- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
5 yıllık bir sevgililik sürecimiz var. En başından beri iş sebebiyle bekliyoruz evlenmek için. Erkek arkadaşım lise mezunu hep özel sektörde geçici ve yorucu işlerde çalıştı şimdi biraz daha iyi maaşlı bir işi vardı oradan da ayrılmış, zaten geçiciydi para biriktirmek için çalışıyordu ama sıkıntılı bir yerdi gerçekten. İş yerinde bir sorun olunca ayrılmış. İkimizde 26 yaşındayız. Nasıl olacak, ne yapacağız bilemiyorum. Hep umutluydum ama bu şekilde sürüp giderse nasıl olacak? bende daha iş sektörüne hiç atılmadım bir kaç yıl sürecek belki benimde işe girmem, sınavlara hazırlanıyorum. Sevgilimi çok seviyorum ufak tefek şeyler dışında saygı, sevgi hiç eksik olmadı. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Aynı şeyleri o da hissediyor, o kadar istiyor ki artık evlenmeyi, bir yuva kurmayı. bunalıma giriyor.. Yine ben moral vermeye çalışıyorum sen zekisin, çalışkansın bir gün inanıyorum iyi bir iş bulacaksın diyorum...
Düzenleme : Konu evlilik masrafları değil, evlenince ne olacağı. Bu yüzden şuanda bir nişan istemedim, erkek arkadaşımın ısrarlarına rağmen önce kendi sınavlarıma hazırlanmayı ve onunda bu süreçte iyi bir iş bulacağını söylemiştim. Yine de 5 yıl gibi bir süreden sonra onun beklemek istememesi, benim de içten içe artık evlenmeyi istemem bu konuyu açmamdaki sebep oldu. Cevabı kendimin bildiği soru, sadece dertlenmek istedim.
Düzenleme : Konu evlilik masrafları değil, evlenince ne olacağı. Bu yüzden şuanda bir nişan istemedim, erkek arkadaşımın ısrarlarına rağmen önce kendi sınavlarıma hazırlanmayı ve onunda bu süreçte iyi bir iş bulacağını söylemiştim. Yine de 5 yıl gibi bir süreden sonra onun beklemek istememesi, benim de içten içe artık evlenmeyi istemem bu konuyu açmamdaki sebep oldu. Cevabı kendimin bildiği soru, sadece dertlenmek istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: