Erkek arkadasimin karısı beni aradi?

Bu konuyu zaten açmıştınız.
Yuva yıkanın yuvası olmaz seni güzel bir şekilde kandırmış. Kurtuldum diye şükretmen lazım.

O kişinin evli olduğunu öğrendikten sonra iletişimini tamamen kesmelisin ne başka şehirde yaşaması ne sevmesi ya Allah aşkına senden evli olduğunu çocuğu olduğunu saklayan birine nasıl güveniceksin bi hanfendi yazmış adamlar kaç yıllık karılarını satıyo diye o kadar doğru ki sana ne yapcağını biliyo musun nasıl davrancak nasıl bi hayat seni bekliyor 3. sayfa haberlerinde mi olmak istiyorsun ailene bunu yaşatmaya gözün gönlün alıyor mu ya herşeyden önce bu kadar aşşağılık ş..r..f..s..z biri nasıl sevilir gözünü seveyim numaranı mı değiştircen engellicen mi bi şekilde kurtul izini kaybettir ya azcık kendinize saygınız olsun

Karısını aldatan, size yalan söyleyip evli olduğunu gizleyen bir adamdan ne hayır gelir Allah aşkına? Kendini mağdur gösterme çabaları içinde ama hiç iyi niyet görmüyorum ben. Daha 3 aydır görüşüyormuşsunuz, zararın neresinden dönerseniz kardır.

Böyle konular acıyorsunuz sonra insanlar sert çıkınca üzüldüm kırıldım. Ne demek napıcam ya yok zorla evlendirilmiş bilmem ne geçsin bu numaraları 2 çocuğu var milletin gunahına giriyor. Bir de hala açıp dinliyorsunuz yani yalanları

sanirim gene boyle bir konu açmıştınız ne olursa olsun adam EVLI COCUKLU 23 yasinda böyle maceralara girmek yerine kendi yaşıtlarinizla mi olsaniz acaba .Zorla evlendirilmis olmasi durumu değiştirmiyo ortada iki cocuk var , yalan var, nasil seviyo bilmiyorum ama kocasını seven bi kadin var bunca varın ortasinda olmaya çalışmayın .Ayrica bu kadar kisa zamanda leyla mi oldunuz noldunuz aklinizi basiniza alin.Cok klişe olcak ama evet yuva yikanin yuvasiolmaz

bu sahıs bellıkı cocuklarının annesıyle zamanında kaçmıs , yasları kucuk oldugu ıcın kactıklarından nıkahları yok
üremeyı de marıfet sanıp cogalmıslar bırde yavrulara duzgun gelecek sunabıleceklermıs gıbı !
adamın kısılıgı karakterı bozuk oldugundan bunu yasam seklı huy halıne getırdıgınden sızı de o yollara cekmek ıstemıs
neyse kı sanslısınız evlı oldugunu ogrenmıssınız
bu adamın sevmeyı bıldıgını dusunmuyorsunuz heralde o sevmeyı üremek sanıyor 2-3 dk zevk yanı sevgıden anladıgı

tabıkı engelleyın gerekırse numaranızı degıstırın unlu buyuk sırketlerın ceosu falan degılsenız numaranızı degıstırmek gayet kolay gıdıyorsunuz yenı numara alıyorsunuz bu kadar.

Adam evli olmasa şimdiye on kere vazgeçmişti ama adam evli bak üç ayda nasıl bağlanmış, nasıl bir aşk kara-sevda gözü kör olmasın. ( artık bu kk klasiği oldu, 10 yıllık sevgiliye bu kadar bağlanmıyor millet ama evli olunca 3 günde ölüp bitecek kıvam. ) Istemeden evlenmiş diyelim tamam peki iki çocuğu da mi istemeden yapmış. Sen dönüp dolaşıp bu konuyu açtığına göre bohça hazırlanıyor, git sen bacım git ,sonra da yeni birini düşürüp seninle ilgili zorla evlendim diyeceği günü bekle . Bu kadar mı yokluktasin yav netten tanıştığın 3 aylık adamla evlilik düşünüyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…