erkek arkadaşımın utançtan yüzüne bakamıyorum :(

Abla demesene ya aynı yaştayız :)
Ben sana demedim ki kendim için dedim.. 7 tane tüy için mi lazer yaptıracaksın?? Yapmazlar ki canım. Kendin hallet işte cımbızla bunda büyütülecek ne var ki?
asllında abal kelimesini kullanırken tereddüt etmedimm değil hani :) off utanıyorum şimdi ben bunla nasıl konuşucam ya neyse kuaför bozmaz dimi şeklini ortasını alırkene

Eklentiler

• 1604542_1421389541473776_8724078085686994650_n[1].webp
    12 KB · Görüntüleme: 112
teşekkür ederim bakıcam :) işte ben

Eklentiler

• 10411775_1421389444807119_7228969024670274196_n[3].webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 126
Reactions: mbz
Hmm.. Neden acaba. Neden almamak gerekiyomus ki? Yani tam olarak nasil acikladi doktor
Yani sakal değilse traş olmak gerekmez. Şeftali tüyü onlar ve daha çok elmacık kemiklerinde oluyor.yanaklar da sürekli alınınca yaş ilerledikçe sarkmalar yoğunlaşiyor.

lazer epilasyonu yüz için önermiyolar.kaç seans gidersen git etkisi olmuyo çünkü hatta ters etki bile yapıyomuş.iğneli lazer daha başarılı ama oda gözenekleri büyütüp iz bırakabiliyomuş.yani sakalların olmadığına göre lazeri kesinlikle düşünme.ve yüzündeki tüyleri de alma.bıyıklarını kuaförde aldır.kaşlarının şekli güzel.fazlalıkları kuaföre toparlamasını isteyerek aldır.ya da benim kaşlarım seyrektir,alıncak gibi de değil.ben cımbızla fazlalıkları alırım sürekli.kaşım bıyığım çoğalcak diye bakımsız gezmek çok saçma.

ayy canım biraz olsun içim rahatladı yok tamam sadece ortasını akldırtıcam artık bıyıktada karasızım bakalım

işte bütün halim şimdi bıyık konusundada napam ben otasını aldırcam sadece ama bıyığı napim
Valla bu fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor canım. Sen dediğimi dinle kız arkadaşlarına sor aldırayım mı diye? :) Bu arada kaş ortan için kuaföre gitmene gerek yok, ortasının kendin iple ali cımbız değdirme sakın.

Reactions: mbz
Yahu seninkiler kas mi insaf ya çok doğal ve güzel tam yaşına uygun.Biyigini aldir hadi çok rahatsızsan kasinin ortasını aldir yeter.o da sen istiyorsan kendin karar ver...

Hımmm tamam öyle diyim peki ortayıda iplemi alıyorlar çok acıtıyor mu ya

hıımm tamam iple aldırim ayyyy umarıım çok acımaz

hıımm tamam iple aldırim ayyyy umarıım çok acımaz
Acimiyor inan ki acimiyor. Zaten çekeceği 5 tüy. Ama kuaföre tembihle sıkı sıkı, kimi kuaförler kafalarına göre iş yaparlar.

''Kaşlarıma kesinlikle dokunmanızı istemiyorum, yalnızca ve yalnızca ortadaki tüyleri iple alın. sakın kaşıma girmeyin dikkatli olun.'' Aynen bu dediğimi de. :)

hadi ya kafalarına göre hemde ayyytt tamam üstüne basa basa bunu kesinlikle söylicem canım çok teşekkür ederim :)

Ne lazeri , Guzel bir kuafore git ve kas biyigini aldir...

Erkek arkadasininda sogudugunu sanmiyorum , yani tahii sana nasil soyledigini sen daha iyi bilirsin.
Tavrini felan...
Ama bubda utanacak bir durum yok gayet dogal B ir durum.

asllında abal kelimesini kullanırken tereddüt etmedimm değil hani :) off utanıyorum şimdi ben bunla nasıl konuşucam ya neyse kuaför bozmaz dimi şeklini ortasını alırkene
Buradan hiç belli olmuyor ki canım
Utanmana hiç gerek yok olabilir böyle şeyler bence, sen de onun kusurlarını söyle ona

Yanaklari ip ya da cimbizla alsak da sarkar mi?
Cimbiz mumkunse hiç kullanilmasin yanakta da zor yani.ipte kırarak alıyor her hafta usenmem alırım diyen varsa alsın ama 3 tane tüy olur 33 tane.ne gerek var?iple sarkma olmaz da hassas yüzde sivilce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…