erkek arkadaşımın utançtan yüzüne bakamıyorum :(

İyi geceler hanımlaar ben ööyle okuyuculardanım ama işte çocumu emzirirken konunuza geldimKaş sorunu benim kaşlar anama çekmişim doğuştan alınmış gibi ortasında iki üç tüy var düğünümde bile dokundurtmadım kaşlara bıyığıda kendim iple hallefiyom şükür olsun ortaokulda ark özendim kendim kaşumı alıyım dedim sol kaşı orası olmamış burası olmamış derken sonuç sol kaşın yarısından faslası yoktu bi süre yara bandıhla gezdim:):)tövbe ettim kaşlarıma ellemem de konu sahibi yaşın daha küçük yav seni olduğun gibi kabul etmeli sevdiceğin yav he yinede kılını tüyünü aldırınca kendine güvenin artabilir :)

canım çoğu bayan zaten kaşlarını aldırır bunda bu kadar büyütecek birşey yok etrafında kaşlarını beğendiğin ve kaşlarını kendi alan tanıdığın biri varsa rica et sonra da üstünden kendin devam et almaya

Reactions: mbz
Şimdi feminist teoriye göre erkeklerin, kadın vücudu üzerindeki kontrolü, baskısı ve hakimiyeti üzerinde konuyla alakalı bir şeyler yazmak isterdim, ama az önce kadın kökenli bir arkadaşın "taşşaklı kızmış helal olsun" tabirini kullanıp içselleştirilmiş "erkek meziyeti" ni ortaya döktüğü için vazgeçtim.

Yani şimdi ben ne diyorum, mutsuzsanız cımbız var.

hadi ya bunu yazan bir kız

Peh ona ne senin tuylerinden cimbizla alirsin sende ona aklinda bulunsun totondaki killari aldirmayi unutma deseydin tovbe yaaa.. bazilari var bide kadin kaymak gibi olsun kendi goril gibi insallah sevgilinde o tiplerden degildir

Abartma yahu ne lazeri. Lazeri yüze yaptırmak büyük risk olur ya bir iz kalirsa ? Aliver kasinin ortasini ne olacak ciktikca alirsin cok ugrastirmaz. Erkek arkadasindan da utanacak bir mevzu yok bu kadar sorun etme kendine gelip geçici şeyler bunlar.. Senide olduğun gibi kabul edecek birini bul. Kafana da toka dişinda bbirşey takmaa:)

Reactions: mbz
Peh ona ne senin tuylerinden cimbizla alirsin sende ona aklinda bulunsun totondaki killari aldirmayi unutma deseydin tovbe yaaa.. bazilari var bide kadin kaymak gibi olsun kendi goril gibi insallah sevgilinde o tiplerden degildir
heee ewt öylelerine de hasta oluyorum sanki kendi çok yakışıklı birşey de karşısındakine kusur bulup durur .ama şu da varki bu öküzlerin totolarını kaldıran yine bu kadın milleti kendilerini bulunmaz bir hint kumaşı sanıyorlar amaöyle değiller annemin dediği gibi afedersin "s.çtığım b.k"

he valla arkadasim aynen dogru soyledin. Esimle ilk tanistigimda bacaklarimin ust kismini almamistimn sarisinim gorunmuyor diye,; sonra bisey soylemeye kalkmisti, sende bacaklarini al oyle bana konus dedim. Bu heriflere istediklerini yapmican kendileri magarada yasiyormus gibi takilsin bizden habire epilasyon beklesinn yok oyle bi dunya ben bastan taviz vermedim ama neremi ne yapacagimida biliyorum yani bakimsiz degilim onada karismasinlar bi zahmet

Erkek arkadaşın olduğuna göre, şu anki halini de beğenmiştir, öyle değil mi ?

Kaşlarını, bıyıklarını kuaförde aldırabilirsin ama yanak ve yüzünün diğer bölgelerine asla dokunma, sonra başedemezsin
Hem cildine yazık edersin, hem de dert sahibi olursun

Sevgilisinin yaşını niye sorarlar anlamam. Adam söylemiş işte demekki gözüne hoş gelmiyor. Sende arkadaşim ne epilasyonu yahu git kuafore aldır

Amaaaaan tek dert iki kil tuy olsun...

Ben zaman zaman şekli toparlatmak için kaş aldırmaya gidiyorum kuaföre, ortayı özellikle elletmiyorum, orada bulunan tüycükler azmasın diye, şimdilik görünmüyor ama elletirsem görünür hale gelir diye korkuyorum, sen de de ortada kaş var gibi durmuyor, öyleyse gerçekten elletme bence... Bıyık muhabbetini sevmem yani bıyık denmesini sevmem, keza orada var mı yok mu resimden belli olmuyor ama varsa ve belirginse aldır.. benim belli olmuyor o yüzden azmasın diye orayı da hiç aldırmadım... fazla belli değilse bence sen de aldırma, belli olmayan şeyi, belirginleştirmeye gerek yok..

ya ne bilim canım ya anneme gene danıştım sakın yapma dedi daha çok ve kalın çıkar dedi hani lazer kesin çözüm ya onudan hani en başındayken çoğalmadan kökten kurtulum dedim
Canım sen annene ne bakıyosun.kaş bıyık bunlar her kızın uğraştığı şeyler.ayrıca abartmana gerek yok yani gür çıksa ne olcak sanki öyle bırakmıcaksın ki, alcaksın düzenli olarak.her erkeğin gözüne batar bunlar

bence ortalarında falanda varsa aldırmalısın. erkek arkadasın dedı dıye değil ama kadın bakımlı olmalı. hem neden annene soruyorsun ki bu konuyu :) kıl senin tüy senin. çok küçük bi yaşta değilsin. kuaföre gdıp guzel bı kaş bıyık bakımı yaptır miss. fakat yüzünü aldırma kesınlıkle. ben hiç aldrmadımm iyikide aldrmamışım. tüyler kıl oluyor erkek gbi ne öyle o . zaten koltuk altı bacak vs vs heryer yetio bide yüz müüüü aman amaan

tüyler belli olmuyorsa sakın dokunmayın derim. mesela ben bıyık bölgemi aldırdığım için çok pişmanım, rengi koyuldu ve kalınlaştı. eski hali şimdikinden bin kat daha iyiydi. aman derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…