- 14 Aralık 2020
- 10
- -8
- 16
- 31
- Konu Sahibi Elfidaa112
-
Konu fake olsun Allahim lutfen amin3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorumama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?
Hadi diyelim ki 17 yaşında bir erkeği zorla evlendirdiler. Sonra neden devam etmiş evliliğe? Şimdi sizle evlenebilecekmiş madem neden önce ondan ayrılmamış?3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorumama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?
3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorumama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?
Sanki bugün buna benzer bir konu daha okudum3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorumama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?