ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

bence once tavrını gözleyin. de ki ev aldım o para kalmadı artık. aceleye geldi kusura bakma.

sonra tepkiyi bekle. hemen vermese bile 1 ay mı dersın 1 yıl mı dersın yavaş yavaş uzaklaşmasını seyret.

Evet bu mantıklı gibi hiç düşünmemiştim. Ama bu takdirde de bana guvenmiyorumdur musun demez Mİ?
Ne ameliyatı allasen seninki hem yalanci hemde dolandırıcı kimseyle bu kadar ozelinzii paylaşmayin yahu evleniceginiz adam bile evlendkten snra ogrensin yani

Umarim parayi vermicek kadar aklın basindadir
Bir erkek bir bayandan para istiyorsa o adama adam demem ben arkadaşım sende deme

Annem babam hesabi kontrol ediyor okadar parayi cekemem hesap sorarlar de

Esimle sevgiliyken ki 5 senelikti iliskimiz aramizda hic para mevzusu gecmemisti. 1 su bile aldurtmazdi bana.
Nisanlandik ve ben en son dayanamayip konustum sen cok grurlusun ,aramizda hic maddiyat konusmadik evlenince ben senden haslikta isteyemem diyince paylasmaya baslamisti maddi durumunu.

Hos sey degil bence bir erkegin sevgilisinden borc istemesi

Ya bizim kızlar saf harbiden. Ayakta uyutuluyosun resmen. Bak ver 10bini, Allah aşkına ver, sonra bak adam ortadan nasıl kayboluyo, böylece ağzının payınu almış olursun. Bazı insanlar yaşamadan anlamıyo, idrak edemiyo. Yaşa gör, dersini al.

Bizim kızlar bu kadar safken böle erkeklerin işi ne kolay he. Kızı kısa sürede kapakla, sonra seviş ohhh, e bakıyo bu saf bundan parada kopartırım 10bin iste verirde. Yani yüz yüze görüşmeyede gerek yok biizim saftirikler netten konuştukları adama aşık olup ayrılamıyolar falan

Başka insan kalmadıda senden istyo 10 bin. Az uyanık olun ya

Yaa sakın öyle birşey yapma.. gurursuz erkekleri hiç sevmiyorum. Benimde eski erkek arkadaşım benden para istemişti. Ama 50 tl falandi onuda bana geri vermemisti

Teyzem nisanlandi tvye kadar teyzem almıştı sonra ayrıldılar teyzem ayrıldıktan 1 sene sonra bitirdi tvnin taksidini bide utanmadan altınları geri istediler...

Bir kısmı aileden . Ama hatırı sayılır bir kısmını kendim kazandım. .

Ne güzel güle güle harcayın
Emeklerle kazandığınız o parayı böyle dolandırıcılara vermeyin
Bir de bir sey aklıma takıldı bu adam öğretmen nasıl sizin yasadığınız sehre gelip kafasına göre 1 ay kalabiliyor tayini falan mı çıktı sizin yanınıza
Bu adamın kimliği bile sahte çıkabilir

Arkadaslar tavsiyenizi dikkate aldım ve erkek arkadaşıma , bana kalsa hemen vermek istediğimi fakat ailemin buna asla izin vermediğini yardimci olamadigim için Üzgün olduğumu söyledim. O da bana ailemin tavrının çok normal ve makul olduğunu, kendi çocuğu olsa onun da daha yeni tanıştığı birine bu kadar para vermesini istemeyecegini, kendisinin de çok zor durumda kaldığı için benden para istediğini, boyle sağlıkla ilgili bir konu olmasa asla istemeyecegini/isteyemeyecegini belirtti. Ayrıca çok utandigini ekledi ve lütfen olayı hiç yaşanmamış sayalım dedi...

sağlıkla ilgili bir ihtiyaçmış sanırım öyle bile olsa para isteme konusunda aklına gelecek kişi siz olmamalısınız.Artık sokaktan geçene kredi veriyorlar kredi notu düzgünse gitsin kredi çeksin, he bankaların bile kredi vermeye güvenmediği bir adamsa sizde para babası değilsiniz

Bukadar gurursuz erkekde varmi hayatta ya senden boyle bi mevlayi isteyebiliosa demekki gayet relax bi arkadas bence verme babam olsa guvenmem

Teşekkür ederim, cok sag olun. Ben Londra'da yüksek lisans yapiyorum şu an. O da dili iyi olduğu için kurum içi yurtdışı dil bursu gibi bir şey kazanmış. Detaylarına vakıf değilim.

Merhaba, ben size olacakları söyleyeyim, bu arkadaş 200 binin orda yattığını bildiği için 10 bini alabilseydi 1 ay sonra geri verecek ve borcunu ödemiş dürüst kişi olarak bir sonraki borç için hak kazanacaktı. Arkadaşımız da ödedi nasılsa deyip ikinci kez daha yüklü bir meblağı kendisine borç verecek, ondan sonrası artık sen sağ ben selamet.

iyi ki vermemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…