- 15 Kasım 2015
- 173
- 90
- 18
- 32
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Evliyken acamayacaginizi elbette biliyorum! Boşandım demişsiniz, şimdi neden acmiyorsunuz? 40.000 az bir meblağ değil.Yahu ne tanık göstermesi ya. Insan kocasına dava açarmı paramı geri ver diye. Neyse gece gece tartışmaya gerek yok. Bence siz senet imzalatmayı ihmal etmeyin. Allah korusun size tanıkda yetmez.
30 sayfa olmus hepsini okudum ama sız cok az yazmıssınızArkadaslar tavsiyenizi dikkate aldım ve erkek arkadaşıma , bana kalsa hemen vermek istediğimi fakat ailemin buna asla izin vermediğini yardimci olamadigim için Üzgün olduğumu söyledim. O da bana ailemin tavrının çok normal ve makul olduğunu, kendi çocuğu olsa onun da daha yeni tanıştığı birine bu kadar para vermesini istemeyecegini, kendisinin de çok zor durumda kaldığı için benden para istediğini, boyle sağlıkla ilgili bir konu olmasa asla istemeyecegini/isteyemeyecegini belirtti. Ayrıca çok utandigini ekledi ve lütfen olayı hiç yaşanmamış sayalım dedi...
Aslında gerekli bilgileri yazdım. Ama dağınık oldu biraz. Kusura bakmayın. 3 aydır tanışıyoruz, kendisi öğretmen.30 sayfa olmus hepsini okudum ama sız cok az yazmıssınız
ne bıleyım ılıskınızın boyutu nasıl ?
adam nasıl bırı ?
ne kadar zamandır berabersınız ?
dogru duzgun hıc bır bılgı yok
buraya sevgılım para ıstıyor vereyım mı vermeyeyım mı dıye yazınca tabı kı mıllet verme der
bız hıc bıse bılmıyoruz
ama bana sorarsanız bu sekılde ıstemesı cok kotu olmus
bendekı bu saflıkla kendı adıma soyleyeyım 200 bınım olsa 10 bın verırım ben bu adama kı cok sevıyorsam onunda benı sevıp sevmedıgını anlamak ıcın
yıne de gozumde canlandıramıyorum bana gore bı adam sevgılısınden para ıstememelı
Teşekkür ederim, cok sag olun. Ben Londra'da yüksek lisans yapiyorum şu an. O da dili iyi olduğu için kurum içi yurtdışı dil bursu gibi bir şey kazanmış. Detaylarına vakıf değilim.
Haklı olabilirsiniz. Şu an bu soylediginiz şüpheler ile onu mahcup etmiş olmanın verdiği hüzün arasında gel gitlerdeyim. Ya çok iyi rol yapıyor ya da gerçekten samimi... Bugün daha detaylı ogrenmeye çalışacağım laf arasında.Detaylarıni iyice öğrenin bence
Londra'ya gelebilen adam 10.000 de bulabilirdi
Siz yine de inanmayın öyle üzüldüm utandım demesine
Temkinli olmakta fayda var
Evlilik disi cinsel iliski yasamis olabilirsin bu seni baglar ( ben karsi degilim yanlis anlama) ama uste bir de para mi vereceksin?Bazı arkadaşlar geçenki konumdan bahsetmiş. Evet doğru daha yüzyüze ilk kez 1 ay kadar önce görüştük. Fakat kendisi o süreden beri Benin yaşadığım şehirde kalıyor ve neredeyse her gün buluşuyoruz. Bir de -evlilik oncesi iliskiyi zina olarak gorup buna karsi cikmama ragmen- hata yaptım ve çok tepki alabilirim belki ama bu kadar kısa sürede tanismaimza rağmen cinsel iliski yaşadık 5-6 kez. Bunun getirdiği yakınlıktan da cesaret almış olabileceğini düşünüyorum.
Evlilik disi cinsel iliski yasamis olabilirsin bu seni baglar ( ben karsi degilim yanlis anlama) ama uste bir de para mi vereceksin?
Detaylarıni iyice öğrenin bence
Londra'ya gelebilen adam 10.000 de bulabilirdi
Siz yine de inanmayın öyle üzüldüm utandım demesine
Temkinli olmakta fayda var
Adamın yabancı dili iyi olduğu için kurum içi yurtdışı dil bursu gibi bir şey kazanmış.Yaaa bu işte tuhaflık var 200 bini koparmak için Londraya mı gidilir arkadaş, ucuz bir yer mi o kadar da kolay mı?
Adamın yabancı dili iyi olduğu için kurum içi yurtdışı dil bursu gibi bir şey kazanmış.
Konuları iyi okusanıza yahu
aynını yazdım. devlet memuru çok kolay çekebilir. onu bende anlamadımNeden kredi çekmiyor bu adam biri bana söylesin..
Haklı olabilirsiniz. Şu an bu soylediginiz şüpheler ile onu mahcup etmiş olmanın verdiği hüzün arasında gel gitlerdeyim. Ya çok iyi rol yapıyor ya da gerçekten samimi... Bugün daha detaylı ogrenmeye çalışacağım laf arasında.
Neden kredi çekmiyor bu adam biri bana söylesin..
aynını yazdım. devlet memuru çok kolay çekebilir. onu bende anlamadım
Bilemiyorum işte. .. Kötü hissediyorum biraz. Bi de burada bazen bahsedilen bir erkek profili var ya hani, alacağını aldıktan sonra aniden soguyup, uzaklaşan, kabalasan. Bu hiç öyle değil. Bana hala çok iyi davranıyor. Ben kötü hissettiğimi söylediğimde bile "kendine yüklenme yaptıysak ikimiz bir yanlış yaptık, suç ikimize ait" diyor. Bunlar etkiledi beni hep. ..Onu üzdüm vs. diye düşünerek çok da kafanıza takmayın
mahcup olacak adam en basından istemez zaten
Bilemiyorum işte. .. Kötü hissediyorum biraz. Bi de burada bazen bahsedilen bir erkek profili var ya hani, alacağını aldıktan sonra aniden soguyup, uzaklaşan, kabalasan. Bu hiç öyle değil. Bana hala çok iyi davranıyor. Ben kötü hissettiğimi söylediğimde bile "kendine yüklenme yaptıysak ikimiz bir yanlış yaptık, suç ikimize ait" diyor. Bunlar etkiledi beni hep. ..
Bilemiyorum işte. .. Kötü hissediyorum biraz. Bi de burada bazen bahsedilen bir erkek profili var ya hani, alacağını aldıktan sonra aniden soguyup, uzaklaşan, kabalasan. Bu hiç öyle değil. Bana hala çok iyi davranıyor. Ben kötü hissettiğimi söylediğimde bile "kendine yüklenme yaptıysak ikimiz bir yanlış yaptık, suç ikimize ait" diyor. Bunlar etkiledi beni hep. ..
Haklısınız. .. Ben de rahatsızim ama oldu bir kere...Adam daha uzaklaşma evresine geçmemiştir
planı parayı aldıktan sonra uzaklaşmaktı belki
Bu kadar kısa sürede bu kadar yüz göz olmamalıydınız bence
fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler büyüklerimiz
pekı parayı versenız bu sızı cok mu etkıler ?Haklı olabilirsiniz. Şu an bu soylediginiz şüpheler ile onu mahcup etmiş olmanın verdiği hüzün arasında gel gitlerdeyim. Ya çok iyi rol yapıyor ya da gerçekten samimi... Bugün daha detaylı ogrenmeye çalışacağım laf arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?