasıl bi cesarete sahip olmam gerekiyor ki ? Ne alaka benle mi yatıyor. Bizim tanıştırmak gibi bi düşüncemiz henüz yoktu. Ama bu tez işi yüzünden mecburuz. Eğer bu şekilde yapmasak 4 5 binimiz gidecek. Ne gerek var öğrenciyiz. Mecbur kaldık bu duruma.
hoş degilIyi geceler kızlar.
2 senedir birlikte olduğum sevgilimle aynı bölümde okuyoruz. 4. Sınıfa geçtiğimiz için bitirme tezi yapmamız gerekiyor. Babamında okuduğum bölümle ilgili bir iş yeri var. Ben, sevgilim ve sınıftan bir kız arkadaşımızla birlikte bi ödev aldık. 3ümüz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bu ödevi kağıda dökebilmemiz için hepimizin prosesleri görmesi gerekiyor. Bunun için arkadaşım ve sevgilim bize gelecekler. Sevgilim 2 günlüğüne gelecek. Benim burda asıl yapmak istediğim şey fırsattan istifade babamla tanıştırmak. Eğer arkadaşın olarak tanırsa ön yargısız yaklaşacağını düşünüyorum.(Babam henüz sevgilim olduğunu bilmiyor.) Babama söyledim arkadaşlarımın geleceğini, gayet güzel karşıladı.
Ama annem sevgilim olduğunu bildiğinden hoş olmaz bizde kalması diyor. Sizce de hoş olmaz mı ?
Hislerime tercüman olmuşsunuz. Düşünsenize annem babam uyurken sevgilim kardeşimin yanından çıkıp ben ve arkadaşımın birlikte yattığı odaya gelip bana ahlaksız teklifte bulunsa, sonra bende kabul etsem...Evet sizin evde kalmasın kesinlikle, annenle babana yamuk olur, haberleri varken erkek arkadaşın sizin evde asla hoş olmaz ama gizlice orada burada birlikte kalın yani bu asla sorun değil. Toplumumuz da erkek arkadaşın evde kalması aşırı aşırı anormaldir, bunu yapan kız ve aile geniş mezhepli olmakla yaftalanır haa arkadan iş çeviren, erkek arkadaşıyla tatile giden kız modeli ise makbuldür.
Hemende çarpıtmaya ne meraklısınız.Evet sizin evde kalmasın kesinlikle, annenle babana yamuk olur, haberleri varken erkek arkadaşın sizin evde asla hoş olmaz ama gizlice orada burada birlikte kalın yani bu asla sorun değil. Toplumumuz da erkek arkadaşın evde kalması aşırı aşırı anormaldir, bunu yapan kız ve aile geniş mezhepli olmakla yaftalanır haa arkadan iş çeviren, erkek arkadaşıyla tatile giden kız modeli ise makbuldür.
Hemende çarpıtmaya ne meraklısınız.
Bende ilk önce annemle tanıştırmak isterdim ama farklı şehirlerde olmamız engel.Annen baban da o evde olacak, tam tersi çok iyi olur sizde kalması ki eğer evlilik düşünüyorsan hem sen onu senin ailenin yanında görmüş olacaksın, hem baban evine gelmiş gitmiş oturuşunu kalkışını görmüş olduğu bir genç olarak fikir yürütecek ilerde. Ben eşimi ilk annemle tanıştırdım, annem bekar evime gelmişti. Yemeğe çağırdık eve çok daha rahat bir ortam olacağı için. Kalmadı ama uzun uzun vakit geçirdik iyi oldu. İçine sindi.
Evet bişey demezdi evimize gelen misafire hiç bir zaman otele git kal demedi babam diyeceğinide sanmıyorum.ılerıyı dusunursek baba barız kandırıldıgı hıssıne kapılıp guvenı sarsılacak
baban sevgılın oldugunu bılse evınızde kalmasını ıster mıydı ?
Haklısınız o kadar otel varken bizde kalması saçma olur.ilerde ortaya çıktığında babanız kandırıldığını düşünecek. anneniz de pek razı değilmiş. başka bi yer ayarlasın kendine kalacak. illa gece de sizde kalmak zorunda değil ödev için.
10 ay sonra falan mezun olursam söylemeyi düşünüyorum.en az 1 yıl, hatta belki daha fazla süre babanıza söylemeyi düşünmüyorsanız kesinlikle sizde kalmasın derim. sonradan siz sevgiliydiniz de bana söylemediniz, beni kandırdınız tribi yapabiliyor babalar
10 ay sonra falan mezun olursam söylemeyi düşünüyorum.
Önceki 10-15 mesajımdada bahsettiğim gibi zaten biliyor babam aramızda bişeyler olduğunu ama sadece ne kadar ilerlediği gibi ayrıntıları bilmiyor. Işte onun için diyorum ki o kadar ayrıntıyı bilmeden tanıştırayım ki zaten mecbur tanışacaklar. Mevzu bizde 4 5 saat uyuması.aile yapınızı çok bilmiyorum tabi, sonradan kendini kandırılmış düşünmemesi için ne yapılması gerektiğini siz daha iyi bilirsiniz.
Önceki 10-15 mesajımdada bahsettiğim gibi zaten biliyor babam aramızda bişeyler olduğunu ama sadece ne kadar ilerlediği gibi ayrıntıları bilmiyor. Işte onun için diyorum ki o kadar ayrıntıyı bilmeden tanıştırayım ki zaten mecbur tanışacaklar. Mevzu bizde 4 5 saat uyuması.
İşte burda çok sapık düşünceler gördüm. Onları duyduktan sonra kararsız kaldım. Çevremde de bu kadar ahlaksız düşünen biri varsa yanlış mı anlar acaba dedim.tüm yazılan yorumları okuyamadım, dolayısıyla son 10-15 mesajınızda ne yazdığınızı bilememişim.
bence uyunmasında bi sakınca yok, ama benim ailem bu durumu uygun görmezdi. babanız bilmesine rağmen sorun yapmamış kalmasını, anneniz de temkinli yaklaşmak istemiş herhalde. sonuçta kararı siz vereceksiniz. 1 gece alt tarafı, çok büyük problem olmasa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?