- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi fattylamb94
-
Onu tanıdıktan sonra söylemeyi düşünüyorum. Tek istediğim o gün onu tanısın sonra bilsin. Zaten daha önce onun babasıyla benim babam arasında küçük bi alışveriş olmuştu. Babam o zaman anneme sormuş arkadaşı bişeyler mi hissediyor acaba kızıma demiş. Şimdi babam o arkadaşım olduğunu duyunca az çok anlayacaktır.Erkek arkadasinla beraber yatmicaksin sonucta kalmasi cok normal.. Bende babani kandirmis gibi olacagini dusunenlerdenim... eger babanla aran iyiyse erkek arkadasinin sana biseyler hissettigini soyleyebilirsin. Boylece babanda bunu bilir ve ilerde olasi bir evlilik durumunda kendini kandirilmis hissetmez..
Onu tanıdıktan sonra söylemeyi düşünüyorum. Tek istediğim o gün onu tanısın sonra bilsin. Zaten daha önce onun babasıyla benim babam arasında küçük bi alışveriş olmuştu. Babam o zaman anneme sormuş arkadaşı bişeyler mi hissediyor acaba kızıma demiş. Şimdi babam o arkadaşım olduğunu duyunca az çok anlayacaktır.
Yani evine gelip seni yeme durumu olmuyor demek ki bu damatlarınO zaman çok gozune batmayin derim :) bende evinde kaldigim insani babamin karsisina damat diye cikarinca babam fena olmuştu napalim kismet dedim sonucta yatmadik kalkmadik alla alla :)
Yani evine gelip seni yeme durumu olmuyor demek ki bu damatların
O kardeşimle aynı odada yatarken babamın ve annemin odasının önünden geçip benim odama gelecek arkadaşım varken aramızda bişey geçecek. Babam bence bu kadar mantıksız düşünmez. Sonuçta istesek aynı şehirdeyiz bi ev tutar birlikte yaşarız. Kimsenin de ruhu duymaz. Babam bunların farkındadır bence.
Ama şimdi sen onun evinde kalmışsin yanında değil ya durum farklı :)Ama ben babama soyledim iste x gelecekler tanismaya evlenecez diye ( daha dogrusu annem soyledi ) babam bir morardi artik ne kadar sinirlendiyse ( evlenmek hic istemedigim icin artik aklindan neler gecti bilemem) 1 hafta sonra tanismaya geldiler esime dik dik bakiyordu hatta anneme de sormus bu kiz bunun evinde kaldi.! Cok kizginim onlara falan diye cok gerilmiştim vermicek beni diye bi baktim hoop verdi :) ama o 1 haftada aklindan gecenleri okumak isterdim
Ama şimdi sen onun evinde kalmışsin yanında değil ya durum farklı :)
Demek ki o dediğiniz mantıklı bi açıklama değil. Ikimizinde yalnız yaşadığı evlerimiz varken gidip annemizin babamızın yanında mı yakınlaşıcaz. Asıl bu bir teori bence. Babam zaten öyle bi düşünceye sahip olsa beni üniversiteye göndermezdi. Başka bir sebebi varsa bunu öğrenmek isterim bu saçmalık.Sebep soruyosunuz bende soyluyorum hanfendi. Bunlari dusunurmu bi baba? Dusunur. Sebep budur ve bana sorarsaniz yapmamalisiniz. Karar yine size kalmis.
Neden konu actiniz anlamadimki. Aciklama yapiyoruz gerekce sunuyoruz ama yine teorilerle geliyosunz. Babam bana guvenir diyosaniz o zmn kalsin size. Daha ne diyimki.
Sen ve eşin kendini bildikten sonra hiç bişey olmaz zaten. Bak ne güzel evlenmişsiniz darısı başımızaEvet ama benim o zaman erkek arkim degildi :)) arkadasim o evdeydi onla kaliyordum ben
Demek ki o dediğiniz mantıklı bi açıklama değil. Ikimizinde yalnız yaşadığı evlerimiz varken gidip annemizin babamızın yanında mı yakınlaşıcaz. Asıl bu bir teori bence. Babam zaten öyle bi düşünceye sahip olsa beni üniversiteye göndermezdi. Başka bir sebebi varsa bunu öğrenmek isterim bu saçmalık.
Kimseyi gömdüğümde yok, zorla burda tuttuğum da yok.O zmn git babana sor o sebebi evladim. Sen sordun bizde soyledik sebepleri. Her dedgimizide yerin dibine gomme meraki nedir? Allah Allah. Neden oyaliyosunuz bzi?
Sevgilim olduğunu öğrenince sadece bana nasıl davranacağını bana karşı hareketlerini inceler durur. Ben de istiyorum ki kişiliğine baksın her açıdan, ne kadar iyi, oturmasını kalkmasını bilen ve mesleğini ne kadar seven bi insan olduğunu görsün istiyorum. ( babamla meslektaş sayılırlar, en önemsediği konudur.)Aslında bence normal ben takılmam bu tür şeylere.
Ama baban arkadaşın değil sevgilin olduğunu öğrenince kötü hissedebilir.
Tepki vermeyecekse sevgilin olduğunu söyle kalsın ne var bunda çocuk yemeyecek sonuçta :)
Sevgilim olduğunu öğrenince sadece bana nasıl davranacağını bana karşı hareketlerini inceler durur. Ben de istiyorum ki kişiliğine baksın her açıdan, ne kadar iyi, oturmasını kalkmasını bilen ve mesleğini ne kadar seven bi insan olduğunu görsün istiyorum. ( babamla meslektaş sayılırlar, en önemsediği konudur.)
Size katılıyorum :) teşekkür ederim destek olduğunuz içinBence doğruyu yapıyorsunuz. Onu iyi gözlemleyin, ailenizin yanındayken ne yaptığına iyice bakın. Bu "hoş olmaz" tabirini de makul bulmuyorum: kime göre, neye göre? Babanızı da şimdilik takmayın, yıldırım aşkı denen bir şey var. Hem daha okuyorsunuz, sonradan sonraya da birbirinize ısınmış olabilirsiniz ama değil mi? Babanız da gözlemlesin, çaktırmadan fikrini alırsınız sonra. Erkekler birbirlerini iyi gözlemliyor.
Yeni nesil hatunlar akıllı, böyle devam aferin :))
Ay gerçekten mi :) bizimde aynı durum tasarım ve üretim :) babam onun mesleğe olan sevgisini görünce zaten artılar yağar diye düşünüyorum :)Babamla esim ayni meslekten sayilir. Esim tasarim, babam da uretim konularina hakim. Bu babam icin baya bir arti olmustu
Sevgilim olduğunu öğrenince sadece bana nasıl davranacağını bana karşı hareketlerini inceler durur. Ben de istiyorum ki kişiliğine baksın her açıdan, ne kadar iyi, oturmasını kalkmasını bilen ve mesleğini ne kadar seven bi insan olduğunu görsün istiyorum. ( babamla meslektaş sayılırlar, en önemsediği konudur.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?