- 20 Mart 2008
- 142.010
- 214.060
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Elfidaa112
-
Zorla evlendirildiği için 2 tane bebe olmuş demi,bide tersi olsaydı 4 tane bebesi daha olurdu.3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorumama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?
Bu ikinci ayni konu ne bekliyorsun ne yazalim kendi iraden yokmu aklin vijdanin sadece libidonuzla karar verecekseniz kimse yorulmasin burda akil verecem diye kısaca belliki kafaya takmissin ..zorla oldugunu hec sanmiyorum3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorumama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?
Bence baska sehire gidin orda yasayin mutlu mesut3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorumama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?
Gerdekte de kafasına silah dayamışlardır bunu.belki de tecavüze uğramıştır da o iki çocuğu öyle yapmıştır.ne diyelim kendince aklamaya çalışıyor adamı.Zorla evlendirildiği için 2 tane bebe olmuş demi,bide tersi olsaydı 4 tane bebesi daha olurdu.
Kimi yiyor bu hödük bide zoraki evlilik masalı anlatmış sana,ne sevgisi böyle hemde 3 ayda biz ölelim o zaman .
Akıl isterken dediklerimizi yapacakmısın yoksa terliği kafana yiyecekmisin.
Kesinlikle bu nasıl bir kafa böyle,kendini nasıl inandırdıysa artık.Gerdekte de kafasına silah dayamışlardır bunu.belki de tecavüze uğramıştır da o iki çocuğu öyle yapmıştır.ne diyelim kendince aklamaya çalışıyor adamı.
Umay kim yahu?her kes sormuş.Kesinlikle bu nasıl bir kafa böyle,kendini nasıl inandırdıysa artık.
İstediği kadar aklasın adam olacak öküz karısıyla çatır .atır sevişirken bu umay'da karalar bağlıyor yazık valla..
Esra Erol'da görüşürüz3 aydir tanisiyrz evlilk niyetiyle konusuyrduk bu sabah karisi beni aradi evli olduklarini 2 cocuklari oldugunu soyledi. Resmi nikahlari yokmus 2side bunu soyledi ben terk ettim onu ama beni farkli numaralardan arayip beni cok sevdigini soyleyip bana yalvariyor 17 18 yasinda istemedigi biriyle evlendirmisler suan 25 yasinda bende 23 yasindaym beni cok sevdigini soyluyor evlenip farkli bi sehirde yasiyalim diyor bende onu seviyorumama niyetim yok boyle birseye fikir verebilirmisiniz ne yapmaliyim ?
Ay pardaon hatlar karıştı umayda bir başkası yanlış sayf yanlış mesaj olduUmay kim yahu?her kes sormuş.
Siz konuyu tekrar tekrar açınca oyuna yeni karakterlerin dahil olduğunu falan mı sanıyorsunuz?
Aynı üyeleriz, aynı cevapları alacaksınız. Amaç nedir yani? Gördüğüm kadarıyla kimsenin fikri değişmemiş henüz. Yarın bir daha deneyin isterseniz.
Belki, instagramdan tanışıp 3 aydır konuştuğunuz evli ve 2 çocuk babası sevgilinizle başka şehirde yepyeni bir hayat kurmanızı tavsiye eden biri çıkar ve böylece mutluluğa kanat çırparsınız
3 ayda da ne aşkıysa artık
Benim fikrim degisti. Iki konu aciyorsa gercekten adami seviyor ve adam belli ki o kadar muhtesem ve vazgecilmez ki savasmaya deger. Yalan dolanla bir kadini ve iki cocugu aldattigina bakmayin. Adam kader kurbani. Zorla verilmis. Simdi konu sahibi onu bu esaretten kurtaracak iyilik melegi, cok özel. Baska bir kadin, hele iki cocuk kimin umrunda ortada gercek bir AsK ve sevgi varkensiz hepiniz asktan ne anlarsiniz. Biri kader kurbani sahtekar sadece biri gercekten sevmis kadini ve bebeleri pistden alalim edi ve büdü geliyoooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?