Erkek arkadasimin karısı beni aradi?

Zorla evlendirildiği için 2 tane bebe olmuş demi,bide tersi olsaydı 4 tane bebesi daha olurdu.
Kimi yiyor bu hödük bide zoraki evlilik masalı anlatmış sana,ne sevgisi böyle hemde 3 ayda biz ölelim o zaman .
Akıl isterken dediklerimizi yapacakmısın yoksa terliği kafana yiyecekmisin.

çok seviyorsunuz madem bir imam nikahi da sana kiysin, 2 bebe de sen yap,
3 e kadar yolu var nasil olsa imam nikahinin kacirma firsati bak 2
hakki kalmis bulunmaz hint kumasinin

2 çocuğu da zorla yaptırmışlardır. O nasıl olacaksa

Dunyada erken ejakulasyon durumuyla nam yapmis su ulkemizin nadide erkeklerine altin kaplama muamelesi yapmaktan ne zaman vazgecersek kiymetlenecegiz. Ayrilin gitsin nasilsa yeni avlarin pesine duser, 1 ozellik aramadan. O da erkek olmak istiyorsa 2 cocuguna ve hayatini bagladigi evdeki esine bakmayi dusunsun bence.

Bu ikinci ayni konu ne bekliyorsun ne yazalim kendi iraden yokmu aklin vijdanin sadece libidonuzla karar verecekseniz kimse yorulmasin burda akil verecem diye kısaca belliki kafaya takmissin ..zorla oldugunu hec sanmiyorum

iki kez üst üste aynı konuyu açmışsınız açıkçası ben artık bunun altında artniyet arıyorum çünkü söylenmesi gereken her şey söylendi ilk konunuzda zaten. insan acısından ölsede sonradan evli çocuklu olduğunu öğrendiği bir adamla birlikte olmaz hani bunu midesi kaldırsa bile genç yaşında 2 çocuğun sorumluluğunu üstüne almaz. şayet fake değilseniz yakın başınızı sonra gelir yine konu açarsınız biz de dayar döşeriz bizleri dinlemediğin için.

Bu adamı kesinlikle kaçırmayın. Hazır iki çocuğu da varmış. Siz de bir tane yaparsınız. İkinci çocuğu yapsam mı diye düşünmenize de gerek kalmaz. Karısı da iyi birine benziyor. Belki arkadaş olursunuz.

Bence baska sehire gidin orda yasayin mutlu mesut hayatiniza. Adamin ahlakli namuslu karisida en azindan yarin oburgun daha serefli birini bulur. Resmi nika onemli tabi senin sevgin resmi nikah olmadgni ogrendigin icin kendini hakli cikardigini saniyosun ama ne diyelim. Gidin bencede

Arkadaş konuyu tekrar açmış.sabah nasıl unutucam evli olduğunu bilmiyordum yazmışdı.şimdi adam ikna etmeye çalışıyor belli.biz ne dersek boş.kararını vermiş geçmiş olsun.

Gerdekte de kafasına silah dayamışlardır bunu.belki de tecavüze uğramıştır da o iki çocuğu öyle yapmıştır.ne diyelim kendince aklamaya çalışıyor adamı.

Gerdekte de kafasına silah dayamışlardır bunu.belki de tecavüze uğramıştır da o iki çocuğu öyle yapmıştır.ne diyelim kendince aklamaya çalışıyor adamı.
Kesinlikle bu nasıl bir kafa böyle,kendini nasıl inandırdıysa artık.
İstediği kadar aklasın adam olacak öküz karısıyla çatır .atır sevişirken bu umay'da karalar bağlıyor yazık valla..

Esra Erol'da görüşürüz

Koş koş evlen hemen. Sakın kacirma. Zaten her genç kızın rüyasıdır, evli iki çocuk babasıyla kaçmak.!!!!

Benim fikrim degisti. Iki konu aciyorsa gercekten adami seviyor ve adam belli ki o kadar muhtesem ve vazgecilmez ki savasmaya deger. Yalan dolanla bir kadini ve iki cocugu aldattigina bakmayin. Adam kader kurbani. Zorla verilmis. Simdi konu sahibi onu bu esaretten kurtaracak iyilik melegi, cok özel. Baska bir kadin, hele iki cocuk kimin umrunda ortada gercek bir AsK ve sevgi varken siz hepiniz asktan ne anlarsiniz. Biri kader kurbani sahtekar sadece biri gercekten sevmis kadini ve bebeleri pistden alalim edi ve büdü geliyoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…