- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
anlıyorum canım ama ayrı oda da yatacak odaları yok sevgilim evi terketmek zorunda kalacak ve o kız benim sevgilimin yatağında kalacak ben ona bozuldum
bunların evinde yatcak başka yer yokmu yaaa illa evi terketmesimi gerekiyor madem öle iki kız salonda yatsın bidahakine sevgilinde kendi yatağında yatar. :97:
aaa bak iki kız bi erkek aynı odada yatmasın o konuda haklısınama ailesi bunu düşünmüştür ya kızlar salonda yatacaktır belki sonuçta sevgilinin kardeşi de istemez abisinin odada kalmasını çünkü dedikodular aşk meşk muhabbetleri olur o arkadaş sabahlamalarında e abisi duysun istemezz o yüzden belki sen biraz fazla telaş yapıp kendini üzmüşsündür canım benim. bi dahaki sefere erkek arkadaşın tavrını koyup "ben yatağımı size vermem çok istiyosan arkadaşının gelmesini salonda yatın" diyebilir. abim bana öyle deseydi "haklısın tamam" derdim. ama kıskançlık krizi geçirme sakın erkekler sinir olur bu duruma
Anne baba da varmış ! Bu durumda tepkin tamamen yersiz oluyor.
bana yıne de karısmak sacma geldı ıkı yıllık ılıskı ıle karısma hakkı olmaz kı,
ben 8 yıl cıktım o zaman görümceme bı ton laf saymam lazımdı neden getırdın kızları
yada eşime neden gelıyor kızlar ya mı demelıydım sacma..
ee o zaman kardesım unıden arkadaslarını getırdıgınde bana esım kızsamıydı ne işi var dıye
off cok sacma ya kusura bakma ama
bu kadar üstüne düşüp kıskanma ..
O zaman şöyle bir yorum yapayım.
Şimdi ortada kıskanılacak bir şey yok.
Evde anne var baba var sonuçta.
Ama sen de üzülmüşsün erkek arkadaşın evde kalamadı, soğukta kaldı diye.
Ama sonuçta annesi de var, annesi de oğlunu çok seviyordur eminim.
Oğlunun soğuk evde kalmasına o da üzülür.
Bu durum sürekli olmaz merak etme.
Bir de tavsiyem şu eğer erkek arkadaşının ailesi senin bu durumdan hoşlanmadığını filan öğrenirse çok kötü olur. Daha işler başlamadan kendine düşman bir kayınvalide edinmiş olursun. Çünkü o evin hanımı sevgilinin annesi ve bir kadının en çok kızacağı şey evinin iç işlerine karışılmasıdır.
O yüzden bu olayı çok uzatma derim.
Daha evlilik olmadan aileyi kendine düşman etme.
Bu konuyu yanlış anlamama gelince benim başımdan yanlış anladığım şekliyle bir olay geçti.
Hemen kendi olayıma benzettim, atladım
Ben evde yokken eşim erkek kardeşini çağırmış ve o da kız arkadaşını. Ve gece yatılı kalmışlar. Tabi ben bu durumu öğrenince çok bozuldum.
O zaman şöyle bir yorum yapayım.
Şimdi ortada kıskanılacak bir şey yok.
Evde anne var baba var sonuçta.
Ama sen de üzülmüşsün erkek arkadaşın evde kalamadı, soğukta kaldı diye.
Ama sonuçta annesi de var, annesi de oğlunu çok seviyordur eminim.
Oğlunun soğuk evde kalmasına o da üzülür.
Bu durum sürekli olmaz merak etme.
Bir de tavsiyem şu eğer erkek arkadaşının ailesi senin bu durumdan hoşlanmadığını filan öğrenirse çok kötü olur. Daha işler başlamadan kendine düşman bir kayınvalide edinmiş olursun. Çünkü o evin hanımı sevgilinin annesi ve bir kadının en çok kızacağı şey evinin iç işlerine karışılmasıdır.
O yüzden bu olayı çok uzatma derim.
Daha evlilik olmadan aileyi kendine düşman etme.
Bu konuyu yanlış anlamama gelince benim başımdan yanlış anladığım şekliyle bir olay geçti.
Hemen kendi olayıma benzettim, atladım
Ben evde yokken eşim erkek kardeşini çağırmış ve o da kız arkadaşını. Ve gece yatılı kalmışlar. Tabi ben bu durumu öğrenince çok bozuldum.
daha önce erkek arkadaşımı seviyomuyum sevmiyomuyum bilmiyorum diye bi konu açmıştın boy konusunuda bahane ederek sanırım. bence sen yazık ediyorsun o çocuğa olmadık şeyleri dert ediyorsun garip ki ne garip.
hımm anladım evet siz öyle sanmışsınız durum biraz farklı evet onların kulağına gitse bozulabilirler özellikle kardeşi... ama sevgilim çaktırmaz
Seni de anlıyorum tabi. Ama böyle ufak tefek şeyleri dert etme. Evlilikte o kadar can sıkıcı şey oluyor ki bazı şeylere göz yummayı öğreniyorsun, öğrenmek zorunda kalıyorsun.
İnan kendini üzecek bir şey değil seninkisi. Böyle şeylerle ilişkini yıpratma, en güzel günlerini zehir etme.
düzgün okuyunca aynı sonuca geldik.bende diyorum ne alaka mesajlar bunlar.tekrar söylüyorum oğlumun kız arkadaşı benim evimin içine karışamaz.ben kendi annemin evine bile karışmıyorum,değilki oğlumun kız arkadaşı benim misafirime karışacak
Ya evet canım. İşte benimde başımdan öyle bir olay geçince hemen benzetiverdim. Ona göre yorum yaptım.
Tabi evde anne baba olmasa kıskanılabilir, doğaldır. O zaman erkek arkadaştan misafire izin vermemesi istenebilir.
Ama evin bir hanımı varken o eve kimin gelip gelmeyeceğine o karar verir. Zaten benim de bir hanım olarak en çok kızdığım şey evimin işlerine karışılmasıdır.
anladım :) evet ben evlerine müdahale edemem o hak yok henüz bende ama yine de sevgilime danışılabilirdi oda böyle düşünüyor düzeni bozulacak olan çünkü o...bende bir kız olarak aynı evde yabancı biriyle bulunmasını kıskandım
açtığın konulardan takıntılı bir insan olduğun belli oluyor.sen kendine bahane arıyorsun.yok omzunun genişliği yok boyunun uzunluğu yok kıl yok tüy
Canım senin nişanlı veya evli olup olmamanla ilgili değil o hak.
Sen evli olsanda o hakka sahip olmayacaksın.
Çünkü bir evin bir hanımı olur.
Zaten bu gelin kayınvalide kavgaları da hep bu yüzden oluyor.
Genelde kayınvalideler kabullenemiyorlar bir evin tek hanımı olacağını ve
gelinlerinin evlerinin iç işlerine burunlarını sokmaya çalışıyorlar.
Sen sen ol ne kimsenin evine karış ne de kendi evine karıştır.
Mutlu olursunuz inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?