Erkek arkadaşımın kardeşine sinir oldum

evet size çok katılıyorum tabiki bende sınırımı billirim hatta çoğu yerde aile içi sorunlarında ailen onlar senin demişimdir amacım ortalığı karıştırmak ve işlerine karışmak değil sizinde dediğiniz gibi kardeşinin beni düşünmesi gerekiyordu beni tanıyor ve biliyor sonuçta benden bihaber biri değil dediğiniz gibi sevgilimin yatağında başka birinin yatmasına razı olamam

Son düzenleme:

siz beni çok iyi anlamışsınız size çok teşekkür ederim bu ilk defa olan birşey değil çünkü alışkanlık yapabilir demişsiniz ki o zaten yaptı bile ben sevgilisiyim diye ev işlerine karışamam ama benim sevgilimi ilgilendiren şeylerde söz hakkımın olduğunu düşünüyorum

senın sevgılını ne kadar cok sevıpde deger verdıgın zaten ortada anladıgım kadarıyla akılı ve aynı zamanda mantıklısınkı sende ınsanlara karsı sınırını bılıyorsun bu cok guzel hattakı deger verdıgın erkegın rahatsız olmasıda senıde rahatsız etmıs kıskanclıgın yanında bırazda buda var ve haklısında kardesının sorumsuzlugu yuzunden en basıtınden adamın huzuru rahatı kacıyor ama benım sana demek ıstedıgım aman sınırnı ıyı belırle yarın bırgun evlenırsen sana karsı nasıl davranılması gerektıgını sımdıden bılsınler ama bunu yaparkende aman cok dıkkatlı olki arayı acan ınsan olarak gorunme

ben kardeşi zaten bana sorsun demiyorum canım ama yinede kötü oldum beni düşünmesini isterdim dedim benim sevgilime güvenim sonsuz ama yine de bu durumdan hoşnut olmadım bunun ona olan güvensizlikle alakası yok

siz beni çok iyi anlamışsınız size çok teşekkür ederim bu ilk defa olan birşey değil çünkü alışkanlık yapabilir demişsiniz ki o zaten yaptı bile ben sevgilisiyim diye ev işlerine karışamam ama benim sevgilimi ilgilendiren şeylerde söz hakkımın olduğunu düşünüyorum

elbetkı söz hakkın var guzelım bunu kımse yok sayamaz sonucda sen o ınsanı hayatına almıssın ona deger vermıssın nedemek :))

evet canım aynen öyle sonuçta sevgilimde rahatsız oldu dediğin gibi ben ondan da rahatsız oldum

lionessss ben burada cok eskı uyeyım ama bugunlerde anca sıteye ılgı gosterebıldım ben daha arkadaslık teklıfı nereden nasıl yapılır bılemıyorumda bana arkadaslık teklıfı gonderebılırsen kabul ederım :)) gorusmek dileğiyle

bende sizin gibi eve arkadaşlarımı çağırıyorum tabi kardeşide çağırır ama abisinin hiç haberi bile yok ve o kız benim sevgilimin yatağında yatacak ben o kısmından hoşlanmadım

anne babanın haberi olduktan sonra ne olacakki.üstelik kız erkek arkadaşınızın yatağında sadece yatacak.tapulayacak değil.üstelik çarşaf değişir,yastık değişir,yorgan değişir.

e şimdi kimse,abimin kız arkadaşı var diye,evine arkadaşını çağırmasın mı?
madem yatağında yatmasından rahatsız oluyosunuz,erkek arkadaşınızın yatağında kardeşi yatsın,misafirde diğer yatakta yatsın,olmaz mı?

Canım çok çok haklısın kızmakta.
Kim olsa kızardı senin yerinde.
Ayrıca nişanlın değil, eşin değil diyen arkadaşlara da hiç ama hiç katılmıyorum.
İnsanların birbirlerinin hayatlarında söz sahibi olmaları için illa parmakta bir yüzüğün olması gerekmez.
Önemli olan iki insan arasındaki gönül bağıdır.
Bu iki insan arasında gönül bağı var.
Kıskanmakta da sonuna kadar haklı.
Ne münasebet elin kızı benim sevgilimle aynı evde kalacak.
Hiç olacak iş midir bu?
Siz nasıl kocanızın kardeşinin kız arkadaşı ile aynı evde kalmasından hoşlanmazsanız bu kız da hoşlanmıyor.

Ayrıca ne pis bir kızmış o öyle. Nasıl basit bir şeymiş.
Sevgilinin yatağında nasıl yatabilir? Her şeyi geçtim iğrenmiyor mu elin adamının yatağında yatmaktan?

ben böye bir şeyi asla kabul etmem canım

senin yaşıtların o eve geliyo sevgilinin yatağında yatıyor erkek ardaşınla konuş bence oda kıskardeşi yada annesi ile konuşsun
benim sevgilim benim yaşıtımdaki bir kız ile aynı ortamda bulunacak ben oturup konuşamıyorken onların evine gidemiyorken başka kız gelecek üstüne üstlük benim yatağımda yatacak

yıkarım ortalığı kaynanamı bile ararım gerekirse ve bir daha evlerine bböyle kimseyi kabul etmemlerini bile söylerim

Son düzenleme:
anne babanın haberi olduktan sonra ne olacakki.üstelik kız erkek arkadaşınızın yatağında sadece yatacak.tapulayacak değil.üstelik çarşaf değişir,yastık değişir,yorgan değişir.

ama ıyıde yatagı meşgul edılende anne baba degıl erkek arkadas kımse kımsenın rahatını bozma luksu yoktur ha evın ıcınde mısafır agırlanma durumu bu cesıt sıkıntı yasatacaksa o zaman cagırmıyacak

ben olaya o an o kadar dahil olmadım senin yatağında o yatmasın falan demedim.. ayrıca evine arkadaş çağırmasın demiyorum ama o çok düşüncesiz davrandı buna abisi böyle dedi evde tek kendi yaşıyormuş gibi kararlar veriyor dedi

tamam kzııp söylenebilirsin canım haklısın ama onlar bı aile nişanlı değilsin sözlü değilsin zaten sevgilinde dogru kararlar alabılıor okuduğum kaddarıyla bence sen girme araya herkes kenara çıkar olan sana olur

evet canım ben nişanlısı değilim ama nişanlısı olma adayıyım mesela sırf parmakta yüzük yok diye ben hiç mi söz sahibi olamıycam onun hayatında

Evet canım sen rahatsız oluyorsan erkek arkadaşının kardeşi eve kız arkadaşını yatılı olarak çağırmayacak! Bu kadar basit.
Bu rahatsızlığını sevgiline belirtmeye hakkın var diye düşünüyorum.
Sen ablanla kalsaydın ve ablan erkek arkadaşını eve getirse ne yapacaktı acaba sevgilin?
Bir de bu açıdan düşün bakalım.
Ben olsam kesin ve net söylerim ya o kız gelmeyecek ya da başka eve çıkacaksın.
Bitti.

evet canım ben nişanlısı değilim ama nişanlısı olma adayıyım mesela sırf parmakta yüzük yok diye ben hiç mi söz sahibi olamıycam onun hayatında

Olacaksın tabi ben eşimin hayatında ne kadar söz sahibi isem sen de onun hayatında o kadar söz sahibisin.

dimi canım ben o kadar ileri gitmedim ama sevgilimle konuştuk zaten kardeşine tepkisini belli etti

oğlumun kız arkadaşı benim evime ve benim misafirime karışamaz.ben, kim gelirse neresi müsaitse orada orada yatırırım.oğlum ne zaman evlenip evi olursa o zaman evine karışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…