- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Elfidaa112
-
Ee bu konuyu bugün açtın. Ne diyelim seviyorsan git mi? Evli evli şu yalanlara inanmayın yahu
Üzülmüyorum valla hiç böyle insanlara çünkü seviyorum adı altında evli çocuklu adamları ıyı gösterip kendilerinede kılıf buluyorlar.Destek ariyor aklinca.
O kişinin evli olduğunu öğrendikten sonra iletişimini tamamen kesmelisin ne başka şehirde yaşaması ne sevmesi ya Allah aşkına senden evli olduğunu çocuğu olduğunu saklayan birine nasıl güveniceksin bi hanfendi yazmış adamlar kaç yıllık karılarını satıyo diye o kadar doğru ki sana ne yapcağını biliyo musun nasıl davrancak nasıl bi hayat seni bekliyor 3. sayfa haberlerinde mi olmak istiyorsun ailene bunu yaşatmaya gözün gönlün alıyor mu ya herşeyden önce bu kadar aşşağılık ş..r..f..s..z biri nasıl sevilir gözünü seveyim numaranı mı değiştircen engellicen mi bi şekilde kurtul izini kaybettir ya azcık kendinize saygınız olsun3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorumama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?
Ama karısını sevmiyormuş ki,zorla evlendirilmiş.üstüne iki de çocuk yapmış.ama bu kızı seviyormuş.Üzülmüyorum valla hiç böyle insanlara çünkü seviyorum adı altında evli çocuklu adamları ıyı gösterip kendilerinede kılıf buluyorlar.
Kesin öyledir çocuklarıda leylekler getirdiAma karısını sevmiyormuş ki,zorla evlendirilmiş.üstüne iki de çocuk yapmış.ama bu kızı seviyormuş.
Üzülmüyorum valla hiç böyle insanlara çünkü seviyorum adı altında evli çocuklu adamları ıyı gösterip kendilerinede kılıf buluyorlar.
Ben bugun cok denk geldim açtığı konulara ama okuyamadım hepsiniUmay kim yahu?her kes sormuş.
Başlık zaten Bi kere olmamış erkek arkadaş ve onun karısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?