- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
tabiki yanlista anne babasi bu kadr tepli vermiyorsa rahattir sonucta
hani ben bu kadar karismazdim aile iclerine ev benim olsa yada kocam olsa karsidaki kisi tabiki dilegimi derdim ama bu sekilde dis kapinin mandali olurdum
anlıyorum seni canım sonuçta sevgilin ve kıskanman normal ama ailesi seni biliorsa uzun sürelide bir ilşkin varmış hem zaten ortada yanlış birşeyin olmasına onlarda izin vermez zemin hazırlamaz. ama bukadar kızıp tepki gösterdiğin kız kardeşinin kulağına giderse o zman hiç hoş olmaz.
ama erkek arkadaşım sonuçta ve 2 senedir beraber olduğumuzu onlarda biliyorlar dış kapının dış mandalı durumunu aşmış durumdayız bence tamam ev içi işlerine karışma hakkım yok ama bu farklı bir durum bence
ben neye sinir olduğuna bir anlam veremedim sen sadece bir el kızısın kocan değil birşeyin değil evlerine misafir çağırırlarken sanamı soracaklardı? kızın kendi evi istiyorsa hergün 5 kişi çağırır anne baba izin verdikten sonra sana noluyorki? erkek arkadaşında sen böyle anlamsız tepkiler veriyorsun diye sana karşı tepkiliyi oynuyodur ama istese kardeşine söleyip engelleyebileceğine göre onuda rahatsız etmiyor bu durumda sana sadece susup oturmak düşüyor şekerim
iyide benimde arkadaşım geldiğinde kardeşimin yatağında yatıyor kardeşimde salonda yani bunda bir saygısızlık yok ki. eve misafir geldiğindede yeri gelirse yatağımızda yatabiliyorlar annem salona açıyor bize. biçok kız eve arkdaşlarını getirip sabaha kadar dertleşir, gülüşür, eğlenir vakit geçirir sabahlar falan. bu çok normal. abiside bir günlüğüne yatsın koltukta kardeşi üniv.den gelmiş bir süre kalıp gitcek belki arkdaşıyla vakit geçirmek istemiştir ne var bunda. saygısızlık diye görmüyorum ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?