ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

Yahu ne tanık göstermesi ya. Insan kocasına dava açarmı paramı geri ver diye. Neyse gece gece tartışmaya gerek yok. Bence siz senet imzalatmayı ihmal etmeyin. Allah korusun size tanıkda yetmez.
Evliyken acamayacaginizi elbette biliyorum! Boşandım demişsiniz, şimdi neden acmiyorsunuz? 40.000 az bir meblağ değil.

30 sayfa olmus hepsini okudum ama sız cok az yazmıssınız
ne bıleyım ılıskınızın boyutu nasıl ?
adam nasıl bırı ?
ne kadar zamandır berabersınız ?
dogru duzgun hıc bır bılgı yok
buraya sevgılım para ıstıyor vereyım mı vermeyeyım mı dıye yazınca tabı kı mıllet verme der
bız hıc bıse bılmıyoruz
ama bana sorarsanız bu sekılde ıstemesı cok kotu olmus
bendekı bu saflıkla kendı adıma soyleyeyım 200 bınım olsa 10 bın verırım ben bu adama kı cok sevıyorsam onunda benı sevıp sevmedıgını anlamak ıcın
yıne de gozumde canlandıramıyorum bana gore bı adam sevgılısınden para ıstememelı

Aslında gerekli bilgileri yazdım. Ama dağınık oldu biraz. Kusura bakmayın. 3 aydır tanışıyoruz, kendisi öğretmen.

Teşekkür ederim, cok sag olun. Ben Londra'da yüksek lisans yapiyorum şu an. O da dili iyi olduğu için kurum içi yurtdışı dil bursu gibi bir şey kazanmış. Detaylarına vakıf değilim.

Detaylarıni iyice öğrenin bence
Londra'ya gelebilen adam 10.000 de bulabilirdi
Siz yine de inanmayın öyle üzüldüm utandım demesine
Temkinli olmakta fayda var

Haklı olabilirsiniz. Şu an bu soylediginiz şüpheler ile onu mahcup etmiş olmanın verdiği hüzün arasında gel gitlerdeyim. Ya çok iyi rol yapıyor ya da gerçekten samimi... Bugün daha detaylı ogrenmeye çalışacağım laf arasında.

Evlilik disi cinsel iliski yasamis olabilirsin bu seni baglar ( ben karsi degilim yanlis anlama) ama uste bir de para mi vereceksin?

Yaaa bu işte tuhaflık var 200 bini koparmak için Londraya mı gidilir arkadaş, ucuz bir yer mi o kadar da kolay mı?

Onu üzdüm vs. diye düşünerek çok da kafanıza takmayın
mahcup olacak adam en basından istemez zaten

Neden kredi çekmiyor bu adam biri bana söylesin..

1. Krediye faiz ödeyecek
2. Daha fazla prosedür var
3. Ödemeyi aksatırsa hukuki sorun olacak

Oysa konu sahibinden alırsa;
1. Faiz yok, aldığı kadar ödeyecek
2. Prosedürle uğraşmayacak
3. Ödemeyi aksatırsa gece uykuları kaçmayacak, belki hiç ödemeyip üstüne yatacak.

Onu üzdüm vs. diye düşünerek çok da kafanıza takmayın
mahcup olacak adam en basından istemez zaten
Bilemiyorum işte. .. Kötü hissediyorum biraz. Bi de burada bazen bahsedilen bir erkek profili var ya hani, alacağını aldıktan sonra aniden soguyup, uzaklaşan, kabalasan. Bu hiç öyle değil. Bana hala çok iyi davranıyor. Ben kötü hissettiğimi söylediğimde bile "kendine yüklenme yaptıysak ikimiz bir yanlış yaptık, suç ikimize ait" diyor. Bunlar etkiledi beni hep. ..

Alacağını aldıktan sonra aniden soğuyup, uzaklaşan, kabalaşan erkekler de başta çok iyi davranıyor ki zaten

Yani adam hem sen çok kazanıyorsun diye gurur yaparım diyor, hem de sevişmekten geri durmuyor. Anlaşılması zor bir durum.

Adam daha uzaklaşma evresine geçmemiştir
planı parayı aldıktan sonra uzaklaşmaktı belki
Bu kadar kısa sürede bu kadar yüz göz olmamalıydınız bence
fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler büyüklerimiz

Haklısınız. .. Ben de rahatsızim ama oldu bir kere...

pekı parayı versenız bu sızı cok mu etkıler ?
yanı sız parayı neden vermedınız burada yazılanlardan mı etkılendınız yoksa kendı ıcınızde de mı suphelerınız var ?
bellı kı var gozu kapalı neden veremedınız bu parayı ?
neden buraya yazdınız ?
saf dıyecekler ama ben olsam verırdım bu parayı ne oalcagını gormek ııcn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…