Erkek arkadaşımın kardeşine sinir oldum

İyi de sonucta kardesi' nin kız arkadası!
Sen neden erkek arkadası' nın etrafındaki herkese aranıza girecekmis gibi bakıyorsun ki?

aramıza girecek gibi bakmıyorum olaya sadece bir kızın sevgilimle aynı ortamda uyuması onun yatağında yatacak olması ve bu durumdan sevgilimde hoşnut değilken kız kardeşinin yapmış olduğu düşüncesizlik beni kızdıran

erkek arkadaşının yatağında yatmasına anlam veremedim gelen kıza yer yatağı yapıversinler şahsen ben çok rahatsız olurum yabancı bi erkeğin yatağında uyumaktan.ama bu durum dışında rahatsız olmanı gerektircek bi durum yok bence .benimde abim var ve sevgilisi kıskanmasın die eve hiç kız arkadaşımı çağıramıyacak mıyım..zaten bi arkadaşım geldiği zaman sadece yemekte tüm aile birlikte oturuz.diğer zamanlarda sürekli odada takılırız...

anlıyorum elbette çağıracak ama orda yatacak olmasına takıldım ben..bazı arkadaşlar tepkin fazla demiş bazı arkadaşlar tabi ki haklısın ben annesini bile arardım böyle şeye müsaade etmezdim demiş herkesin farklı düşünceleri var herkese teşekkür edip saygı duyuyorum

Sinirlenmekte haksizsin.
Benim soylemek istediklerimi bircok arkadas soylemis zaten, onlara katiliyorum.
Bu kadar herseye karisirsan sevgilinin ailesinin nefretini kazanirsin ancak ve seni istemezler, soyliyim.
Kendimi sevgilinin kardesinin yerine koydum da... Abimin sevgilisi benim misafirime karisip arkamdan bu kadar konusacak... cok sevimsiz bir durum o kiz icin. O kiz senden once de vardi, senden sonra da olacak. O abisine bunlari anlatir da senin hakkindaki dusuncelerini, rahatsizligini soylerse, kaybeden sen olursun.

bak canım,eğer oğlumun kız arkadaşı beni böyle birşey için arasın telefonu kapatır bir daha yüzüne bakmazdım.her denene inanma ve ılımlı olmaya çalış.

anlıyorum yorumlardan sonra sakinleştim biraz ama her şeye çok karışan biri değilim sadece bu konuda rahatsız oldum

bak canım,eğer oğlumun kız arkadaşı beni böyle birşey için arasın telefonu kapatır bir daha yüzüne bakmazdım.her denene inanma ve ılımlı olmaya çalış.

bende o kadar ileri gitmem zaten arayıp ortalığı ayağa kaldırmam yapamam öyle bir şeyi düşünmedim zaten

anlıyorum yorumlardan sonra sakinleştim biraz ama her şeye çok karışan biri değilim sadece bu konuda rahatsız oldum

bazılarıda senin fitilini ateşledi,yangına körükle geldiler.sakinlik iyidir canım.evlenince anlayacaksın neyin ne olduğunu.şimdiden bu kadar gerilme

Baska oda yok mu canım aynı oda da uyumasın tabii.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…