Erkek arkadasimin karısı beni aradi?

Umayla ikiniz ayrı eve çıkın

Siz konuyu tekrar tekrar açınca oyuna yeni karakterlerin dahil olduğunu falan mı sanıyorsunuz?
Aynı üyeleriz, aynı cevapları alacaksınız. Amaç nedir yani? Gördüğüm kadarıyla kimsenin fikri değişmemiş henüz. Yarın bir daha deneyin isterseniz.
Belki, instagramdan tanışıp 3 aydır konuştuğunuz evli ve 2 çocuk babası sevgilinizle başka şehirde yepyeni bir hayat kurmanızı tavsiye eden biri çıkar ve böylece mutluluğa kanat çırparsınız
3 ayda da ne aşkıysa artık

Bazen basiret kör olur, doğruları göremez olursun ya hani... Ordasın... Çık ordan!

Başlığı okuyamadım bı an .neyse karısını sevmiyormus anladık. Bağını koparacak seviyor seni anladık. Peki çocuklar bunu onlara da mi yapacak. Ve siz buna göz yumacaksiniz. Şahsen eşine çocuğuna sahip çıkmayan banada sahip çıkmaz. Onuda geçtim nasıl zorla evleniyor silah mı dayamislar nasıl olmuş ki evliliği bayan olsa anlarım.

Allah akıl fikir versin sana kuma olmak istiyorsan kaç senden de 2 çocuk olduğunda sende 3.kişiyi ararsın kocamı arama diye. Senin gibi kaç kızla görüşüyordur haberin var mı. Bugün Müge de 18 yaşında inat uğrana evlenmiş kızı 4 aylık kocişi bıçaklayıp öldürmüş onun haberi vardı hiç mi korkmuyorsun karşındakinden adam yalan söylemiş katil mi hırsız mı belli değil kocaman bir yalan adam olsaydı zaten çocuklarının annesine nikah kıyardı

Bugün onu bırakıp iki çocuğa rağmen senin peşinden koşan yarın 10 tane çocuğunda olsa seni bırakıp başkasının peşinden koşar insan olamamış bir kere bunu Bi düşün derim.

Bundan adam olmaz . Gelecek düşünmediği kadından iki çocuk yapmış. Karısını geçtim çocuklarını düşünmeyen çocuklarına saygı duymayandan adam olmaz. Bırakın başkalarının ahını alarak yaşasın. Öyle birinin hayatına ortak olursanız mutluluk hayallerinizde bile olmaz

Ne mi yapmalısın?? Bunu gerçekten hala soruyor musun? Evlen onla 3-5 çocukta sen yap kesinlikle. Ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kadar saftirik oluyorsunuz anlamıyorum. Bunu sorduğuna göre adam biraz ısrar etse kanacaksın demektir . Çünkü dünyada başka erkek kalmadı. Buna hemen yapışmalısın. Allam yaaa Sanki 3 ay degilde 30 yıldır tanıyormus gibi seviyormus bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…