- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi perilikosk64
-
pekı parayı versenız bu sızı cok mu etkıler ?
yanı sız parayı neden vermedınız burada yazılanlardan mı etkılendınız yoksa kendı ıcınızde de mı suphelerınız var ?
bellı kı var gozu kapalı neden veremedınız bu parayı ?
neden buraya yazdınız ?
saf dıyecekler ama ben olsam verırdım bu parayı ne oalcagını gormek ııcn
yapmayın lütfen. onbinden bahsediyoruz. bu işin blöfü olmaz. sokağa atılacak bir para değil bu. denemek için hemdepekı parayı versenız bu sızı cok mu etkıler ?
yanı sız parayı neden vermedınız burada yazılanlardan mı etkılendınız yoksa kendı ıcınızde de mı suphelerınız var ?
bellı kı var gozu kapalı neden veremedınız bu parayı ?
neden buraya yazdınız ?
saf dıyecekler ama ben olsam verırdım bu parayı ne oalcagını gormek ııcn
Ben tahminde bulunabilirim
O parayı söylediği tarihte geri ödeyecekti.
Sonra 40bin isteyecekti, onu da ödeyecekti.
En son 200bin isteyip arazi olacaktı
Not: Biraz paranoyakça oldu ama 2 çocuğunun babası tarafından dolandırılınca insan böyle oluyor
Ayy sen çok yaşa ne güldümmmm ahahahahahBen birine 20 lira verince uyuyamiyorum , sen ciddi misin
ya öle de işte ama şimdi olmadıyapmayın lütfen. onbinden bahsediyoruz. bu işin blöfü olmaz. sokağa atılacak bir para değil bu. denemek için hemde
belkı deBen tahminde bulunabilirim
Not: Biraz paranoyakça oldu ama 2 çocuğunun babası tarafından dolandırılınca insan böyle oluyor
Yenimi dolandırdı yoksa.. yeniyse diğer yere yaz canım merak ettim.
Yok yeni değil, hatta 1 kere de değil, evliliğimiz sürecince devamlı. Hem benden hem ailemden faydalandı öyle diyeyim.
Barışma umudu ile araba aldı ya bana, oradan ödeştik zatenAlacak verecek kalmadı
Geç oldu ama uyandım
Canım boşver benimkini şimdi uzun hikaye. Boşandıktan sonra böyle bir davada adama hakimler Güler. Boşanma Davası içinde dile getirirsin ozaman olur. Ben dolandırırmış falan değilim. Kocamdı verdim bişeyler için kullandı. Boşver benide ben espri olsun diye yazdım ancak sen Bayağı ciddisin bu konuda gördüğüm kadarıyla. Acı bir Tecrübe yaşayıp elindeki bütün parayı kaybetmek istemiyorsan o adama güvenme para falanda verme.Evliyken acamayacaginizi elbette biliyorum! Boşandım demişsiniz, şimdi neden acmiyorsunuz? 40.000 az bir meblağ değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?