Kaç yasında bay? Ayrıca sevgilin olduguna gore cok sıkma yüzünede vurma bence. Alışkanlığa cevirmediyse bir sorunu olmaz. Evlenmeye karar verirseniz de bunu alışkanlığa çevirip cevirmedigine bakarsın olur biter her erkek illa ki izliyor cunku
galiba sevgilim cinsel videolar izliyor. bilgisayarında geçmişine bakarken yakaladım 1 hafta önce. ona birşey belli etmiyorum ama içim içimi yiyor. belli edersem gururu kırılır diye düşünüyorum of. bu normal mi? her erkek izler mi? kime sorsam onlar duygusal boyuta inmiyorlar orada izliyorlarsa kapattıklarında bitiyor diyorlar. ama ben kaldıramıyorum çok üzülüyorum
her erkek izliyor konusunu katılmıyorum daha 1 2 hafta önce sevgilimi bilgisayarını kontrol ettim tek bişey çıkmadı bu konuyla alakalı...
ama çok rahatsız olduysan bunu bildiğini belli etmeden konuyu açıp konuşabilirsin... ne kadar rahatsız olcagını dile getirebilirsin..
Sorduklarınız doğru söylüyor, erkeklerin por no izlemesi sadece cinsel tatmin için (kelimeyi birleşik yazınca site sansürlüyor :) )galiba sevgilim cinsel videolar izliyor. bilgisayarında geçmişine bakarken yakaladım 1 hafta önce. ona birşey belli etmiyorum ama içim içimi yiyor. belli edersem gururu kırılır diye düşünüyorum of. bu normal mi? her erkek izler mi? kime sorsam onlar duygusal boyuta inmiyorlar orada izliyorlarsa kapattıklarında bitiyor diyorlar. ama ben kaldıramıyorum çok üzülüyorum
şanslisin o zaman :)
böyle şeyler bana göre baya ters bu yüzden cok rahatsız oldum. mantıklı en iyisi öyle söyliyim. içi rahat etmez söyler herhalde
gerçekten iğrenç. ne buluyorlar ya. tiksiniyorum.
onu en iyi sen tanırsın canım hem böylece üstü kapalı şekilde uyarmış olursun
her erkek izliyor konusunu katılmıyorum daha 1 2 hafta önce sevgilimi bilgisayarını kontrol ettim tek bişey çıkmadı bu konuyla alakalı...
ama çok rahatsız olduysan bunu bildiğini belli etmeden konuyu açıp konuşabilirsin... ne kadar rahatsız olcagını dile getirebilirsin..
Peki gizli dosya ve klasörleri de aktif edip öyle de baktın mı. Genelde gizli dosya yapiyorlar da
Bence soyle gordugunu. Gunah bunlar gozlerinin nuru kacar de
Peki gizli dosya ve klasörleri de aktif edip öyle de baktın mı. Genelde gizli dosya yapiyorlar da
erkek arkadaşın olgun bir bay.. izlemesini tabiki tasvip etmiyorum ama yüzüne vurduğun an yakaladığım dediğin an birkere geçmişe bakmanız ona olan güvensizliğini ortaya koyuyor ikinci olarakta yasaklanan hersey insana cazip gelir gizli saklı olsada tekrar izleyebilir o videoları. belki ilk kez izledi ki sürekli izlese geçmişe bakmışşsın sürekli izlediğini görürdün tarihlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?