asllında abal kelimesini kullanırken tereddüt etmedimm değil hani :) off utanıyorum şimdi ben bunla nasıl konuşucam yaAbla demesene ya aynı yaştayız :)
Ben sana demedim ki kendim için dedim.. 7 tane tüy için mi lazer yaptıracaksın?? Yapmazlar ki canım. Kendin hallet işte cımbızla bunda büyütülecek ne var ki?
teşekkür ederim bakıcam :) işte benokduduğumda aklıma ilk bu form geldi incele istersen kaş bıyık hikayeside çok , hepte gülerek anlatılıyor....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esinize-ilk-ne-zaman-rezil-oldunuz.403347/
hiiççç takma ...çok açık renkliyse aldırma derim ben özellikle yüzünü yaş ilerleyip işin içine hormonlarda girince dahada beter hale gelebilirler ama bıyıklarını iple aldırabilirsin ....
Yani sakal değilse traş olmak gerekmez. Şeftali tüyü onlar ve daha çok elmacık kemiklerinde oluyor.yanaklar da sürekli alınınca yaş ilerledikçe sarkmalar yoğunlaşiyor.Hmm.. Neden acaba. Neden almamak gerekiyomus ki? Yani tam olarak nasil acikladi doktor
ayy canım biraz olsun içim rahatladı yok tamam sadece ortasını akldırtıcam artık bıyıktada karasızım bakalımCanım kaşlarını kuaföre aldırma hiç aldırmadıysan bence şeklini bozma.. Ortasını al geri kalan da seni çok rahatsız eden tek tük tüy varsa öyle aldır.. Ben bugüne kadar çok kuaföre gittim hep aynı şekil alıyorlar çok inceltiyorlar, benim kaşlarım ince mesela şu an eskiden kalındı, küstürdüm herhalde..
Kimin kilo fazlası yok ki :) Ben d 3-4 kilo daha versem fena olmazdı ama böyle şeyler takılacak şeyler değil gerçekten, bakımını yaparsın , sporunu yaparsın verirsin kilonu , 3 yıllık ilişkinde de bunları aşmışsınızdır artık sana tavsiye vermiş sadece diye düşünüyorum senden soğuyacak hali yok ya böyle dünyevi şeyler için?
Valla bu fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor canım. Sen dediğimi dinle kız arkadaşlarına sor aldırayım mı diye? :) Bu arada kaş ortan için kuaföre gitmene gerek yok, ortasının kendin iple ali cımbız değdirme sakın.işte bütün halim şimdi bıyık konusundada napam ben otasını aldırcam sadece ama bıyığı napim
Hımmm tamam öyle diyim peki ortayıda iplemi alıyorlar çok acıtıyor mu yalazer epilasyonu yüz için önermiyolar.kaç seans gidersen git etkisi olmuyo çünkü hatta ters etki bile yapıyomuş.iğneli lazer daha başarılı ama oda gözenekleri büyütüp iz bırakabiliyomuş.yani sakalların olmadığına göre lazeri kesinlikle düşünme.ve yüzündeki tüyleri de alma.bıyıklarını kuaförde aldır.kaşlarının şekli güzel.fazlalıkları kuaföre toparlamasını isteyerek aldır.ya da benim kaşlarım seyrektir,alıncak gibi de değil.ben cımbızla fazlalıkları alırım sürekli.kaşım bıyığım çoğalcak diye bakımsız gezmek çok saçma.
Bıyıklarını aldır bence belli olmuyor fotodan ama çokta sarı sayılmazsın vardır illaki. Ama kaşlarına dokunmasan bile olur.teşekkür ederim bakıcam :) işte ben
hıımm tamam iple aldırim ayyyy umarıım çok acımazValla bu fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor canım. Sen dediğimi dinle kız arkadaşlarına sor aldırayım mı diye? :) Bu arada kaş ortan için kuaföre gitmene gerek yok, ortasının kendin iple ali cımbız değdirme sakın.
Hımmm tamam öyle diyim peki ortayıda iplemi alıyorlar çok acıtıyor mu ya
Yani sakal değilse traş olmak gerekmez. Şeftali tüyü onlar ve daha çok elmacık kemiklerinde oluyor.yanaklar da sürekli alınınca yaş ilerledikçe sarkmalar yoğunlaşiyor.
Acimiyor inan ki acimiyor. Zaten çekeceği 5 tüy. Ama kuaföre tembihle sıkı sıkı, kimi kuaförler kafalarına göre iş yaparlar.hıımm tamam iple aldırim ayyyy umarıım çok acımaz
Tamamdır yarın ilk işim kuaföre gitmek :) çokk teşekkür ederim :)evet iple alıyolar ama çok hızlılar.bişey olmaz o kadardan.
hadi ya kafalarına göre hemde ayyytt tamam üstüne basa basa bunu kesinlikle söylicem canım çok teşekkür ederim :)Acimiyor inan ki acimiyor. Zaten cekecegi 5 tuy. Ama kuaföre tembihle sıkı sıkı, kimi kuaförler kafalarına göre iş yaparlar.
''Kaşlarıma kesinlikle dokunmanızı istemiyorum, yalnızca ve yalnızca ortadaki tüyleri iple alın. sakın kaşıma girmeyin dikkatli olun.'' Aynen bu dediğimi de. :)
Buradan hiç belli olmuyor ki canımasllında abal kelimesini kullanırken tereddüt etmedimm değil hani :) off utanıyorum şimdi ben bunla nasıl konuşucam yaneyse kuaför bozmaz dimi şeklini ortasını alırkene
Cimbiz mumkunse hiç kullanilmasin yanakta da zor yani.ipte kırarak alıyor her hafta usenmem alırım diyen varsa alsın ama 3 tane tüy olur 33 tane.ne gerek var?iple sarkma olmaz da hassas yüzde sivilce olurYanaklari ip ya da cimbizla alsak da sarkar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?