canım çoğu bayan zaten kaşlarını aldırır bunda bu kadar büyütecek birşey yok etrafında kaşlarını beğendiğin ve kaşlarını kendi alan tanıdığın biri varsa rica et sonra da üstünden kendin devam et almayaya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
şimdi asıl meseleye gelirsek kaşlarımın şekli güzel ama ortasında tüyler var aşırı yok ama var yani sonuçta annem hiç dokundurma dedi bende ellemedim ama bugün erkek arkadaşımda bahsedince yerin dibine girdim şimdi ilk defa ortasını aldırıcam ama sizce lazer yaptırmalı mıyım ? ablalrım yaş 19 bu arada
hadi ya bunu yazan bir kızŞimdi feminist teoriye göre erkeklerin, kadın vücudu üzerindeki kontrolü, baskısı ve hakimiyeti üzerinde konuyla alakalı bir şeyler yazmak isterdim, ama az önce kadın kökenli bir arkadaşın "taşşaklı kızmış helal olsun" tabirini kullanıp içselleştirilmiş "erkek meziyeti" ni ortaya döktüğü için vazgeçtim.
Yani şimdi ben ne diyorum, mutsuzsanız cımbız var.
teşekkür ederim bakıcam :) işte ben
heee ewt öylelerine de hasta oluyorum sanki kendi çok yakışıklı birşey de karşısındakine kusur bulup durur .ama şu da varki bu öküzlerin totolarını kaldıran yine bu kadın milleti kendilerini bulunmaz bir hint kumaşı sanıyorlar amaöyle değiller annemin dediği gibi afedersin "s.çtığım b.k"Peh ona ne senin tuylerinden cimbizla alirsin sende ona aklinda bulunsun totondaki killari aldirmayi unutma deseydin tovbe yaaa.. bazilari var bide kadin kaymak gibi olsun kendi goril gibi insallah sevgilinde o tiplerden degildir
İlla soracak bir yas buluyosun dimi :)Kac yasinda bu cocuk?
heee ewt öylelerine de hasta oluyorum sanki kendi çok yakışıklı birşey de karşısındakine kusur bulup durur .ama şu da varki bu öküzlerin totolarını kaldıran yine bu kadın milleti kendilerini bulunmaz bir hint kumaşı sanıyorlar amaöyle değiller annemin dediği gibi afedersin "s.çtığım b.k"
ya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
şimdi asıl meseleye gelirsek kaşlarımın şekli güzel ama ortasında tüyler var aşırı yok ama var yani sonuçta annem hiç dokundurma dedi bende ellemedim ama bugün erkek arkadaşımda bahsedince yerin dibine girdim şimdi ilk defa ortasını aldırıcam ama sizce lazer yaptırmalı mıyım ? ablalrım yaş 19 bu arada
Canım sen annene ne bakıyosun.kaş bıyık bunlar her kızın uğraştığı şeyler.ayrıca abartmana gerek yok yani gür çıksa ne olcak sanki öyle bırakmıcaksın ki, alcaksın düzenli olarak.her erkeğin gözüne batar bunlarya ne bilim canım ya anneme gene danıştım sakın yapma dedi daha çok ve kalın çıkar dedi hani lazer kesin çözüm ya onudan hani en başındayken çoğalmadan kökten kurtulum dedim
canım aşırı yok uzaktan bile bakıldında fark edilmiyor ama erkek arkadaşım honut değilmiş epeyden peribugün sordumda söyledi zira bıyık konusundada korkuyorum açıkçası ya off yerin dibine girdim annemde aldırma diyor artar çoğalır sürekli almak zorunda kalırsın diyo ama lazer pahalı değil bıyık ve kaş için gitmim mi şimdi ve ilk kez aldırcam ondanlazerle mi başlasam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?