- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Çünkü konu sahibinin erkek arkadaşının kardeşinin kız arkadaşı konu sahibinin erkek arkadaşının kardeşi (erkek 1) ve konu sahibinin erkek arkadaşı (erkek 2) aynı evde kalıyormuş yatılı olarak.
Çünkü konu sahibinin erkek arkadaşının kardeşinin kız arkadaşı konu sahibinin erkek arkadaşının kardeşi (erkek 1) ve konu sahibinin erkek arkadaşı (erkek 2) aynı evde kalıyormuş yatılı olarak.
bence kızılan kardeş erkek değil kız,erkek kardeş olsa ailede ikisini aynı odaya almaz,ayrı yatırır
eski sevgilinmiş sahiplenememişsin bence ondandr canım
bence kızılan kardeş erkek değil kız,erkek kardeş olsa ailede ikisini aynı odaya almaz,ayrı yatırır
canım şurayı yanlış anlamışsın sanırım sevgilimin kardeşi kız ve kız olan bir arkadaşını çağırıyor yine[/QUOTE
Canım aile yok zaten o evde. Ben öyle anladım.
Benim anladığım iki erkek kardeş ev tutmuş ve biri sürekli kız arkadaşını çağırıyor.
benim de abim var ve ben abimin sevgilisi var diye evime arkadaş çağımayacağım diye bir şey yok. bence bu duruma karışma çünkü sevgilisiniz nişanınız yok evliliğiniz yok. iki kardeş arasına girilmez. şahsen benim abimin sevgilisi gelse bana "arkadaşların eve gelmesin kıskanıyorum abini" dese "sanane abimin evi olduğu kadar benim de evim" derdim. bence burada sevgilinin kardeşinin suçu yok sonuçta sen de sevgiline güveniyorsan hiçbir mesele yok. aynı odada kalmayacaklar ki... sevgilin kendi odasında uyusun. kardeşiyle arkadaşı da kardeşinin odasında sabahlasın uyusun sohbet etsin vs... üzgünüm ama bu konuya karışırsan sevgilinin kardeşi sana zıt gidebilir her şey daha da zorlaşabilir senin için tatlım...
bir insan sevgilisinin eve gelen misafirine karışarakmı sevgilisini sahiplenmiş oluyor ilginç
Hımm şimdi anladım kız olan çağırıyor. Evde anne baba var mı?
anlıyorum canım ama ayrı oda da yatacak odaları yok sevgilim evi terketmek zorunda kalacak ve o kız benim sevgilimin yatağında kalacak ben ona bozuldum
Ama o zaman kıskanılacak bir durum yokmuş canım. Boşver o zaman...
Çağırır tabi. Sıkma canını.
Morardım kabul ediyorum
canım şurayı yanlış anlamışsın sanırım sevgilimin kardeşi kız ve kız olan bir arkadaşını çağırıyor yine
Ama o zaman kıskanılacak bir durum yokmuş canım. Boşver o zaman...
Çağırır tabi. Sıkma canını.
Morardım kabul ediyorum
Heee ben de yanlış anlamıştım.
Ama 9 sayfa 2 erkek kardeş olarak yorum yazılmış.
9. sayfada kardeşinin kız olduğunu söylüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?