ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

Ben tahminde bulunabilirim
O parayı söylediği tarihte geri ödeyecekti.

Sonra 40bin isteyecekti, onu da ödeyecekti.

En son 200bin isteyip arazi olacaktı

Not: Biraz paranoyakça oldu ama 2 çocuğunun babası tarafından dolandırılınca insan böyle oluyor

yapmayın lütfen. onbinden bahsediyoruz. bu işin blöfü olmaz. sokağa atılacak bir para değil bu. denemek için hemde

ver canım ertesi gün konu açarsn sevgilim benden ayrıldı diye üstüne bir bardakta soğuk su içersin. anlayamıyorum bne bu bayanlardan para isteyebilen erkekleri. eşin olsa neyse de sevgiliden para istemek nedir arkadaş. 100 tl de değil 10.000

paranoyakça değil bence ki insanın evli olduğu kocası böyle birşey yapmış demek ki sevgili ne yapmaz. kanıtlayamazda adam parayı geri ödemezse. bir bardak soğuksu içer üstüne artık arkadaş.

belkı de
neyse vermedıgı ıyı olmus zaten de bendekı saflık işte
adamın istemiş olması cok kotu burda

Olur mu olur..
Hiç mantıksız değil...
Not: 2 çocuğunun babasının borçlarını ödeyenler böyle düşünebiliyor :)

Yenimi dolandırdı yoksa.. yeniyse diğer yere yaz canım merak ettim.

10.000 yuksek meblag. Ama sevgilimin, hayati birlikte gecirmek istedigim kisinin ciddi bir saglik problemi ile ilgili ihtiyaci olsa veririm. (tabi ben veremem bende 10.000 yok da oldugunu varsaydim) Yani ne bileyim bilmek lazim, gercekten acil bir ameliyat hayati bir durumsa param da varsa veririm. Konuyu okumadim, saglik problemi neymis, sevgiliniz guvenilir mi, oralari hic bilmiyorum. Ben kendimi dusundum, guvendigim ömür gecirmek istedigim adamsa verirdim. Haa nolurdu, Kk okuya okuya hayati ogrendik, muhtemelen uzerine bir bardak su icerdim.

Allah biliyor da bana para vermiyor galiba, bu saf kiz dagitir diyor

Gecmis olsun. Hayatta pek de basa gelmeyecek bir sey yasamissiniz. Bundan sonra guzel insanlar cikar karsiniza umarim.

Ben bu para isteme, durumum kötü ayaklarından çok kıllanıyorum. Hep söylerim
Asla masum birşey barındırmaz içinde.. tecrübe tecrübe..

Yenimi dolandırdı yoksa.. yeniyse diğer yere yaz canım merak ettim.

Yok yeni değil, hatta 1 kere de değil, evliliğimiz sürecince devamlı. Hem benden hem ailemden faydalandı öyle diyeyim.

Barışma umudu ile araba aldı ya bana, oradan ödeştik zaten Alacak verecek kalmadı

Evliyken acamayacaginizi elbette biliyorum! Boşandım demişsiniz, şimdi neden acmiyorsunuz? 40.000 az bir meblağ değil.
Canım boşver benimkini şimdi uzun hikaye. Boşandıktan sonra böyle bir davada adama hakimler Güler. Boşanma Davası içinde dile getirirsin ozaman olur. Ben dolandırırmış falan değilim. Kocamdı verdim bişeyler için kullandı. Boşver benide ben espri olsun diye yazdım ancak sen Bayağı ciddisin bu konuda gördüğüm kadarıyla. Acı bir Tecrübe yaşayıp elindeki bütün parayı kaybetmek istemiyorsan o adama güvenme para falanda verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…