Erkek arkadaşımın bizde kalması

niyetiniz ciddi madem annenle konuş babana herşeyi açık açık anlatsın

eve kimin geldiğini bilmek babanın hakkı.
bi de niyetiniz ciddiymiş.
gizlemen çok abes olur.
açıkca söyle ve baban da ona göre davransın.
bu kadarını bilmeye hakkı var
Şimdilik sadece konuştuğumuzu hoşlandığımızı düşünüyor. Ama haklısınız ciddi düşünüyoruz demem lazım. Ben sadece bunu tanımadan söylemek istemiyorum. Sonuçta biliyor çok da normal bir arkadaşlığımız olmadığını. Kafam karıştı valla.

Netlik olması açısından annen konuşabilir babanla.erkek arkadaşın o gece birşeyler yaşamak isteyebilir düşüncesi bana saçma geldi.bişeyler yaşamaya yeriniz de zamanınız da varken sevgilin iki gün bi zahmet uçkurunu sıksın:))
benim eşim sevgiliyken bize geldiğinde saatlerce wc'ye bile gitmemiş altına yapacaktı neredeyse:))
Neticede sevgilini ve aileni en iyi sen tanırsın.

Bence biraz fazla abartılmış sanırım fakat bizim ailelerimiz genelde böyle şeylere tepkilidir. Bence o çocuğun bunu düşünüp zaten kalmaması gerekiyor!

O zaman ben annemle konuşayımda açık açık söylesin madem. Babamın hoşlanıyor olarak bilmesi yanlış karşılanmış.
Yani o evde bişeyler yaşamamız kadar saçma bişey yok. O da diyor ben wc te bile gidemem diye :)

Bence biraz fazla abartılmış sanırım fakat bizim ailelerimiz genelde böyle şeylere tepkilidir. Bence o çocuğun bunu düşünüp zaten kalmaması gerekiyor!
O zaten sizde kalayım demedi bi otel falan bulurum dedi. Bende yakınlarda yok gidemezsin, gitsen gelemezsin dedim.

Bence rahat edemez ya
kendini köşeye sıkışmış hissedebilir
hele bir de babanız ayrıntılı sorularla bogarsa
ayrıca ortak karar almadan babanız açıkça söylemeyin
belki sevgiliniz daha hazır değil

Söylemem zaten babam bilmesi gerektiği kadarını biliyor. Insanlar anne babaların bu konularda ne kadar hassas olduğunu bilmiyormuş gibi konuşuyo. Babam daha tanımadan ben pat diye nasıl söyleyebilirim.
Hem dediğiniz gibi ona sormadan böyle bişeye kalkışmam. Ikimiz karar vermeliyiz buna.

Kalmasında sıkıntı görmüyorum. Sadece baba kandırıldığını düşünebilir ilerde. Ama açık görüşlü bir adamsa çok da dert etmez. Benim ünide samimi kız arkadaşlarımın geldiği gibi samimi erkek arkadaşlarım da gelirdi kimi Zaman kızlı erkekli kimi Zaman sadece erkek yakın arkadaşlarım. Ailemle birlikte oturur sohbet ederdik gayet güzel. Babamla çok iyi anlaştıkları babama işleri konusunda yol gösterdikleri de oldu. Arkadaş gibi oldular. Eşim de sevgiliyken gelir giderdi. Babamın kıl olduğu bir arkadaşım olmadı. İş babanda biter, kompleks yapacak bir adam değilse bence gelmesinde sıkıntı yok. Erkeklere potansiyel sapık gözüyle bakmak yanlış sonuçta sevgili olmayı geç en az iki yıllık okul arkadaşın.
Ek: pat diye sevgiliyiz demenin uygun olacağını düşünmüyorum. Zamana yay.

Hic hos olmaz yalan soylemen. Babanin tum guvenini sarsarsin. Her zaman herseyi babalar ogrenmek zorunda degildir. Ancak bu farkli, kandirmis oluyorsun. Ayni seyi sana yapsalar..? Annene katiliyorum

Bende sizin gibi düşünüyorum gelip babamın yanında oturmasında yatmasında bi sakınca yok. Zaten aksini söyleyenlerde sadece sapıklıkla suçladıkları için onlara hak veremiyorum.

Hic hos olmaz yalan soylemen. Babanin tum guvenini sarsarsin. Her zaman herseyi babalar ogrenmek zorunda degildir. Ancak bu farkli, kandirmis oluyorsun. Ayni seyi sana yapsalar..? Annene katiliyorum
Her türlü tanışacaklar yatması sorun diyorsunuz yani. Teşekkürler. Bir de şuna yalan demeseniz sevinirim. Sadece sevgili yerine arkadaş kelimesini kullanıyoruz. Ve aşk değil hoşlantı sevgi var diye düşünüyor. Bunun daha fazlasını bilmesini hiç bir zaman gerek yok babamın.

Bende sizin gibi düşünüyorum gelip babamın yanında oturmasında yatmasında bi sakınca yok. Zaten aksini söyleyenlerde sadece sapıklıkla suçladıkları için onlara hak veremiyorum.
Bizleri hiç ilgilendirmez aslında zaten gene en başa döndük.Siz en başta ne düşünüyorsanız yine öyle olacak.Ama sırf merakımdan yazıyorum .
Ben bu yazdığınızı anlamıyorum babamın yanında yatmasında sorun yok diyorsunuz ama sevgili olduğunuzu söylemekte sorun görüyorsunuz.Bana tezat geliyor.Yani bu şekilde düşünen sevgili olduğunu hayli hayli söyler gibi geliyor.Erkek arkadaşınızı evinizde yatıracak kadar cesursunuz aynı zamanda babanızdan çekiniyorsunuz.

Babamla yatması için benim nasıl bi cesarete sahip olmam gerekiyor ki ? Ne alaka benle mi yatıyor. Bizim tanıştırmak gibi bi düşüncemiz henüz yoktu. Ama bu tez işi yüzünden mecburuz. Eğer bu şekilde yapmasak 4 5 binimiz gidecek. Ne gerek var öğrenciyiz. Mecbur kaldık bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…