erkek arkadaşımın video merakı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gizl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
92
7
6
35
Muğla
galiba sevgilim cinsel videolar izliyor. bilgisayarında geçmişine bakarken yakaladım 1 hafta önce. ona birşey belli etmiyorum ama içim içimi yiyor. belli edersem gururu kırılır diye düşünüyorum of. bu normal mi? her erkek izler mi? kime sorsam onlar duygusal boyuta inmiyorlar orada izliyorlarsa kapattıklarında bitiyor diyorlar. ama ben kaldıramıyorum çok üzülüyorum

Kaç yasında bay? Ayrıca sevgilin olduguna gore cok sıkma yüzünede vurma bence. Alışkanlığa cevirmediyse bir sorunu olmaz. Evlenmeye karar verirseniz de bunu alışkanlığa çevirip cevirmedigine bakarsın olur biter her erkek illa ki izliyor cunku

23 yaşında.. aynen yüzüne vurmak istemiyorum işte gururu kırılır diye korkuyorum üzülüyorum. sanırım en iyisi biraz daha takip etmeliyim. güvenimde sarsılıyo bu şekilde..

her erkek izliyor konusunu katılmıyorum daha 1 2 hafta önce sevgilimi bilgisayarını kontrol ettim tek bişey çıkmadı bu konuyla alakalı...
ama çok rahatsız olduysan bunu bildiğini belli etmeden konuyu açıp konuşabilirsin... ne kadar rahatsız olcagını dile getirebilirsin..

Bana göre bu çok doğal bişey .
Bekar bi erkek sonuçta eşi olsan bu kadar üzülmekte haklısın derdim ama değilsin .
Üzülmene gerek yok .

Böyle şeylere takılmayın yahu hemen hemen her erkek izliyor emin olabilirsiniz 13 den 73 üne.Ben bırak sevgilimi babamı bile yakaladım.Takmayın böyle şeyleri

şanslisin o zaman :)
böyle şeyler bana göre baya ters bu yüzden cok rahatsız oldum. mantıklı en iyisi öyle söyliyim. içi rahat etmez söyler herhalde

Sorduklarınız doğru söylüyor, erkeklerin por no izlemesi sadece cinsel tatmin için (kelimeyi birleşik yazınca site sansürlüyor :) )

Farklı şeyler, farklı fanteziler için izliyorlar, sonra kapatıyorlar ve geçiyorlar. Onlar için büyütecek bir şey değil.

şanslisin o zaman :)
böyle şeyler bana göre baya ters bu yüzden cok rahatsız oldum. mantıklı en iyisi öyle söyliyim. içi rahat etmez söyler herhalde

onu en iyi sen tanırsın canım hem böylece üstü kapalı şekilde uyarmış olursun

Peki gizli dosya ve klasörleri de aktif edip öyle de baktın mı. Genelde gizli dosya yapiyorlar da

Peki gizli dosya ve klasörleri de aktif edip öyle de baktın mı. Genelde gizli dosya yapiyorlar da

yok canım öyle değil. internette geçmiş sayfasına baktım o şekilde gördüm. bilgisayarı evde bana bırakıp kendisi biyere gitmişti. benimde hiç aklıma gelmez aslında ama hissetmişim herhalde bi bakıyım dedim öyle gördüm.kendi kendini ateşe attı diyebilirim :)

erkek arkadaşın olgun bir bay.. izlemesini tabiki tasvip etmiyorum ama yüzüne vurduğun an yakaladığım dediğin an birkere geçmişe bakmanız ona olan güvensizliğini ortaya koyuyor ikinci olarakta yasaklanan hersey insana cazip gelir gizli saklı olsada tekrar izleyebilir o videoları. belki ilk kez izledi ki sürekli izlese geçmişe bakmışşsın sürekli izlediğini görürdün tarihlerden.

Ortalık karıştırmak gibi olmasın da artık bütün tarayıcıların gizli/private sekmeleri var.

İstediğiniz siteye girseniz de bilgisayarın geçmişinde veya cookielerinde görünmüyor, bilgisayarda iz bırakmıyor. Sevgiliniz yapmıştır demiyorum ama aklınızda olsun.

yani izlemek isteyen her şekilde izler. sonuçta eşi değilim aynı evdede sürekli değiliz. ben yokken yapar yapmak istese. hem söylersem izlediği zamanlarda geçmiştende siler. bu sekilde izlemese bile silmiştir diye düşünüp güvenim tamamen yerle bir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…