- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Elfidaa112
-
Umay kim bilmiyorum ama konu daha önce açıldı değil mi aynısını okudum eminimBence mune umayı atsın çünkü kötü örnek oluyor.
Yemezler canım yemezler aynı konuyu açtın insanlar yazdı farklı başlıkla açınca konu değişmiyor
Umay kim eminim bilmek istemezsinUmay kim bilmiyorum ama konu daha önce açıldı değil mi aynısını okudum eminim
Noluuur anlatınUmay kim eminim bilmek istemezsin
Umayla ikiniz ayrı eve çıkın3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorumama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?
Ben de bilmek istiyorumm ya umay kim çatladım meraktanİkinci Umay vakası mi diyoruz bana.
Umay kim?Ben de bilmek istiyorumm ya umay kim çatladım meraktan
Israrla öğrenmeye çabalıyorum kimse ses vermiyor ama yılmayacağımUmay kim?
Bundan adam olmaz . Gelecek düşünmediği kadından iki çocuk yapmış. Karısını geçtim çocuklarını düşünmeyen çocuklarına saygı duymayandan adam olmaz. Bırakın başkalarının ahını alarak yaşasın. Öyle birinin hayatına ortak olursanız mutluluk hayallerinizde bile olmaz3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorumama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?