Erkek arkadaşımın kardeşine sinir oldum

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
Kızlar dün akşamdan beri çok gerginim erkek arkadaşımın kardeşine(aynı yaştayız) sinir oldum şehir dışında okuyor geldiği gibi kız arkadaşını eve çağırıp abisine sormadan yemeğe yatıya falan bırakıyor erkek arkadaşımda bu durumdan rahatsız eve bir gidiyor evde yabancı bir kız…tabi onlarda rahatsız olmasın diye ve bende huzursuz olmayım diye yemeğe bile evde kalmadan çıkmış bütün akşam eve gitmedi başka bir evleri var orda kalırım dedi çünkü sevgilimin yatağında yatacak olan o kız! başka kalabilecek odalarıda olmadığı için mecburen evdelerinde kalamıycak başka bi evleri oraya gidip bu havada buz gibi evde kalacaktı ki Allah tan kız bir sebeple kalamamış eve gitmiş.şimdi ben kızmakta haklı değimliyim bu ilk defa olan bir şey değil hep böyle yapıyor o evde senin abin var ona hiç danışmadan arkadaşlarını çağırıp kafasına göre hareket ediyor şimdi siz benim yerimde olsanız kendi kendinize kızmaz mısınız erkek arkaşınızı kıskanmazmıydınız.çok sinirim bozuk erkek arkadaşımda kardeşine tepkisini belli etmiş şimdi araları bozukmuş.sizce ben kızmakta haklı mıyım yoksa haksız mıyım düşüncelerinizi merak ediyorum:26:

Son düzenleme:
kendi aralarındaki sorun.. kardeş arasına girilmez.. kocanız değil nişanlınız değil ..
kendileri çözsünler..

canım haklısın ama senin yapabileceğin bişey yok ki erkek arkadaşının kardeşiyler konuşup halletmesi gereken bi durum. onlar evdeyken erkek arkadasında cıkması dısarı fln belki rahat edemedikleri için kardeşide böyle bişey yapmaz bi daha

ben zaten aralarına girmedim kıza da bir şey demedim sadece sinirim bozuldu sonuçta o benim sevgilim ve onu kıskandım...

evet haklısın canım erkek arkadaşım orayı terk etmesin onlar rahatsız olsun aslında

bence de tepkın yersız..

sonucta henuz sevgılısın ,kardes arasında kı davranıslara ılıskıye karısma

kendı aralarında halletsınler

bence de tepkın yersız..

sonucta henuz sevgılısın ,kardes arasında kı davranıslara ılıskıye karısma

kendı aralarında halletsınler

aralarına girmedim evet sadece sevgilim ama ciddi bir ilişkimiz var 2 yıldır beraberiz ve bu durumdan hoşnut olmadım ama tabi herkesin kendi görüşü her türlü fikirlerinizi almak isterim

ben de olsam rahatsız olurdum, erkek arkadaşım ve kim olursa olsun yada sıfatı ne olursa olsun.. neler duyuyoruz, kızın ne olduğu belli mi, neler duyuyoruz, arkadaşının eşine sarkıntılık yapanlar var bu memlekette.. bu da gerçek kim inkar edebilir..

bence müdahil olman gereken, sana da laf düşen bir konu, erkek arkadaşına da rastini çek, istemediğini açıkça belli et, o alsın önlemini, yarın birgün o kız arkadaşlrını da getirir, benim kuzenim evliyken yaşadı bunu, hem de kız bizim akrabamız, kocasının ofisine arkadaşlarını götürüp birşey danışacaktık cem abi diye gitmiş hatun, adam avukat, neymiş msn adresini hacklemişler ne yapabilirlermiş, msn kullanıyorsan internnetten araştır ne yapabilirsin, sonra da abuk sabuk böyle ziyaretler, bizi de eve geçerken şurada indir, burada indir, birşeyler mi içsek, bu da arkadaşım..., falan bir sürü böyle saçmalık, tanışıklığı da kuzenimden sonuçta. o kız da erkek arkadaşımın abisi hadi bi şu bahane bu bahane uğrayalım diye saçmalamayacğı ne malum, ne yapacağı belli mi, hem yatağında yatmak ne demek yaaaa.... bana ters valla, o kadar da rahat olmamak lazım,..

benim ev arkadaşım diğer ev arkadaşımın sevgilisini bizim evde ayartmıştı valla, biz de kuaförde bekliyoruz gelecek diye, tutmuş ne demiş biliyor musunuz, seni ilk ben beğenmiştim, o önce söyledi demiş ve olmadık hareketler yapmış, kısacık şortla geçip karşısında bacaklarını ayırıp oturmuş, sonradan çocuk bana mesajlarını gösterdi tamam ben suçluyum ama o da bunları yaptı masum değil diye, biz de o kızı sonradan almıştık eve parası yetmeyecek diye o şehirde, sonradan atanıp gelmişti öğretmen olarak benim ünv.den arakdaşımdı, diğer arkadaşıma bunu yaptı yani.... hiçççç güvenme hiç, ben bu konuda çok katı düşünüyorum...

evet söyledikleriniz olmuycak şeyler değil ki zaten olmuş.erkek arşadaşım benim bozulduğumu anladı zaten ve bana sen üzülme falan dedi yani tepkimi biliyor ve bana hak veriyor sadece ben aralarına girip kardeşine birşeyler demedim sadece sevgilim biliyor bu durumdan hoşnut olmadığımı zaten oda hoşnut değil tepkisi belli etmiş kardeşine

anladım, onun halletmesi en güzeli, ama göz yumma derim son olarak, takip et bu işi.. inşallah bir daha olmaz canım, bunların hiçbirini de yaşamazsın inşallah, sadece örnek aklıma geldi payşlaştım, arkanı kollamak lazım her zaman.. mutluluklar :)))

yanı kardesının evı oldugu ıcın heralde rahat hareket edıyo ama sevgılınız tavrını koyduysa artık ızınsız getırmez heralde

evet onunda evi ama o evde tek başına yaşamıyor yani diğer aile üyelerinide düşünmesi lazım.evet tepkisini belli etti sanırım bundan sonra danışmadan getirmez

bende olsam kızardım ve kıskanırdım sonuçta abiside orda kalıyor hemde bekar eve kız getirmesi hemde yatılı çok yanlış

tabiki yanlista anne babasi bu kadr tepli vermiyorsa rahattir sonucta
hani ben bu kadar karismazdim aile iclerine ev benim olsa yada kocam olsa karsidaki kisi tabiki dilegimi derdim ama bu sekilde dis kapinin mandali olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…