Erkek arkadaşımın kardeşine sinir oldum

tabiki yanlista anne babasi bu kadr tepli vermiyorsa rahattir sonucta
hani ben bu kadar karismazdim aile iclerine ev benim olsa yada kocam olsa karsidaki kisi tabiki dilegimi derdim ama bu sekilde dis kapinin mandali olurdum

ama erkek arkadaşım sonuçta ve 2 senedir beraber olduğumuzu onlarda biliyorlar dış kapının dış mandalı durumunu aşmış durumdayız bence tamam ev içi işlerine karışma hakkım yok ama bu farklı bir durum bence

Son düzenleme:
yani canım bence abartmışsın gibime geliyor. sonuçta benimde arkdaşım çok sevdiğim ve senelerdir tanıdığım kız arkadaşım uzak bir şehirde oturuyor ve her yaz gelir 1 hafta kalır. bizde kardeşimle aynı odada yatıyoruz. ama arkdaşım geldiğinde kardeşim salonda yatıyor arkdaşıma onun yatağını açıyoruz. şimdi kalkıpta kardeşimin kız arkdaşı ( kız arkdaşı yok ) olsa bana tepki gösterip kızsınmı yani. Kardeşimde ünivden erkek arkdaşını getirdi 1 gece kaldı çocuk salonda birlikte yattılar ben odamda yattım. benim erkek arkdaşımda kardeşimemi sinirlensin şimdi. bunların anne babası yokmu başlarında. demekki yanlış bir durum yokki onlarda ses çıkarmadılar. çok büyütülcek bir sorun değil.

ya anlıyorum canımda nebileyim kıskandım yani o kızda benimle yaşıt ve erkek arkadaşım hoş biri sevgilime güvenim sonsuz ama yinede aynı evde düşünce kötü oluyorum fazla kıskanç biriyim sanırım ama elimde değil kızdım yani sinirim bozuldu

canım ben olsam ben de ses çıkarmazdım sanırım. sonuçta ne var biliyor muusun,
bir insan niyeti bozmuşsa, her şekilde yapar yapacağını. onun dışında zaten çocuğun da kız arkadaşıymış, bence sıkma kendini, üzülme :)

anlıyorum seni canım sonuçta sevgilin ve kıskanman normal ama ailesi seni biliorsa uzun sürelide bir ilşkin varmış hem zaten ortada yanlış birşeyin olmasına onlarda izin vermez zemin hazırlamaz. ama bukadar kızıp tepki gösterdiğin kız kardeşinin kulağına giderse o zman hiç hoş olmaz.

evet canım dediğinde haklısın niyeti bozan her yede yapar yapacak olduğunu,tamam üzülmemeye çalışıcam :)

anladım canım kız kardeşinin kulağına giderse evet hoş olmaz bu duruma bozlur abimle benim aramı açmaya çalışıyor falan diyebilir ama benim öyle bir niyetim yok ki zaten kulağına gitmez bu konuda rahatım

Fazla abartılmış bir konu. Daha sevgili aşamasındayken, kardeşlerin aralarındaki probleme karışmayın.
Erkek arkadaşınızın ağzı yok mu? Rahatsız oluyorsa kardeşiyle kendisi konuşsun.
Bu konumda sizin olaya karışmanız abes olur.

onların arasında ki bir soruna ben karışmadım bu konu benide rahatsız ettiği için biraz dahil oldum konuya ve sadece erkek arkadaşım biliyor bunu normalde onların kendi problemlerine ben müdahale etmem

Ben de arkadaşımın evinde gidip kalıyorum. Abisi de var. Ben de abisinin yatağında yatıyorum mecbur gittiğimde. Ve abisinin nişanlısı da var üstelik. Bizden 2 yaş büyük. Ama nişanlısını çok seviyorum , o da beni sever. Hiç sorun olmadı şimdiye kadar. Hatta nişanlısı kendisi der , sen şu sıra hiç kalmıyorsun x'lerde diye. Ama arkadaşımın abisi gayet güvenilir bir insan. Abi diyorum zaten. Sen sevgiline güvenmiyor musun? Önemli olan bu. Güvendikten sonra niye sorun edeceksin ki?Diyelim ki sevgilin yan gözle baktı. O zaman hiç kıza suç aramamak lazım. Güvenilecek bir adam mı yoksa değil mi önemli olan bu. Yoksa takıldığın gereksiz bir nokta bence.

evime çağıracağım misafire başka birisinin karışmaya hiç hakkı yoktur

ben neye sinir olduğuna bir anlam veremedim sen sadece bir el kızısın kocan değil birşeyin değil evlerine misafir çağırırlarken sanamı soracaklardı? kızın kendi evi istiyorsa hergün 5 kişi çağırır anne baba izin verdikten sonra sana noluyorki? erkek arkadaşında sen böyle anlamsız tepkiler veriyorsun diye sana karşı tepkiliyi oynuyodur ama istese kardeşine söleyip engelleyebileceğine göre onuda rahatsız etmiyor bu durumda sana sadece susup oturmak düşüyor şekerim

canim erkek arkadasin olabilir 2 yilda birlikte olabilirsin..bende sevgilimle 6 yildir birlikteyim ama o evde anne-baba varsa bana su geldi bu geldi demek düsmez ki..valla herkesin ilisiknde ilk ay gibi degildir illaki belli bir sevyeye gelir ama ben kendim icin diyorum haddimi bilirdim.o evin giris cikis seyini yapmazdim yapmamda..anne-baba varsa onlar sinirlensin onlar oturup konussun.kendimi paralamam bu durumda,belki sinirlendigimiz baska birseydir..

tavrını koymak için hıc dusunme bence sagdece tavrının sınırlarını cok ıyı dusunup koy derım tamam sımdı sevgılısısının ama yarın da evlenırsenız bı omur kardesının yuzune bakacan yanı en bastan senın adın kotuye cıkmasın cok polıtık davran kardesını cok elestırmeden abısıne sagdece kardesının sana ve abısıne karsı olan sınırlarını ıyı belırlemesını sole ben bu radan o kadar cok okuyorumkı boyle sorunları sımdı sevgılısın daha basından bu rahatlıga alısan kardesı yarın da sen evlenınce ınankı abımın evı der gene getırır belkı bu konuda bu kadarda ılerı gıdemez dıyecen ama hıc bellıde olmaz aman tedbırını sınırını baştan koykı o evde ve abının hayatında bı kendısının degıl senınde varlıgını bılsın abısıne oldugu kadar sanada saygı duyulması gerektıgını sımdıden ogrensın ayagınıda ona gore dekatsın derım ben
ama ısde ben kucuk kardesıyım deyıpde abısınede nazınıda gecırırse ınankı zamanla helekı evlılıkden sonrası ısın habıden zor ondan dıyorum sen sınırları daha sımdıden belırle adamına sahıp cık ve burada bende varım de

ay iyide çok saçma yani arkdaş bu çocuğun hayatında 2 senedir var ama o kardeş onadan öncede vardı. yani kızın kendi evi ve evine getirceği arkdaşları için abisinin "SEVGİLİSİNDEN" onay alacak değil. herkes sınırlarını bilmeli karışılması gereken şeyler vardır tabi ama bu değil. üstelik anne babada evde ses çıkartmadıktan sonra gerisine dışardan biri karışamaz. üstelik arada güven olduktan sonra bu problem olmamalı yani bu içinde varsa adamın kalkıp kardeşinin eve getirdiği arkdaşına bakacak diil dışardada yapabilir. 2 senelik ilişki yaşamış olmak kişiye evin içindeki durumlara müdahale etme hakkı vermez.

ay iyide çok saçma yani arkdaş bu çocuğun hayatında 2 senedir var ama o kardeş onadan öncede vardı. yani kızın kendi evi ve evine getirceği arkdaşları için abisinin "SEVGİLİSİNDEN" onay alacak değil. herkes sınırlarını bilmeli karışılması gereken şeyler vardır tabi ama bu değil. üstelik anne babada evde ses çıkartmadıktan sonra gerisine dışardan biri karışamaz. üstelik arada güven olduktan sonra bu problem olmamalı yani bu içinde varsa adamın kalkıp kardeşinin eve getirdiği arkdaşına bakacak diil dışardada yapabilir. 2 senelik ilişki yaşamış olmak kişiye evin içindeki durumlara müdahale etme hakkı vermez.

şimdi olay eve gelen gıden degıl elbetkı sevgılı olarak kızımızda buna karısamaz ama olay erkegın yatagına yatmasına kadar gelıyorsa kardes olarakda ınsan bı dusunur bu kızı ben eve getırıyorum ama kızda abımın yatagında yatacakbaşka yer yok dıye valla kım nederse desın tamam abıdende kıza bı zarara elbetkı gelmez ama ben burada kucuk kardesın yaptıgı saygısızlıkdan ve dahası abısını bu kadar zor duruma dusurebılecek sorumsuzluguna yorum yapıyorum sonucda kız abının yatagında yatıyomu yatıyo allah askına buna hanı kız arkadas sevgılı razı olur

iyide benimde arkadaşım geldiğinde kardeşimin yatağında yatıyor kardeşimde salonda yani bunda bir saygısızlık yok ki. eve misafir geldiğindede yeri gelirse yatağımızda yatabiliyorlar annem salona açıyor bize. biçok kız eve arkdaşlarını getirip sabaha kadar dertleşir, gülüşür, eğlenir vakit geçirir sabahlar falan. bu çok normal. abiside bir günlüğüne yatsın koltukta kardeşi üniv.den gelmiş bir süre kalıp gitcek belki arkdaşıyla vakit geçirmek istemiştir ne var bunda. saygısızlık diye görmüyorum ben bunu

uslübunuzu hiç sevmedim k.bakmayın ben her türlü yorumlarınızı istedim ama susup oturmak düşer falan hiç hoş olmamış

bende sizin gibi eve arkadaşlarımı çağırıyorum tabi kardeşide çağırır ama abisinin hiç haberi bile yok ve o kız benim sevgilimin yatağında yatacak ben o kısmından hoşlanmadım

iyide benimde arkadaşım geldiğinde kardeşimin yatağında yatıyor kardeşimde salonda yani bunda bir saygısızlık yok ki. eve misafir geldiğindede yeri gelirse yatağımızda yatabiliyorlar annem salona açıyor bize. biçok kız eve arkdaşlarını getirip sabaha kadar dertleşir, gülüşür, eğlenir vakit geçirir sabahlar falan. bu çok normal. abiside bir günlüğüne yatsın koltukta kardeşi üniv.den gelmiş bir süre kalıp gitcek belki arkdaşıyla vakit geçirmek istemiştir ne var bunda. saygısızlık diye görmüyorum ben bunu

birde sız kendınızı bu kızcagızın yerıne koyarmısınız ben sahsen yerınde olmayı ve boyle bı durumla karsılasmayı ıstemezdım hadı dıyelım tmm sımdı sevgılı soz soylemeyede hakkı yok denılemez ama hadı dıyelım hadı ya kucuk kardes bunu alıskanlık halıne getırıpde kızcagızı dahada zor durumlarda bırakırsa bence kızarkadası sevgılıyız falan demeden bu ıse bı sınır koymalıkı herkesde gelın hanıma karsı haddını bılsın gelın hanım dıyorum sonucda arkadaslar sevgılı yanı bı sekılde hayatlarını beraber yasıyorlar belkı yarın bırgun evlenecekler bence kız sonuna kadar haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…