Erkek arkadasimin karısı beni aradi?

Elfidaa112

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
10
-8
16
31
3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorum ama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?

Konu fake olsun Allahim lutfen amin

Hadi diyelim ki 17 yaşında bir erkeği zorla evlendirdiler. Sonra neden devam etmiş evliliğe? Şimdi sizle evlenebilecekmiş madem neden önce ondan ayrılmamış?

Bu konuyu açmıştın sanki yazılanlar yazıldı orda zaten kuzucum neden bu kadar saplantı haline getirdin iletişimi kes kendini karısının yerine koy biraz sevgi biter ki ilerde mutlu olur musunuz sence mantıklı düşün o adam senide aldatır karısını aldattığı gibi karısını geçtim kendi öz evlatlarını bırakabilen birinin bırakamıyacağı kimse yok inanma o insana

Bu konuyu niye tekrar açtın. İlk açtığında duyduklarını beğenmedim mi? Anlamadım.
Hadi sevmemiş zorla evlenmiş. 2 çocuk ağaçtan mı toplamışlar? E boşansaymış. Çocuk niye yapmış?
Evliliğini niye saklamış senden? Onu bitirmeden niye seninle evlenme planları yapmış?
Seni alıp başka şehire gitmeyi düşünüyor, 2 çocuğunu bırakarak. Nasıl seversiniz bu adamı? Yarın ya da öteki gün size aynısını yapmayacağının garantisi var mı?

ne mi yapacaksın? Yani ne yapmayı umuyorsun ki ? Evli ve iki çocuk babası adamla evlenmek mı istiyorsun 23 yaşında. Okulun yok mu ya da başka uğraşın. Insanlar 30 unda zor karar veriyor. 40 ında hiç evlenmemiş olsun çocuksuz olsun diyor.

Dert bu mu 3 ay da ne tanıdın ki. Tanıdığın da akıl olsa evli evli başka biriyle konuşmaz. Nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum.

iki çocuğu da zorla mı yapmış..
kadın tecavüz mü etmiş ne etmiş..

Sanki bugün buna benzer bir konu daha okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…