Erkek arkadaşımın kardeşine sinir oldum

iyide onuda kizin ailesi düsünsün
kiskanmistr insanin dogasinda bu var ama simdi o evde senin benim sözüm mü gecer
anne-babanin mi demekki aile olarak bir sakinca görmüyorlar..
ben erkek arkadasimi yatiya cagiramam kardesimde kiz arkadasini
ailemiz buna müsade etmez ama onlarin ki ediyormu ki cocukta rahat getiriyor simdi olayi senin oglun gitsin kalsn senin kizin getirsin durumuna cevirmeyin..
anne-baba varken aman ge gelmesin istemiyorum tavri olmaz olsada bir ise yaramaz..
diger abinin bi rahatsizligi varsa oda ailesiyle oturup konusur sinirlanirini bidaha cizerler..
kiskanmak normal ama tututpta erkek arkadasimada neden geldi demek abes yada aliskanlik olmus falan aileden kaynakli bir durum neden biz evimize erkek arkadasimizi alip gelemiyoruz yada tam tersi

canım şurayı yanlış anlamışsın sanırım sevgilimin kardeşi kız ve kız olan bir arkadaşını çağırıyor yine

bence kızılan kardeş erkek değil kız,erkek kardeş olsa ailede ikisini aynı odaya almaz,ayrı yatırır

Canım aile yok zaten o evde. Ben öyle anladım.

Benim anladığım iki erkek kardeş ev tutmuş ve biri sürekli kız arkadaşını çağırıyor.

Canım aile yok zaten o evde. Ben öyle anladım.

Benim anladığım iki erkek kardeş ev tutmuş ve biri sürekli kız arkadaşını çağırıyor.

sen nedense hep yanlış anlamışsın ailesinin evine çağırıyor

anlıyorum canım ama ayrı oda da yatacak odaları yok sevgilim evi terketmek zorunda kalacak ve o kız benim sevgilimin yatağında kalacak ben ona bozuldum

Ama o zaman kıskanılacak bir durum yokmuş canım. Boşver o zaman...
Çağırır tabi. Sıkma canını.
Morardım kabul ediyorum

anlıyorum canım ama ayrı oda da yatacak odaları yok sevgilim evi terketmek zorunda kalacak ve o kız benim sevgilimin yatağında kalacak ben ona bozuldum

ooo kiz kardesi kizi cagiriyormus:) yapma ya böyle bence sen kendine yaparsin simdi bir düsün yeniden yine ayni fikirdemisin kiskanmissin belki kendince haklisin ama hic gerek yok..

bunların evinde yatcak başka yer yokmu yaaa illa evi terketmesimi gerekiyor madem öle iki kız salonda yatsın bidahakine sevgilinde kendi yatağında yatar. :97:

konuya şöyle bir açıklık getireyim kızlar eve arkadaş çağıran kardeş kız evde anne baba var gelen misafir benim sevgilimin yatağında yatacak(yanlış anlayanlar olmuş biraz açıklayım dedim :) )

Son düzenleme:
Heee ben de yanlış anlamıştım.
Ama 9 sayfa 2 erkek kardeş olarak yorum yazılmış.
9. sayfada kardeşinin kız olduğunu söylüyorsun.

ben hiç erkek olarak okumadım ,sadece bazıları nasıl anladıysa öyle düşünmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…